reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gratulacje Patrysiu, przecież mówiłam, że wszystko będzie ok. Nigdy nie traćmy wiary.:-)
Ja jutro wybieram się z mężem na zakupy dzieciowe, nareszcie sobie poszaleje:-D

reklama
Oj tak odetchnełam z taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka ulgą:-)NA DRUGI RAZ DAC MI PO DOOOPIE ZA TAK GŁUPIE SZCZENIACKIE GADANIE:tak::zawstydzona/y:

MADZIA no to super ja tez lubie takie zakupy:-)

Kochane wynik "UJEMNY":-D:-D:-D aż się popłakałam ze szczęścia:zawstydzona/y:och DZIEKUJE BOGU:-)
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WSPARCIE:tak:

OJ TY BABO JEDNA!!I PO CO TAKIE GLUPOTY GADALAS TYLKO CIE NATLUC:-)CIESZE SIE KOCHANA ZE MASZ WYNIK UJEMNY:-)

to ta cytomegalia img ktora lepiej zrobic??ile Patrysia kosztuje to badanie??bo chyba PRZEZ CIEBIE sie skusze na nie!!

Patrysiu to super wiadomość!!!!!!!!!!!! strasznie się cieszę razem z Tobą!!! :-):-):-) teraz już bedzie wszystko dobrze :tak::tak::tak:

nie mam czasu dzisiaj zeby tu z Wami pisać...zawalona jestem robotą....ale wchodziałam co chwile sprawdzić czy Pati odebrała wyniki :tak:

no i teraz już jestem spokojniejsza :tak: jeszcze tytko ta wizyta u ginki.....

Ostatnia edycja:
Paula bedzie dobrze:-)

Baby ktora lepiej cytomegalie zrobic igM czy igG??bo przez Patrysie sie nakrecilam na to badanie a w poniedzialek i tak ide do laboratorium..i to sie z krwi robi??

to ta cytomegalia img ktora lepiej zrobic??ile Patrysia kosztuje to badanie??bo chyba PRZEZ CIEBIE sie skusze na nie!!

GIEOSKA najlepiej zrobic oba czyli IGG i IGM bo wtedy niepotrzebne nerwy co lepiej za jednym zamachem i chyba wtedy masz jedna cene ja za płaciłam 31 zł. ale razem 62 bo roiłam 2 razy ale jak za jednym się robi to pewnie tez wyjdzie wiecej ale nie wiem różnie bywa bo w każdym miescie sie inaczej płaci:tak:ale jak masz juz z usg że dzidzia zdrowa to moze nie musisz ale w sumie tez nic się nie stanie będziesz pewniejsza:tak:

GIEOSKA najlepiej zrobic oba czyli IGG i IGM bo wtedy niepotrzebne nerwy co lepiej za jednym zamachem i chyba wtedy masz jedna cene ja za płaciłam 31 zł. ale razem 62 bo roiłam 2 razy ale jak za jednym się robi to pewnie tez wyjdzie wiecej ale nie wiem różnie bywa bo w każdym miescie sie inaczej płaci:tak:ale jak masz juz z usg że dzidzia zdrowa to moze nie musisz ale w sumie tez nic się nie stanie będziesz pewniejsza:tak:

oj sama niew iem co robic??zrobilabym je dla pewnosci ale skoro lekarka mi ich ani w tej ani w pierwszej ciazy nie kazala robic to chyba wie co robi??ales namieszala mi hehe:-)

reklama
uciekam do domku:-)
mega glodna jestem a Royanka narobila mi ochoty na nalesniki:-)

MILEGO WEEKENDU!!​

Agniesiak
czekamy na dwie kreseczki!

Paula obys dobre wiesci przyniosla od gina??

Do góry