reklama
P
patrysia*
Gość
Oj tak odetchnełam z taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka ulgą:-)NA DRUGI RAZ DAC MI PO DOOOPIE ZA TAK GŁUPIE SZCZENIACKIE GADANIE
MADZIA no to super ja tez lubie takie zakupy:-)
MADZIA no to super ja tez lubie takie zakupy:-)
Kochane wynik "UJEMNY" aż się popłakałam ze szczęściaoch DZIEKUJE BOGU:-)
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WSPARCIE
OJ TY BABO JEDNA!!I PO CO TAKIE GLUPOTY GADALAS TYLKO CIE NATLUC:-)CIESZE SIE KOCHANA ZE MASZ WYNIK UJEMNY:-)
to ta cytomegalia img ktora lepiej zrobic??ile Patrysia kosztuje to badanie??bo chyba PRZEZ CIEBIE sie skusze na nie!!
Gratulacje Patrysiu, przecież mówiłam, że wszystko będzie ok. Nigdy nie traćmy wiary.:-)
Ja jutro wybieram się z mężem na zakupy dzieciowe, nareszcie sobie poszaleje
ale Ci fajnie:-)co zamierzacie kupic??
Paula25
szczęśliwa :)
Patrysiu to super wiadomość!!!!!!!!!!!! strasznie się cieszę razem z Tobą!!! :-):-):-) teraz już bedzie wszystko dobrze
nie mam czasu dzisiaj zeby tu z Wami pisać...zawalona jestem robotą....ale wchodziałam co chwile sprawdzić czy Pati odebrała wyniki
no i teraz już jestem spokojniejsza jeszcze tytko ta wizyta u ginki.....
nie mam czasu dzisiaj zeby tu z Wami pisać...zawalona jestem robotą....ale wchodziałam co chwile sprawdzić czy Pati odebrała wyniki
no i teraz już jestem spokojniejsza jeszcze tytko ta wizyta u ginki.....
Ostatnia edycja:
P
patrysia*
Gość
to ta cytomegalia img ktora lepiej zrobic??ile Patrysia kosztuje to badanie??bo chyba PRZEZ CIEBIE sie skusze na nie!!
GIEOSKA najlepiej zrobic oba czyli IGG i IGM bo wtedy niepotrzebne nerwy co lepiej za jednym zamachem i chyba wtedy masz jedna cene ja za płaciłam 31 zł. ale razem 62 bo roiłam 2 razy ale jak za jednym się robi to pewnie tez wyjdzie wiecej ale nie wiem różnie bywa bo w każdym miescie sie inaczej płaciale jak masz juz z usg że dzidzia zdrowa to moze nie musisz ale w sumie tez nic się nie stanie będziesz pewniejsza
GIEOSKA najlepiej zrobic oba czyli IGG i IGM bo wtedy niepotrzebne nerwy co lepiej za jednym zamachem i chyba wtedy masz jedna cene ja za płaciłam 31 zł. ale razem 62 bo roiłam 2 razy ale jak za jednym się robi to pewnie tez wyjdzie wiecej ale nie wiem różnie bywa bo w każdym miescie sie inaczej płaciale jak masz juz z usg że dzidzia zdrowa to moze nie musisz ale w sumie tez nic się nie stanie będziesz pewniejsza
oj sama niew iem co robic??zrobilabym je dla pewnosci ale skoro lekarka mi ich ani w tej ani w pierwszej ciazy nie kazala robic to chyba wie co robi??ales namieszala mi hehe:-)
agnieszka12
trwaj"chwilo"boś piękna..
Patrysia SUPER!!!!!
reklama
Podziel się: