reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

JA jestem dobrej myśli i wierzę że drugie dziecko będzie zdrowe...naprawdę mocno w to wierzę...:tak:
A Filip to takie nasze wielkie szczęście....przeszedł wiele...a nic po nim nie widać....jest zupełnie normalnym 3 latkiem...i do tego niezłym lobuzem :-D

my sobie narazie siedzimy w domku....moja mama ma urodzinki i zjadłymy torcik..wypiłyśmy kawkę (nie wiem dlaczego ale kawa najbardziej mi smakuje o 11 każdego dnia :eek::eek:- hihihi)...pogoda kiepska....:no:

reklama
HEJ DZIEWCZYNY!

Bershka ciesze sie ze z synkiem jest w miare ok i ze nie musisz juz rodzic:-)

Madzia8310 smutne to co przezyliscie ale bardzo dobrze ze synek ma sie juz dobrze:-)

Buziaki dla Wszystkich dziewczyn:-)

bershka mam do Ciebie pytanko pamietam ze kupowalas sobie spodnie dzinsowe i rybaczki dzinsowe w hm mama pamietasz jakie ceny byly??bo ja juz sie powoli nie mieszcze i musze cos kupic!!

A ja wlasnie zarejestrowalam sie na usg na 30.06 na 18.20 i juz nie moge sie doczekac! Pani mnie jednak uprzedzila, ze godzina moze przesunac sie na wczesniejsza, a mnie to nie pasuje,bo moj M najwczesniej o 18tej bedzie w domku.
Mimo najgoretszych checi nie bede miec tego usg poszerzonego o badanie echokardiograficzne serca plodu :( poniewaz robi to jeden lekarz a najwczesniejsze terminy ma na polowe lipca! Ale pani mnie uspokoila, powiedziala, ze bedzie to podstawowe badanie ale bardzo dokladne bo maja w klinice super specjalistyczny sprzet, zbadane zostana wszystkie przeplyw i jesli bedzie cos nie tak(a musi byc dobrze-to moja uwaga)to wtedy bede robic to drugie. Kurcze, troszke jestem zaniepokojona bo sie nastawilam, ale do polowy lipca nie mam co czekac, bo teraz idzie mi juz 18tydzien.

Acha, u nas sie chmurzy, zaraz bedzie wielka burza!!!

Witajcie dziewczynki!!
Przepraszam że nie odpisze każdej ale burza u mnie i M kaze mi kompa wyłączyć..
U mnie pojawiła się druga ale jaśniutka kreseczka na teście owu:-D
To znaczy, że już niedługo będzie i mozna będzie bryknac?;-):-D:-D

Agnieszka85- a mniej wiecej kiedy ci owulka wypada?
ale jak juz tescik bladziocha pokazuje to za jakies 2/3dni? tak myśle ....u mnie bladzioch sie pojawial 2 dni przed:))))

Ostatnia edycja:
reklama
bershka mam do Ciebie pytanko pamietam ze kupowalas sobie spodnie dzinsowe i rybaczki dzinsowe w hm mama pamietasz jakie ceny byly??bo ja juz sie powoli nie mieszcze i musze cos kupic!!

ok 180 zł za długie spodnie i chyba ciut taniej za rybaczki. Nie są tanie ale za to baaaardzo baaardzo wygodne i na całą ciąże a poza tym łatwiej takie odsprzedać na allegro ;-)

Do góry