reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

HELLO:-)

PYSZCZEK wiesz że ja tez nie mogę spać wierce sie okropnie a jak synek się obudzi to wtedy już wogóle nie mogę zasnąć:sorry:i mnie tez pobolewa np.jak leże na plecach dłużej i wtedy na bok to tak dziwnie hmm boli koli po bokch wiem że tez tak miałam przy pierwszej ciąży i poprostu macica tez się rozciąga no i jak za długo jesteśmy w jednej pozycji to tak nagle na drugą i to zaboli bo macica jest tak powiem świerza w rozciąganiu:tak:możliwe że tak niektórzy nie mają ale w moim przypadku tak jest:tak:

ANUFIFI pędź tam gdzie ładna pogoda bo tu z naszą to masakra:sorry:

reklama
Paula na pewno wspomnę o tym mojemu ginkowi na kolejnej wizycie, a mam ją dokładnie za 2 tygodnie :tak:
Patrysia mnie też się wydaje że te bóle biorą się od rozciągania macicy, albo po prostu macica gdzies tam nam w środku narządy uciska czy coś.. ale zapytam ginka ;-) Pozdrówki!

Paula na pewno wspomnę o tym mojemu ginkowi na kolejnej wizycie, a mam ją dokładnie za 2 tygodnie :tak:
Patrysia mnie też się wydaje że te bóle biorą się od rozciągania macicy, albo po prostu macica gdzies tam nam w środku narządy uciska czy coś.. ale zapytam ginka ;-) Pozdrówki!

Pyszczek a wiesz ze juz mamy zgorki do porodu hehe:-)
mnie tez czasami cos pobolewa!A czy boli was czasami brzuchol tj na @??

Paula ale Ci fajnie ze masz rodzinke nad morzem:-)

Anufifi ja jednak mam sentyment do polskiego morza ale jakby mi lalo 2tyg to by mnie cos trafilo!!

Paula to ja poproszę kilka fotek na maila z wypadu nad morze:-)troche relaxu wyślij:-)przyda mi się w pracy:-), my to ja nie wiem kiedy na urlop w tym roku, chyba znowu w litopadzie:baffled:

Gosia co się będziesz martwić na zapas! Nie martw się :tak: zapytaj ginka na wizycie czy te bóle sa normalne i już :-) kiedy masz wizytę? czy razem z usg 1go lipca?

Beti kochana a co u Ciebie poza tym że dużo pracy?? Jak tam staranka? Nie masz suwaczka i nic już nie wiem ..

Gosia co się będziesz martwić na zapas! Nie martw się :tak: zapytaj ginka na wizycie czy te bóle sa normalne i już :-) kiedy masz wizytę? czy razem z usg 1go lipca?

Beti kochana a co u Ciebie poza tym że dużo pracy?? Jak tam staranka? Nie masz suwaczka i nic już nie wiem ..

tak wizyte mam 1lipca jeszcze sie nie umowilam ale 1 ide!

reklama
Gosiu każda z nas ciąże przechodzi inaczej więc nie martw sie na zapas tylko zapytaj się gina o te bóle :tak:

Beti pewnie że Ci prześlę kilka fotek :tak:
niestety taką masz prace że kiedy jest czas urlopów to Ty masz jej najwięcej ale są też tego plusy :tak: przez lato zarobisz sobie na extra wakacje gdzieś gdzie jest cały czas ciepło i jak u nas buro i ponuro to możesz sobie wyjechać gdzieś gdzie jest ciepełko :tak: a co za tym idzie ceny w listopadzie są niższe ;-)

Do góry