reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti trzymam kciuki żeby torbiel szybko zniknął :tak: a niedługo 2 upragnione kreseczki :tak:no i gratulacje własnego studia na swoim to na swoim :tak::-)

Gosiu ja tez zaraz jade do dentysty....zdjąć szwy! :baffled:

Czarodziejka korzystajcie na maksa!!! przyjemnych wakacji życzę :-)

Ja zmykam....do jutra! Pa

reklama
Dziękuje Oli, będzie wszystko dobrze :tak:

Witam się pracowicie bo z pracy :-):cool2: popracuję sobie 2 tyg. i uciekam już na wolne do rozwiązania :cool2:

hej dziewczyny!!dzis 20tc sie zaczyna u mnie czyli juz z gorki:-)

kochana ja tez tylko 2 tyg jeszcze pracuje i wolne juz do konca:-)

Witam :-)

a ja 2 tygodnie jeszcze popracuję i urlop :-) jedziemy do Ustki :-) mam nadzieje tylko że pogoda się poprawi :tak:

a dzisiaj już w pracy :-( ranyyy jak mi się wstać nie chciało!!!! :baffled:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko! :tak::-) i życzę miłego dnia! :tak:
Kurka ale Wam zazdrosczę:tak::-D

Najpierw Jastrzebia Góra , potem Mazury okolice Ornety , tam mam rodzinę
a ja mam kolezanke z okolic Ornety:tak:Studiowała ze mną na licencjacie i jej maż tez z nami studiował:tak: Agata Zajączkowska a teraz to Plewa po M:-)

Witajcie :-)

U nas dzisiaj nawet ciepło i nie pada :tak:
A ja miałam dzisiaj trochę ciężką noc, bo najpierw obudziłam się z bólem glowy, więc zrobiłam sobie zimny okład na czoło i tak usnęłam (pomogło! :-)) a w ogóle całą noc nie mogłam się ułożyć, na plecach spanie mi nie idzie, na boku jednym czy drugim też jakoś nie wygodnie, zresztą ostatnio jak rano wstaję z łóżka, w ogóle jak wstaję nawet z fotela jak dłużej posiedzę, to mnie tak brzuszek ciągnie, jakby mi się coś tam rozciągało w środku :eek: trochę się tym martwię, bo do tej pory nic mnie nie bolało, a teraz brzuszek pobolewa. Ale mam nadzieję że to tylko takie bóle więzadłowe czy jakoś tak..;-)

A dzisiaj poniedziałek więc niedługo siadam do nauki na czwartkowy egzamin :tak:

Miłego dnia kobietki!
Ucz się pilnie Kochana na egzamin a bólami sie nie przejmuj pewnie to takie więzadłowe jak mowisz:tak::-)

cześć laseczki:-)

Madzia gratulacje!!!:-):-)

Anufifi podzielam wypowiedź Pauli:-) a z tego co słyszałam, to podobno sierpień ma być dopiero ciepły:crazy:, koszt może i większy bo też pogoda w cene wliczona:-), ale zawsze to coś innego, jeśli zapraszają to pewnie, że jedź:-)
Sierpień dopiero? Kurka.. szkoda..
ale masz Modelki w suwaczku, normalnie szok:-) Piękne pannice:tak::-)

A ja zrobiłam testa owu i jest druga mocna krecha, M mówi, że taka jak ta druga:tak: Dziś tempka tez skoczyla na 36,35:tak::-)
Czyli owu:-D

Aga druga kreska to nie oznacza owu tylko ze do owu min 24 do 48 godzin....choć nie zawsze , ale taka jest zasada....serdu****cie dalej i mierz tempke i rob testy ....ja obstawiam owu jutro wieczór

Cześć dziewczynki....:)
Nie odzywałam się bo jestem mega zmęczona....
Dziś byłam u lekarza rodzinnego....wizyta u położnej 14 lipca...a pierwsze usg około 12 tygodnia ciąży...jak ja to wytrzymam??:shocked2:
Nie badał mnie tylko zrobił ze mną wywiad co i jak i kazał być dobrej myśli bo dzidzia w tym czasie była bezpieczna....ufff....muszę w to wierzyć!!!

Teraz będę odpoczywać....znowu :-D
buziakiiii

Hejka
039.gif

Ale pogoda buuuu.... u nas od rana pada :baffled:

a ja tu odliczam dni do urlopu :tak: mam nadzieje że pogoda się poprawi
new_unsure.gif

dziś znowu oddajemy samochód do warsztatu....trzeba rozrząd zrobić...ech kolejny wydatek :baffled:

Madzia ja Ci chyba jeszcze nie gratulowałam :zawstydzona/y: a więc moje największe GRATULACJE! :tak: niech fasolka rozwija się zdrowo :tak::-)

Agniesiak trzymam kciuki za staranka!!! :tak:

Pozdrawiam Was serdecznie! :-)

DZIEN DOBRY:-)

A ja jestem po badaniach troche krwi ubyło:sorry:no i teraz na wyniki czekac ale pewnie za wiele sie nie dowiem bo ja i wyniki to troche kulawo ale ciekawi mnie moja toksoplazmoza z synkiem nie miałam ale teraz wiecie mam nadzieje że nie bede mieć:tak:

A ja zrobiłam testa owu i jest druga mocna krecha, M mówi, że taka jak ta druga:tak: Dziś tempka tez skoczyla na 36,35:tak::-)
Czyli owu:-D

to super bynajmiej wiesz że napewno masz cukle owulacyjne co martwić się nie musisz no i teraz tylko serduszkowac serduszkowac i serduszkowac:tak:

Cześć dziewczynki....:)
Nie odzywałam się bo jestem mega zmęczona....
Dziś byłam u lekarza rodzinnego....wizyta u położnej 14 lipca...a pierwsze usg około 12 tygodnia ciąży...jak ja to wytrzymam??:shocked2:
Nie badał mnie tylko zrobił ze mną wywiad co i jak i kazał być dobrej myśli bo dzidzia w tym czasie była bezpieczna....ufff....muszę w to wierzyć!!!

Teraz będę odpoczywać....znowu :-D
buziakiiii

odpoczywaj jak najwiecej:tak:kurka faktycznie długo na usg:shocked2:ja ze synkiem miałam w 5 tc a w tej ciąży w 6 tc fakt tylko pęcherzyk ale zawsze to coś:-pno cóż bądz cierpliwa a wynagrodzi ci usg ślicznym bobaskiem;-)

reklama
Do góry