reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam i ja
U nas tez pogoda....beee:eek::eek::eek:
Zeby wiosna byla taka bura ehhhh
W Polskę to sie chyba w tym roku na wakacje nie oplaca jechac jak tak sie zapowiada cale lato:sorry:
Słyszalam ze lipiec ma być deszczowy...no ale to się zmienia....moga zapowiadac deszcze a wcale tak być nie musi....
Milego dnia baby

Witam dziewczynki tak jak u Was tak u nas pogoda pochmurna..
ale wiecie co moze głupio to zabrzmi ale ja sie ciesze:baffled: wczoraj wieczorem przed burza był taki zaduch ze normalnie az mi sie plakac chciało zero powietrza myslałam ze sie udusze, ani spac wszystko mnie denerwowało a tu jeszcze do 8sierpnia daleko....
ale czarodziejka tu daje jak dla mnie wspaniałe prognozy - deszcze:tak::-D ostatnio wogole jestem jakas rozdrażniona, brzuch wielgaśny wszystko co robie sprawia coraz wieksze trudnosci zaczynam czuc sie jak "niedołega":sorry::sad: sory ze wam tu tak narzekam ale moze poczuje sie lepiej.... tak sie cieszyłam wielkim brzuchem ciążą wogole a teraz taki dołek matoł ze mnie
teraz czekam na wizyte ktora mam teraz w czwartek, zobaczymy ile mała waży :happy:
pozdrawiam Wszystkie Was dziewczynki!!!!!

Hejka :-)

U nas dzisiaj rano padało, a teraz już nie, ale cały czas się chmurzy, a duszno tak, że nie ma czym oddychać :szok:
Byłam z rana na uczelni po wpis jednego Pana Dr do siatki programowej IOSu na przyszły semestr, i jak wracałam to tak się zmęczyłam, jeszcze małe zakupy po drodze, szok normalnie :eek: na szczęście jestem już w domku i nigdzie nie musze iść ;-)

Agniesia serduszkuj serduszkuj, tak czy inaczej te dni to najbardziej płodny dla Ciebie czas w tym cyklu :tak:
Gosia heheh a skąd Ty jesteś taka pewna jaka płeć u mnie będzie, ja tam nie wiem co u Ciebie będzie, ale czekam cierpliwie żeby się dowiedzieć :-D
Patrysia trzymam kciuki za dobre wyniki! :tak:
Paula, Madzia, Czarodziejka, Anufifi, Beti i wszystkie Dziewczyny pozdrawiam!

Royanna, Agnieszka Witajcie ;-)

Agnieszko ja Cię rozumiem, tez wolałabym zeby padało niż żeby było tak duszno na dworze! Ja również źle znoszę taką pogodę, jeszcze przed ciążą robiło mi się słabo gdy było tak duszno a teraz w ciąży jeszcze bardziej :eek: Nie ma czym oddychać normalnie...:szok: Brzuszek dużyu Ciebie, pogoda nie sprzyja, ale masz kochaną córeczkę w sobie i musisz jeszcze troszkę dla niej wytrzymać :tak: A datę porodu masz na 8go sierpnia? Fajnie, ja się urodziłam 7go sierpnia :-) Będzie mała Lwica :-D Pozdrawiam ciepło!

Pyszczku tak w ciazy ma sie duzo mniej sił ja samo przez te moje twardnienia brzusia juz od jakis 2miesiecy praktycznie wiecej czasu leze niz chodze a i tak w nocy nogi smaruje kremami mocze w zimnej wodzie bo tak mnie bolą, w sumie to chyba najgorsze sa noce niemoge znalezc pozycji kręce sie i wierce, siusiu to z 5razy to minimum ide..
i znow szukam pozycji a teraz znowu tak jak w pierwszej ciazy kolo 8miesiaca musiałam wstawac jesc w nocy bo mi w brzusiu burczało no i zaczeło sie... :-D mowie Wam mąz to sie smieje ze ja to nocny duszek cały czas chodze.... ale wiem dla dzidizaszka wszystko jeszcze troszke wytrzymam i fajnie jak bedzie pora deszczowa przynajmniej jest czym oddychac:-D
co do terminu to za kazdym razem jest inny ale srednio kolo 4-8 sierpnia
buziaczki odezwe sie po wizycie w czwartek;-)

reklama
kaske :-) tzw. wczasy pod gruszą :tak::-):-)
a ja myslalam ze gruszke zjadlas hehe:-)

Gosia heheh a skąd Ty jesteś taka pewna jaka płeć u mnie będzie, ja tam nie wiem co u Ciebie będzie, ale czekam cierpliwie żeby się dowiedzieć :-D
ja czuje ze u Ciebie facet sie czykuje i juz:-)tj u mnie druga baba:-)zobaczymy czy sie sprawdzi:-)
Agnieszko ja Cię rozumiem, tez wolałabym zeby padało niż żeby było tak duszno na dworze! Ja również źle znoszę taką pogodę, jeszcze przed ciążą robiło mi się słabo gdy było tak duszno a teraz w ciąży jeszcze bardziej :eek: Nie ma czym oddychać normalnie...:szok: Brzuszek dużyu Ciebie, pogoda nie sprzyja, ale masz kochaną córeczkę w sobie i musisz jeszcze troszkę dla niej wytrzymać :tak: A datę porodu masz na 8go sierpnia? Fajnie, ja się urodziłam 7go sierpnia :-) Będzie mała Lwica :-D Pozdrawiam ciepło!

mi tez jest zle jak jest duszno ehh masakrycznie sie czuje wtedy:-)ale chcialabym aby bylo cieplo w lecie:-)

Babeczki a ja mam inne pytanie do was szzcegolnie do mam ktore juz sa mamami:-)czy uzywalyscie laktatorow elektyrcznych do odciagania mleka??bo ja mialam reczny i nie bylam z niego zadowolona a teraz chcialam kupic elektryczny o ile one sa lepsze od recznego!!czekam na wasze opinie!!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry