reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pyszczku u mnie kochana walka z torbielem, mój cykl trwa już 35 dni i jak narazie @ ani widu, ani słychu, idę dziś do gina, niech mi coś da bo zwariuje ,tak boli czasem, boje się tylko, ze ta mi tabsy anty, a wtedy znowu staranka odłożone:baffled:, ale dam rade:-)co ma być to będzie:-)

Czesc Laski
Widze ze wy o wakacjach:)
Ja jeszcze musze posiedziec w miescie do przyszlej środy ale potem nikt mnie tu silą nie zatrzyma....zwiewam na wioskę do mojej siostry i jej dzieciaczkow. Nie bede tu kisła. Oby do konca sesji i nie ma mnie:)))))
Troche bede na Lubelszczyźnie, potem roce na jakies 2 tygodnie zeby sie pakowac do przeprowadzki....i potem z młodym do Wloch:)))) i potem znowu troche na wioskę:)))) A co.....Macius od wrzesnia do przedszkola a ja do pracy wiec musimy wykorzystac na Fuuul wakacje:)

Beti hmmm może gin jednak coś wymyśli żeby pomogło i żeby ominać te tabsy anty! Miejmy nadzieję :tak: Daj znać po wizycie co i jak. Trzymaj się cieplutko ;-)

Czarodziejko używaj używaj wakacji ile możesz! Fajne masz plany :-) Oby wszystko udało się z powodzeniem zrealizować ;-)

Beti, fajnie, ze zajrzalas. Sliczne masz coreczki-pannice. Ja tez trzymam kciuki za skuteczna walke z torbielem!

A ja coraz czesciej sie zastanawiam, czy faktycznie chcialabym coreczke czy nie lepszy drugi synus...Wazne aby zdrowe. I z jednego i z drugiego sie uciesze! Dobrze, ze 2 tyg bede wiedziec.A moj synekw sobote stwierdzil, ze ja mam w brzuszku towar-dzidzie, a on siostrzyczke Maje i braciszka Michasia. I zastanawia sie, jak oni wyjda z brzusia;) Narazie wymyslil, ze przez komin, czyli glowe ;)

Royannka ale Twój synuś ma pomysły, hihi .. :-D jasne że najważniejsze zdrowe dzieciątko :tak:

Oki Dziewczyny, ja uciekam do nauki :baffled:, później zajrzę. Pa!

tak pisze jak moge, bo co chwile coś i ktoś

Paula zgadza się, u nas to gorący okres, aż do listopada, ale odbijemy sobie w listopadzie:-)
Pyszczku dam znać jakby co:-)
Royanna dziękuje kochana:-) a co do pannic, to tak jak pisałam duże, a jakie wredne:-)Pati zaczęła 16 lat:szok:
Czarodziejka jak już tak będziesz rozjeżdżać to może i do mnie zajedziesz?:-):-)trzymam kciuki za udaną sesje:-)

u mnie dziś młyn od poniedziałku, a ja takiego lenia mam ,że szok:-)
zrezygnowałam z pracy w jednostce, w sumie to jestem jeszcze na końcowym etapie rozliczania się i nie wiem czy pisałam , ale otworzyliśmy studio i tak sobie tu siedze spokojnie czasem i robie foteczki i grafikę:-):-)
w końcu na swoim i robie to co lubie:-)

Gosia aha :-) to ja 3 dni później :tak:
Beti Paula ma rację! :-D
Pyszczek nie wiem poco idziesz na usg ja juz znam plec Twojego bobaska to chlopiec:-)milej nauki i czekamy na 5!!
Pyszczku u mnie kochana walka z torbielem, mój cykl trwa już 35 dni i jak narazie @ ani widu, ani słychu, idę dziś do gina, niech mi coś da bo zwariuje ,tak boli czasem, boje się tylko, ze ta mi tabsy anty, a wtedy znowu staranka odłożone:baffled:, ale dam rade:-)co ma być to będzie:-)
Beti kochana mam nadzieje ze torbiel zniknie i niedlugo pokazesz nam tescik z 2kreseczxkami:-)
Czesc Laski
Widze ze wy o wakacjach:)
Ja jeszcze musze posiedziec w miescie do przyszlej środy ale potem nikt mnie tu silą nie zatrzyma....zwiewam na wioskę do mojej siostry i jej dzieciaczkow. Nie bede tu kisła. Oby do konca sesji i nie ma mnie:)))))
Troche bede na Lubelszczyźnie, potem roce na jakies 2 tygodnie zeby sie pakowac do przeprowadzki....i potem z młodym do Wloch:)))) i potem znowu troche na wioskę:)))) A co.....Macius od wrzesnia do przedszkola a ja do pracy wiec musimy wykorzystac na Fuuul wakacje:)
Ohh zazdroszcze ci takich wakacji:-)
Beti, fajnie, ze zajrzalas. Sliczne masz coreczki-pannice. Ja tez trzymam kciuki za skuteczna walke z torbielem!

A ja coraz czesciej sie zastanawiam, czy faktycznie chcialabym coreczke czy nie lepszy drugi synus...Wazne aby zdrowe. I z jednego i z drugiego sie uciesze! Dobrze, ze 2 tyg bede wiedziec.A moj synekw sobote stwierdzil, ze ja mam w brzuszku towar-dzidzie, a on siostrzyczke Maje i braciszka Michasia. I zastanawia sie, jak oni wyjda z brzusia;) Narazie wymyslil, ze przez komin, czyli glowe ;)
Royanka ja tez sie czasmi zastanawiam czy lepszy facecic czy babeczka dla mnie najwazniejsze jest zeby bylo zdrowe:-)ale Ten Twoj synek ma wyobraznie hehe:-)
tak pisze jak moge, bo co chwile coś i ktoś

Paula zgadza się, u nas to gorący okres, aż do listopada, ale odbijemy sobie w listopadzie:-)
Pyszczku dam znać jakby co:-)
Royanna dziękuje kochana:-) a co do pannic, to tak jak pisałam duże, a jakie wredne:-)Pati zaczęła 16 lat:szok:
Czarodziejka jak już tak będziesz rozjeżdżać to może i do mnie zajedziesz?:-):-)trzymam kciuki za udaną sesje:-)

u mnie dziś młyn od poniedziałku, a ja takiego lenia mam ,że szok:-)
zrezygnowałam z pracy w jednostce, w sumie to jestem jeszcze na końcowym etapie rozliczania się i nie wiem czy pisałam , ale otworzyliśmy studio i tak sobie tu siedze spokojnie czasem i robie foteczki i grafikę:-):-)
w końcu na swoim i robie to co lubie:-)

Beti co na swoim to na swoim i pewnie w listopadzie pojedziecie gdzies w tropiki albo do Chin hehe:-)

Uciekam babeczki ide zalatwic cos na miescie i do dentysty w koncu z ta peknieta jedynka!!buziaki papa

reklama
BETI oj tak co na swoim to na swoim;-)a torbielem sie nie martw bedzie wszystko dobrz:tak:

Kochane piszecie o wakacja no to wam fajnie bo ja nie jade nigdzie:sorry:posiedzimy w domku no i jak ciepło to do Sopotu:-)bo u mnie to rzut beretem:-pale sobie obiecaliśmy z M że jak dzieci większe to sobie w góry pojedziemy ale latem wspominam miło:tak:narazie to M musi cały czas robotą się zajmowac co na wolne nie za bardzo:sorry:

Do góry