reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

MADZIU-GRATULACJE.
a mnie potwornie bolą piersi i lekką zgage mam:eek:
oby szybciej ten tydzien minąłi będe wiedziećbo już :wściekła/y:NIEMOGE WYTRZYMAĆ.

reklama
Madziu super :-):-):-):-):-) życzę Ci dużo zdrówka i dla dzidzi też :tak:

a tempka podwyższona nie wpłynie na dzidzi, nic się nie martw ! :happy:

witam w niedzielny porank.a co tu tak pustoooo:eek:
hej pisać,pisać bo ja już tak dowas przywykłam,że jakoś dziwnie bez nowych wiesci.
a moje objawy to(choc niewiem czy ciążowe czy psychiczne:-D)
:przetłuszczanie buzi-zawsze była bardzo sucha
:piersi jak balony i bola okropnie,są gorące i swędzą
:częste siusianie
:bule brzucha raz po lewej,raz po prawej noi na samym dole
:nerwowość:wściekła/y:
ciągle unas pada i zimnoooooo,a mnie sie chce spać,a przynajmniej leżeć i nic nie robić.
a i wspomne jeszcze,że wczoraj jak chciałam szybko wstać z krzesła to złapał mnie taki silny ból jajnika,że aż kucnełam:szok:
całusie.

Ja sie jeszcze na tym wątku pochwale ze dzis rano teścik pokazał mi 2 kreseczki :))
Baaardzo sie ciesze i aż mi trudno w to uwierzyć bo to był pierwszy cykl starań..:tak:
Niepokoi mnie fakt ze ostatnie 2 dni miałam bardzo wysoką temperaturę i dochodziła nawet do 39....ale juz zniknęła- tak nagle jak sie pojawiła....
Mam nadzieje ze nie miało to złego wplywu na fasolkę....oby tylko zdrowiutka była!!!!
Wszystkim starającym się i czekającym na te dwie upragnione kreseczki wysyłam moc fluidków.

Madziu gratuluje serdecznie i dzieki za fluidki

Aga a jakie tempki masz teraz mozesz napisac z ostatnich 5 dni z dzisiejszym?

Tusia sto lat dla Tomusia :)

Ostatnia edycja:
Może lepiej wkleję wykresik to zobaczysz od początku cyklu:tak:

Załączniki

• moja karta.jpg
    moja karta.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry