reklama
Gosia a ten sterylizator to się przydaje w ogóle, tzn chyba trzeba mieć kilka butelek, bo do niego jakoś dużo wchodzi...ja podgrzewacz z Aventu chcę..
ja dostalam sterylizator aventu i tam w komplecie byly 4butelki awantu,kubek niekapek i 2smoki aventu wiec spory zestaw:-)a zostal on zakupiony w irlandii wiec dlatego pewnie taki bogaty zestaw!!normalnie wchodzi tam 6butelek i pare smokow-)ja go uzywalam przez rok i jak dla mnie to mega inealna sprawa byla:-)teraz tez bede go uzywac tylko musze gdzies nabyc saszetki do odkamieniania sterylizatora a nie wiem gdzie takie cos sie kupuje|:-(
Paula25
szczęśliwa :)
Pyszczek trzymam kciuki za egzaminy!!!!
ja sterylizatora nie miałam tylko co jakiś czas wygotowywałam butelki, smoczki, myśle że warto mieć taką rzecz ale nie jest ona konieczna....ja np. wcale nie zamierzam kupować przy 2 dziecku
ja sterylizatora nie miałam tylko co jakiś czas wygotowywałam butelki, smoczki, myśle że warto mieć taką rzecz ale nie jest ona konieczna....ja np. wcale nie zamierzam kupować przy 2 dziecku
Czyli taki sterylizator trzeba koniecznie mieć, bo inaczej trzeba wygotowywać butelki? :-) Nie znam się więc pytam
Pyszczek ja sobie nie wyobrazam byc bez sterylizatora bo to bardzo wygodna rzecz jest:-)ale to moje zdanie i ktos inny moze sie nie zgodzic:-)wiem ze sa jeszcze jakies sterylizatory co sie do zmywarki wklada i tak niby butelki sie myja ale nie jestem do tego przekonana??
I jak jest sterylizator to nie musisz gotowac zupy smoczkowo-butelkowej hehe:-):-):-)
Paula25
szczęśliwa :)
podgrzewacza też nie miałam, nie był mi potrzebny
reklama
Podziel się: