reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam :-)

a ja 2 tygodnie jeszcze popracuję i urlop :-) jedziemy do Ustki :-) mam nadzieje tylko że pogoda się poprawi :tak:

a dzisiaj już w pracy :-( ranyyy jak mi się wstać nie chciało!!!! :baffled:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko! :tak::-) i życzę miłego dnia! :tak:

Witam :-)

a ja 2 tygodnie jeszcze popracuję i urlop :-) jedziemy do Ustki :-) mam nadzieje tylko że pogoda się poprawi :tak:

a dzisiaj już w pracy :-( ranyyy jak mi się wstać nie chciało!!!! :baffled:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko! :tak::-) i życzę miłego dnia! :tak:

oj Paula znam ten bol z wstawaniem rano:-(...a do ustki to maCIE pokoj czy domek wynajety??jakie sa teraz ceny jak mozna wiedziec??

hej dziewczynki,
nie będę orginalna , że tez cięzko mi było zebrac sie dzisiaj do pracy... te dni wolne minęły , że sie człowiek nie obejrzał ....jak to jest że tydzień w pracy tak nie mija .....

my na urlop jedziemy 11 lipca i tez sie martwie o pogodę....zwłaszcza , że dostalismy zaproszenie do kuzyna do Nicei....no tam pogoda pewna , tylko że koszt wiekszy nawet jesli nie liczyc noclegu, no i tu w drodzepowortnej mielismy jechac na mazury na wesele kuzynki , wszystko juz zaplanowane , nie wiem czy powinnismy zmieniac ...mam dylematy...
u kuzyna miesiąc temuy urodziły sie blixniaczki ....maja juz starsza córcie , więc tez tak sie zwalac na łeb....
kurcze nie wiem , jak myslicie????

Dziendoberek!
U nas jak narazie ladna pogoda. Moze niezbyt cieplo, ale slonecznie :)
Ja juz po sniadanku, zupke mam juz prawie ugotowana, ziemniaczki na drugie obrane, miesko sie odmraza, pranko sie pierze, wiec jeszcze troszke i bede miala caly dzionek dla synka.
Dobrego dnia kobietki!

my na urlop jedziemy 11 lipca i tez sie martwie o pogodę....zwłaszcza , że dostalismy zaproszenie do kuzyna do Nicei....no tam pogoda pewna , tylko że koszt wiekszy nawet jesli nie liczyc noclegu, no i tu w drodzepowortnej mielismy jechac na mazury na wesele kuzynki , wszystko juz zaplanowane , nie wiem czy powinnismy zmieniac ...mam dylematy...
u kuzyna miesiąc temuy urodziły sie blixniaczki ....maja juz starsza córcie , więc tez tak sie zwalac na łeb....
kurcze nie wiem , jak myslicie????

Jesli kuzyn zapraszal, to raczej robil to szczerze. A moze wlasnie oni potrzebuja takich odwiedzin? Moze dla nich tez bylaby to jakas odskocznia od codziennosci? Najgorzej jak sie juz cos zaplanuje, pouklada, ale czasem warto zmienic plany:tak:

Anufifi myślę że jeżeli kuzyn zaprasza to znaczy że to dla nich żaden problem a nawet bardzo chętnie by się z Wami zobaczyli :tak:
a gdzie macie zaplanowane wakacje? na Mazurach?

reklama
Do góry