reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

2 razy dzienie a tylko raz bo ja niemogę na samą myśl mnie cofa:baffled:ale staram sie chociaz raz brać

ja tez FATALNIE czuje sie po dupku!! skoncze to pudelko i odstawiam bo nie dam rady!!! niestety sporo mi zostalo bo dopiero zaczelam grrrrrrrrr

Umówiłam się jednak na 4go lipca na usg na 8.30 :tak: I M zadowolony że tez bedzie mógł maluszka obejrzeć :-)

Pyszczku najwazniejsze zebyscie z mezem byli razem!!!
a data hm no to tylko data...
ja np w styczniu stracilam jedna fasolke a teraz w styczniu mam urodzic druga...
dopiero niedawno zdalam sobie z tego sprawe..

buziaki kochane!!!:-)

reklama
kicia masz raracje zobacz jaki zbieg okolicznosci w styczniu stracilas fasolke i w styczniu bedziesz rodzic waszego dzidziusia.jaki ten swiat dziwny..a ogolnie jak sie czujesz?

pyszczku to fajnie ze masz ten termin na tego 4 lipca bedziecie myslami z tata i dowiecie sie napewno czy wasza dzidzia to chlopczyk czy dziewczynka..

Patrysiu właśnie tak powinnam myśleć tak jak piszesz :tak:
Kicia widzisz taki zbieg okoliczności, ale tak jak napisałaś, data to tylko data, a nie chciałam zabierać M kolejnego spotkania z naszym maluszkiem, ciesze się że pójdziemy razem! :-)
Kiki fajnie że może już się dowiemy jakiej płci jest nasze dziecko :-) obstawiamy na syneczka :tak:

Wiecie co dzięki Wam nie mam już wątpliwości że dobrze wybrałam termin na to usg. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie i pomoc ;-)

Hej dziewczyny!!ja dzis w domku bo nie widzialam sensu aby isc do rpacy dzis:-)wszystko funkcjonuje jak w sobote!!pogoda znowu leje juz mam dosc tych deszczow wrr:no::no::no::no:

Bershka gratuluje zdanego egzaminu i mocnych kopniaczkow od synka!!Synek jest silny i napewno da sobie rade:-)

Aga przytulajcie sie ide wlezie hehe licze ze tym razem na tescie beda 2kreseczki:-)
Przytulamy się, przytulamy:tak::-p:-D
Ja tez mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze:tak::-)

HEJKA:-)
U mnie tez pogoda do kitu:crazy:zimno wieje brrr...
Wczoraj do południa to pieknie było no ale po obiedzie masakra deszcze burze no i teraz to zimno sie trzyma :baffled:
Ach ostatnio zaliczam czesto kibelek jak nie rano to wieczorem:baffled:a brzusio rośnie:-)mam nadzieje że na usg zobacze zdrową rozwijającą sie dzidzie:tak:bo bede 11 tydzien co bede miała badana dzidzie ta przezierność karkową co się boje i wogóle czy dobrze z dzidzią ale jak mysle że brzuszek rośnie mam mdłości wymioty cycuchy tez są wyczuwalne to jest dobrze co;-)biore jeszcze dupka ale przyznam się że nie zawsze 2 razy dzienie a tylko raz bo ja niemogę na samą myśl mnie cofa:baffled:ale staram sie chociaz raz brać no i ginekolog mówił że tak na wszelki wypadek mi zapisał go jest ok ale żebym jeszcze brała do wizyty to wtedy jak raz wezme to nie jest źle bo ja naprawde starałam się 2 razy brać to zawsze ten drugi zwymiotowałam bądz przed wzięciem zwymiotowałam i już nie mogłam wziąść:zawstydzona/y::sorry:

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-)
Kochana a u mnie się wypogodziło jakoś:-D
Tylko straszne wiatrzysko jest:baffled: normalnie myślałam,ze mnie porwie na zakupach;-)
M sobie nakupował koszul, bluzek, spodnie i sweter a ja jakoś nic dla siebie nie mogłam znaleźc. Nie mój dzien był jak to M powiedział:-D Jedną tunikę cieplejsza na długi rękaw znalazłam:tak:

