reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochane wynik "UJEMNY":-D:-D:-D aż się popłakałam ze szczęścia:zawstydzona/y:och DZIEKUJE BOGU:-)
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WSPARCIE:tak:
Wspaniala wiadomosc!!!:tak::-D:-D:-DBardzo sie ciesze!!!

oj sama niew iem co robic??zrobilabym je dla pewnosci ale skoro lekarka mi ich ani w tej ani w pierwszej ciazy nie kazala robic to chyba wie co robi??ales namieszala mi hehe:-)
Gosiu, ja bym juz chyba nie robila...Jestes po pierwszym usg, wszysko ok. Niepotrzebnie bys sie zamartwiala tylko a nic bys juz na tym etapie ciazy nie zmienila, a tego sie nie leczy jak czytalam...

reklama
Wspaniala wiadomosc!!!:tak::-D:-D:-DBardzo sie ciesze!!!

Gosiu, ja bym juz chyba nie robila...Jestes po pierwszym usg, wszysko ok. Niepotrzebnie bys sie zamartwiala tylko a nic bys juz na tym etapie ciazy nie zmienila, a tego sie nie leczy jak czytalam...

no wiem narazie sie wstrzymam zobacze co gin powie po usg polowkowym!skoro nie zalecila mi tej cytomegalii to chyba wie co robi??

Patrysia wspaniałe wieści!!!!! :-D:-D:-D Już nie masz sie czym martwić :-)
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!

Gosia jak juz masz robić to badanie to obydwa - IgG i IgM, ale ja już bym nie robiła, ja zrobiłam wczesniej bo sama chciałam, ale mój ginek mi tego nie zapisał i potem mówił że niepotrzebnie się tylko denerwowałam.

czy Wy też macie taką potworną zgagę w ciązy ??????????? :angry::baffled:

ja na szczęście w pierwszej ciąży nie wiem co to jest zgaga:-)no a teraz zobaczymy jak będzie ale wiem że pomagaja migdały mleko lub sok pomidorowy;-)bynajmiej mojej kumpeli a nie wiem w sumie jak to jest w praktyce:sorry2:

Witam :-)

Bershka a ja nie wiem co to zgaga :-p:sorry2: w ogole gdyby nie brzuszek to nie wiedzialabym,ze w ciazy jestem.Jak i w jednej tak w drugiej:cool2:;-) I ciesze sie ,ze z Twoim maluszkiem juz dobrze;-)

Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie.Oczywiscie podczytuje:sorry2: Faza na synka mi pomalutku mija, pewnie za sprawą mojej wszedobylskiej Niki:dry: Oczy musze miec nawet w d..:baffled:

Na szcescie dziewczynki zdrowe, koniec roku szkolego za pasem i odliczam dni do tego lipca. Mogłabym juz dzis sie spakowac i czekac:-D

anufifi, Becia, Czarodziejka, Pyszczek, gie-osia, madzia,patrysia
agnieszka12 ;-), Sylwia75-
liste chociaz podpisz:blink:,Kicia, kiki Ania:-)

wszytskie i kazda z osobna pozdrwiam:tak:

hej laseczki:-)
a mi się coś ubzdurało, że to na poniedziałek te wyniki dopiero, nie wiem czemu, chyba coś źle doczytałam:-)

Pati baaaaaaaaaaaaardzo się cieszę, że wyniki ok:-):-):-) teraz już spokojnie:-)

Margarittka kochana , normalnie stęskniłam się za Tobą:-):-) kiedy w końcu przylatujesz do PL?:-)

Kiki rybko, ale ten czas zapindala:-) już blisko coraz bliżej:-) jak tam chłopaczki?:-)

Bershka, Pyszczku, Paula, Gosia, Royanna, iiiiiiii kurcze zapomniałam:baffled: wszystkie buziakuje baardzo:-):-):-)

a ja do gina nie zdążyłam bo mnie zalało:-)

dobranoc cioteczki:-)

Witajcie weekendowo :-)

U nas dzisiaj niebo całkowicie zachmurzone i deszcz pada od rana, zimno, brrr.. ale ja wszystkie okna pootwierałam, siedzę przy otwartym balkonie i wdycham świeże powietrze :-D suuuper jest :-) dopóki jestem w domu, później jak wyjdę na zakupy to już pewnie nie będę tak z deszczu zadowolona :baffled::-D

Noc miałam niespokojną, w ogóle nie moglam leżeć na prawym boku, bo jak tylko się przekręcałam to zaczynał mnie brzuch boleć, jakby coś tam uciskało w środku :confused: więc zmieniałam pozycje tylko z lewego boku na plecy, aż mi wszystko drętwiało od tego braku ruchu..:baffled: Wstałam wcześniej żeby już tylko nie leżeć..;-)

Bershka ja w ogóle nie wiedziałam co to zgaga, ale teraz w ciązy mam, ale jedynie zaraz po tym, jak śniadanie wyląduje w toalecie..:baffled: ale na szczęście już bardzo rzadko tak się dzieje :-)

Margarittka obserwuję Twój suwaczek wakacyjny i już naprawdę niedługo i jedziecie do Polski :-) szybko zleci :tak: fajne zdjęcie wstawiłaś, Twoja starsza córka jest już naprawdę dużą dziewczynką! ;-) a mała Niki - słodziak :-)

Beti ja też Cię ściskam i tulam mocno :-)

Wszystkie Dziewczyny pozdrawiam serdecznie i życzę miłej soboty!

WITAM :-)
A u mnie to tez pogoda nie jakaś takas:baffled:i podobnoż ma tak byc jeszcze z 2 tygodnie bynajmiej u mnie hmm no mam nadzieje że jednak nie że szybciej ciepełko zawita:dry:

MARGARITTA oj tak córeczki śliczne dziewczynki:tak:

reklama
witam i ja sie weekendowo z wami dziewczyny..

patrysia super ze wyniki dobre,bedziesz cieszyc sie ciaza i zdrowym dzidziusiem za te zle mysli co mialas to tylko na kolanko cie wziasc i po tyleczku dac..

beti kochana u mnie leci juz prawie koniec 31 tyg..juz coraz blizej porodu..twoje cory to pannice..super dziewczyny,ladniutkie jak mamusia..

margarito fajnie ze lecisz do polski co polska to polska..twoje dziewczynki tez takie kochaniutkie..

bereshka ja tez mam zgage ale to przewaznie wieczorem meczy mnie ze szok.narazie z dwa dni mam spokojne nie atakowala mnie zgaga..

pyszczek takie te uraki ciazy ja tez juz nie pamietam kiedy ostatni raz dobrze spalam no coz ale juz w krotce bedziemy tuluic nasze malenstwa i dla nich warto jest przechodzic to wszystko..tulam cie..

Do góry