reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mój ginekolog nawet dał mi w kółku na badanie na HIV nie mówiłam o tym bo nie brałam tego pod uwage tzn.nie robiłam dlatego nie mówiłam wam ale jak widzisz ROYANNA mój gin woli na wszystko dmuchac:tak:
To znaczy ze dobry doktor:tak:
Ja jak mieszkalam w Zgorzelcu, to mimo, ze chodzilam na ubezpieczenie to bylam bardzo zadowolona, super doktor, a tu jest jak jest. Prywatnie to troche za drogo abym chodzila.

reklama
cześć dziewczyny :)
Paula zycze zdrowka i oby wszystko dobrze sie skończyło, tulam;-)
Bershka ciesze sie bardzo z e u Ciebie wszystko wporzadku:tak::-) nawet widze podłogi myjesz niesamowita:happy2: ja to juz zabardzo nic nie robie bo ciezko mi...
Ja jestem już po wizycie a wiec zaczoł sie 32tydzien ciazy , zmierzył mi dł. szyjki i jest 3,5cm….
mała wazy 1960…
zrobili mi ktg w miedzy czasie miałam raz skurcz wiec chyba też niema tak żle…. skurcz czyli u mnie własnie to twardnienie..
oby jeszcze z trzy tygodnie mała wytrzymała a potem juz bede spokojniejsza :)
aaa i wklejam zdjecia z dzisiejszej wizycie na ktorej mala miała czkawke :) a dotego na jednym ze zdjec widac jej przed noskiem pepowine, ktora ja gilała i mała sie usmiechała :) tak to wyglądało…
skanuj0001.jpg
skanuj0002.jpg
skanuj0003.jpg
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYN :****

Bershka wiedziałam, że będzzie dobrze:tak::-)
Patrysiu:-)
A u mnie dziś tempka 36,7 na teście owu była już druga bardzo blada kreska więc juz jest po owu:tak: Teraz tylko czekac do dnia testowanka:tak:

Agnieszko12, u Ciebie to juz koncowka ;)
Mala slicznie sie usmiecha!!! Rozczulila mnie ta fotka :) Zycze duzo zdrowka i oby malenka posiedziala jeszcze troszke w brzusiu :)
Agniesiak-no to czekamy na testowanko!!! Oby pozytywne!

witam dziewczyny jakos ten czas tak szybko leci ze nawet nie mam czasu napisac

patrysia,bedzie dobrze musi byc..trzymam kciuki za dobry wynik..

betreshka ale sie ciesze ze jest coraz lepiej.synus to zdrowy wytrwaly chlopczyk..bedzie dobrze zobaczysz..

agnieszko ciesze sie ze malutka juz taka fajna foteczki przesliczne..

Dzień dobry :-)

Nareszcie dziś piątek :-):-):-) ale już się chmurzy :baffled:

co do pieluch to Kacper oduczył się jak miał 2,5 roku poszło dosyć szybko! :tak: jednak jeszcze teraz zdarza mu się zsikac w nocy choć o założeniu pieluchy nie ma mowy :no::happy2:

Pyszczek gratuluje zdanego egzaminu :tak:

Paula zycze zdrowka i oby wszystko dobrze sie skończyło, tulam;-)
domyślam się że to miało być do Patrysi ;-):tak:
Agnieszko śliczna ta Twoja meleńka :-)

Agniesiak nadal trzymam kciuki! i czekamy.... :tak:

Kiki u Ciebie też już bliżej niż dalej :tak::-) ale fajnie :-)

a ja dziś ide do ginki...pierwszy raz po poronieniu :-( nie będzie to za miła wizyta :no:

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia! :-)

hej dziewczyny!!jak wychodzilam z domu bylo mega goraco a teraz juz leje ehh co za pogoda:-(

Tez sie zastanawiam...Polecila mi ja kolezanka z pracy, ale nie jestem do konca zadowolona...Co do wynikow tych badan to sie pogubila-fakt, byly dziwnie napisane, ale wszystko dobrze. Tzn wynik ok, nie chorowalam, nie choruje-sama to zozczytalam zanim do niej dotarlam, ale w pierwszej chwili tez zrozumialam ze jestem chora i goraco mi sie zrobilo. A wiesz, skoro ona nie zaleca tych badan, tzn ma pewnie ardzo maly kontakt z nimi. Zdziwila sie, ze jest jakis drugi wspolczynnik:szok:. Bo ja robilam od razu dwa.Ach, szkoda gadac...
Royanka juz sie pogubilam to mialas ta cytomegalie robiana czy nie??
Bershka wiedziałam, że będzzie dobrze:tak::-)
Patrysiu:-)
A u mnie dziś tempka 36,7 na teście owu była już druga bardzo blada kreska więc juz jest po owu:tak: Teraz tylko czekac do dnia testowanka:tak:
Kochana czuje fasolinke w powietrzu:-)kiedy testujesz??
Dzień dobry :-)

Nareszcie dziś piątek :-):-):-) ale już się chmurzy :baffled:

co do pieluch to Kacper oduczył się jak miał 2,5 roku poszło dosyć szybko! :tak: jednak jeszcze teraz zdarza mu się zsikac w nocy choć o założeniu pieluchy nie ma mowy :no::happy2:

Pyszczek gratuluje zdanego egzaminu :tak:

domyślam się że to miało być do Patrysi ;-):tak:
Agnieszko śliczna ta Twoja meleńka :-)

Agniesiak nadal trzymam kciuki! i czekamy.... :tak:

Kiki u Ciebie też już bliżej niż dalej :tak::-) ale fajnie :-)

a ja dziś ide do ginki...pierwszy raz po poronieniu :-( nie będzie to za miła wizyta :no:

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia! :-)

Kochana pewnie idziesz dzis na kontrolee po poronieniu tak??ale nie smutaj sie jeszcze troche i znowu bedziecie sie o fasolke mogli starac:-)

Patrysia czekam na Twoje wyniki odezwij sie po 12 koniecznie:-)

Pyszczek gratuluje zdanego egzaminu:-)

Witajcie :-)

Dzięki Dziewczyny za gratulacje zdanego egzaminu :-):tak: Ale jeszcze jeden przede mną, ostatni, we wtorek, i to najgorszy z całej sesji :baffled:

Paula mam nadzieję że wizyta u ginki będzie ok jednak ;-) Ściskam Cię mocno :tak:
Agnieszka ale cudne zdjęcia malutkiej, jak się słodko uśmiecha, dla nas tutaj to wzruszający widok, a co dopiero dla Ciebie :-) Agnieszko już niedługo i malutka przyjdzie na świat, kurcze jak zaczynamłam czytać to forum, wtedy jeszcze nie byłam tu zarejestrowana i nic nie pisałam, ale zaczęłam czytac jakoś pod koniec ubiegłego roku, to pamiętam jak Twój test ciążowy wyszedł pozytywnie :-D ale szybko minęło! :szok:

Agniesia tempka skoczyła więc pewnie już po owulce :tak: Ja mam przeczucie na fasolkę u Ciebie w tym cyklu! :-)

Patrysia daj koniecznie znać jak wynik wyszedł :tak:

Wszystkie Dziewczyny pozdrawiam i miłego dnia!

reklama
Do góry