reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bershka...Kochana trzymam kciuki za Gabrielka.. masz w brzuszku dzielnego chlopczyka:tak:.. Caluje mocno :*
Madzia.. MOJE GRATULACJE.. SPOKOJNYCH 9 MIESIECY :)))))
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYNEK :sorry: BUZIAKI :-)
I TRZYMAM KCIUKI ZA STARAJACO-TESTUJACE ;)
POWODZENIA :))))))))

No już biegnę z wiadomosciami....wygląda to tak :

dziecko nadal ma powiększone jelitko i to już się nie zmieni do końca ciąży. Dobre wiadomosci to takie, że nie robi się zwapnienie jelitka, nie ma potrzeby wcześniejszego porodu i ze jelitko nie rośnie większe. Będe rodzić jednak w Katowicach Ligocie najlepszym specjalistycznym szpitalu na śląsku. Na usg w Rudzie byłam w szoku ! Dziewczyny! już wiem dlaczego tam wysyłają pacjentki aż tak daleko na takie badanie. Widziałam na usg maluszka jak na zdjęciu :szok: Już wiem jaką będzie miał buźke i nawet widziałam bujną czuprynkę! ma pełno włosków !! :szok: ale jest śłiczny, ma taką kształtną buźke ! poza tym widziałam jak zamykał i otwierał oczy :tak::-D:-)
Co do tego jelitka to będa go od razu po porodzie udrażniać albo przez lewatywke a jak nie pomoze to chirurgicznie.... to chyba tyle

jestem po tej wizycie bardziej spokojna. Mówiła, ze mam o tym juz nie myśleć bo takie przypadki sie zdarzają jak smółka sie pojawia. Ech...muszę być silna

hej

Kiki nie udzielam się tutaj bo nie mam dobrych wieści i nie chce, zebyście się martwily niepotrzebnie, szczególnie te w ciazy

we wtorek byłam na usg i jelitko bez zmian a nawet chyba ciut większe
w poniedziałek jade do kliniki na usg i tam powiedzą mi co dalej....
chcą, żebym dotrwała do tego 35 tygodnia ale jak nie będzie wyjscia i jelitko będzie się powiększać to nie będą czekać nawet do tego 35 tygodnia :-(

teściowa mi dzisiaj powiedziała, ze to przez to, ze chrzciłam dziecko będąc w ciązy :-:)-:)-(

cięzko mi nawet o tym pisać

pomyślcie czasem o nas :-(

buzia
Nie było mnie długo, jestem w PL i spotykam się z Rodzinkś i znajomymi, także mam mało czasu na BB:-pTak sobie czytam i jest mi smutno że u Bersheki takie wieści z tym jelitkiem:wściekła/y:Cieszę się natomiast że po wizycie w szpitalu i usg jest lepiej, ze nie robi się zwapnienie jelitka:tak:Trzymam mocno kciukasy żeby nic sie nie pogarszało, żeby było dobrze:tak::-)Bądź dzielna kochana;-)

Jeśli chodzi o chrzczenie dziecka bedąc w ciaży, to ja też tak słyszałam że sie tego nie robi, ale nie wiedziałam dlaczego :sorry:i nie wiem czy to jest pradą:sorry:

Widzę równiez że imię synka zmienione, już nie Kubuś:no:Gabriel domyślam się dlaczego:tak:;-)Równie pięknie:-)Buziaczki i trzymajcie sie kochani

Madzia gratulacje

czarodziejko a ty kiedy staranka o bobaska?

też mi takie pytanie przez myśl przeleciało, bo to juz chyba wiosna czy jakos tak miało sie zacząć ????? :tak::-D:tak:

Ja sie jeszcze na tym wątku pochwale ze dzis rano teścik pokazał mi 2 kreseczki :))
Baaardzo sie ciesze i aż mi trudno w to uwierzyć bo to był pierwszy cykl starań..:tak:

wielkie gratulacje ... i kolejna za chwilkę będzie się chwaliła pierwszym USG, polówkowym i terminem porodu .... gratki wielkie

a ja po weekendzie wsi u rodziców, więc sobie wypoczęłam :tak: mały sie wyszalał na powietrzu wiec jest OK :tak: a ciekawe gdzie jest LATO ?????

Dziękuje Oli, będzie wszystko dobrze :tak:

Witam się pracowicie bo z pracy :-):cool2: popracuję sobie 2 tyg. i uciekam już na wolne do rozwiązania :cool2:

reklama
witam i dziękuje za życzenia dla synia.
a moje usta są czerwone jak maliny i jakby spuchnięte i słabo mi.:shocked2:
MADZIU-co u ciebie .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry