reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam sie i ja z wami.u nas dzisiaj upal taki ze szok.duszno parno glowa mnie boli.palce nogi spuchly troche katastrofa kiepsko sie czuje..

agnieszka sa dwie kreseczki fasolinka jest i rosnie pod serduszkiem jeszcze raz gratuluje..

pyszczek plyta tez wystarczy.do tego pocalunewk milosci blask z oczu i maz bedzie szczesliwy..ale masz z tymi wymiotami tak dlugo cie meczy biedulko..

bereshka nie smuc sie maz pomysli i zrozumie te tv to rzecz nabyta..anuffifi ma racje..bedzie dobrze glowa do gory

beti witam jak u ciebie kiedy masz dni plodne?

anufifi ale sie ciesze ze u ciebie juz zaczna sie staranka o bobaska..ja TEZ MYSLE ZE BYM ODPUSCILA PLEC DZIECKA I KOCHALA SIE NA CALEGO CALY CZAS::JA ODPUSCILAM I ZOBACZ MAM DZIEWCZYNKE A Z NASZYCH WYLICZEN WYSZLO ZE MA BYC CHLOPCZYK NO CHYBA ZE PRZY PORODZIE SIE OKARZE ZE MOJA DERYA TO CHLOPCZYK::A POKOIK DLA DZIECIACZKOW MASZ SUPER BARDZO MI SIE PODOBA::

ROYANNA JUTRO PISZ ODRAZU PO USG CZY DZIDZIA POKAZALA CO MA MIEDZY NOZKAMI::

PAULA TO FAJNIE ZE POGODA JUZ LEPSZA BEDZIE CORAZ CIEPLEJ PRZYJEDZIESZ SZCZESLIWA OPALONA I WYPOCZETA::

KICIA WYLECZ SZYBKO TE MIGDALY;JAK TEN CZAS LECI U CIEBIE TEZ JUZ § MIESIAC::

reklama
Patrysia jak samopoczucie::

Gioeska ja tez mysle ze dziecko nie da sobie krzywdy zrobic jak bedzie glodna to zje:::a jak tak bardzo sie obawiasz to odstaw slodycze a zobaczysz ze apetyt bedzie lepszy ja na cale szczescie nie mam takiego problemy moi chlopcy uwielbiaja jesc::

KIKI ogólnie jest dobrze tylko te wymioty czasem są rano lub przed obiadem no i wieczorem ale ogólnie gorzej z samopoczuciem na wieczór:baffled:powiem tak ze ja musze coś zjesć niepozwolić do tego aby ssało mnie w żałądku i wtedy jest lepiej:tak:i powiem że po tym dzisiejszym spacerku teraz czuje się dużo lepiej a tak to już mdłości by mnie męczyły które doprowadzałyby do kibelka:baffled:no ale jest gorzej ze snem w nocy przebudzam się i kurka doopa nie moge spać już na kompa chciałam iść ale wole nie robić tego bo bym mogła wogeóle się przestawić na nocne wstawanie ale męczy mnie to troszke no ale żeby tak nienarzekać to jest ok :tak:

Witajcie wtorkowo;-)
Co tu takie pustki?:-pKiki piękne zdjątko bobaska:tak:
Mnie powoli już choroba opuszcza ale wezmę jeszcze tez na jutro wolne by się całkowicie wyleczyc. Nie chcę, by Filip którym się opiekuje był chory. A swoja drogą to pewnie on mnie zaraził bo tydzien temu był chory.

witam sie i ja!!jutro o tej porze bede wiedziec co z moim bobaskiem:-)

Dziewczyny skoro juz Anufifi poruszyla temat pokoi to ja mam pytanko chce w salonie zrobic tak ze na jednej stronie dac tapete jakies filoetowe kwiaty czy cos takiego a reszte scian pomalowac na lawendowy kolor myslicie ze to dobry pomysl??

taka tapeta do salonu http://allegro.pl/item664949767_4_kolory_tapety_zmywalne_tapeta_winylowa.html NR ART.011114 taka filoetowa

a do sypialni myslalam nad zielonym kolorem plus taka fototapeta http://allegro.pl/item664087741_368x254cm_tapety_fototapety_tapeta_fototapeta_klej.html ten pierwszy model TULIPS:-)

dziewczyny doradzcie czy to bedzi dobrze wygladac??

Ostatnia edycja:

Dziewczyny skoro juz Anufifi poruszyla temat pokoi to ja mam pytanko chce w salonie zrobic tak ze na jednej stronie dac tapete jakies filoetowe kwiaty czy cos takiego a reszte scian pomalowac na lawendowy kolor myslicie ze to dobry pomysl??

taka tapeta do salonu 4 KOLORY - TAPETY ZMYWALNE - TAPETA WINYLOWA (664949767) - Aukcje internetowe Allegro NR ART.011114 taka filoetowa

a do sypialni myslalam nad zielonym kolorem plus taka fototapeta 368x254CM TAPETY FOTOTAPETY TAPETA FOTOTAPETA+KLEJ (664087741) - Aukcje internetowe Allegro ten pierwszy model TULIPS:-)

Super pomysł!!! Bardzo mi się podoba:tak::-)

Witajcie!

Kiki-piekne foto bobaska :)
Agniesiak-Wy ciagle w euforii, wykuruj sie, bo jak zaniedbasz to pozniej w ciazy ciezko sie leczyc:(
Gosiu-mnie Twoj pomysl na pokoj wydaje sie swietny! Dobrze bedzie to wygladac :)

A dzis chyba "zniose jajo" bo dopiero przed 19ta dowiem sie kto mieszka pod moim serduszkiem i nawazniejsze, czy to zdrowe bobo :) Kurcze, tylko martwie sie, czy jednak nie za wczesnie wybralam sie na to polowkowe:( moja ciaza jest mlodsza od Gosi i Pyszczka a pierwsza mam usg...Ale dr mowil: miedzy 20 a 22tc, a dzis jest 20tc+2dni, to chyba ok?
U nas narazie slonecznie, ale wieczorem i w nocy lalo!!!
Ja jem sniadanko, robie pranko. Potem jak pogoda sie utrzyma idziemy na plac zabaw i czekamy na moja kuzynke, ktora chyba bardziej ode mnie nie moze doczekac sie tego usg!
Milego dnia Wszystkim!!!

reklama
HEJKA:-)
Ja jem sobie śniadanko a potem wezme się za truskawki:-p

taka tapeta do salonu 4 KOLORY - TAPETY ZMYWALNE - TAPETA WINYLOWA (664949767) - Aukcje internetowe Allegro NR ART.011114 taka filoetowa

a do sypialni myslalam nad zielonym kolorem plus taka fototapeta 368x254CM TAPETY FOTOTAPETY TAPETA FOTOTAPETA+KLEJ (664087741) - Aukcje internetowe Allegro ten pierwszy model TULIPS:-)

suuuper tapety wogóle ta druga(no i tez wcale nie tak tania)ale warto bardzo fajny pomysł:tak:

KIKI super zdjęcie córeczki:-)
ROYANNA czekam także na wieści z usg a termin idealnie to jest 21 tc co akurat:tak:

Do góry