Jutro jedziemy z M do Olsztyna bo ma egzamin na uczelni to może tam sobie coś kupię;-)
No a teraz zabieram się za robienie paznokci żelowych:rofl2:
Tylko nie wiem jeszcze jakie:-)Na pewno french ale cos jeszcze..pooglądam w necie wzorki:-p:-D

kicia masz raracje zobacz jaki zbieg okolicznosci w styczniu stracilas fasolke i w styczniu bedziesz rodzic waszego dzidziusia.jaki ten swiat dziwny..a ogolnie jak sie czujesz?
..

no dziwnie wyszlo ...
myslalam ze styczen mi sie bedzie zle kojarzyc ... ale teraz napewno nie ;-)
czuje sie dobrze tylko mdlosci mecza grrr
a jak u Ciebie?
jak z M??? juz doszliscie do porozumienia?

Witajcie Kochane:)
Malo tu nas jakos....pewnie wszystkie juz weekendują:))))
Ja synka wydelegowalam z dziadziusiami na wakacje a sam sie ucze......no wlasnie widzicie jak sie ucze...na BB:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pyszczku- najwaznijesze jest zdrowie dzidziusia,,,a o plci pomyslisz przy drugim :))))) I masz racje ze chcesz zabrac na badanie męzusia....to wielkie wydarzenie i przezycie zobaczyc dziecko na ekranie i dowiedziec sie ze bedzie synek albo córeczka :))))
Mile wspominam te chwile:)
Kicia- przez chwile pomyslalam ze u siebie obstawiasz chlopczyka...ale doczytalam:-D:-D:-D:-D:-D Wiesz ze u Ciebie baboszka rosnie :))))
Agniesiak- bedzie dobrze bedzie....trzymam mocno kciuki zacisniete:)))

sama jestem ciekawa co macie pod serdudzkami kicia i pyszczek.to jest obojetne czy chlopczyk czy dziewczynka wszystkie dzieciaczki kocha sie jednakowo..

kicia co do mojego m to dalej kiepsko ale juz przyzwyczailam sie do tego ze jest tak a nie inaczej..mysle nawet ze do porodu nie pojdzie ze mna ale na szszczescie mam super psipsiolke i ona wybiera sie ze mna wiec nie bede sama a tak sie balam..

reklama
Kochana a u mnie się wypogodziło jakoś:-D
Tylko straszne wiatrzysko jest:baffled: normalnie myślałam,ze mnie porwie na zakupach;-)
M sobie nakupował koszul, bluzek, spodnie i sweter a ja jakoś nic dla siebie nie mogłam znaleźc. Nie mój dzien był jak to M powiedział:-D Jedną tunikę cieplejsza na długi rękaw znalazłam:tak:

Jutro jedziemy z M do Olsztyna bo ma egzamin na uczelni to może tam sobie coś kupię;-)
No a teraz zabieram się za robienie paznokci żelowych:rofl2:
Tylko nie wiem jeszcze jakie:-)Na pewno french ale cos jeszcze..pooglądam w necie wzorki:-p:-D

u mnie to nijako bo może i słońce wyszło ale ten wiatr:baffled:no i takie chmury krążą że też i popada od czasu do czasu:baffled:
ale wam fajnie kurcze ja tez bym chciała się w2ybrac na taki szał zakupów ciuchy ja to uwielbiam ale u mnie to tez zawsze problem zanim ja coś znajde:eek:hehe:-Dszybciej z netu się zgadzam niz jak zaczynam szukac po sklepach:-Dpazurki fajnie że sobie sama robisz oszczędność:tak:

KICIA ja myśle że tak miało być :tak:żebyście sie tak mocno nie zamrtwiali o straconym maluszku to Bozia dała dzieciątko drugie tak aby ten styczeń był miłym miesiącem:tak:

Do góry