reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kiki, anufifi dziękuję...zwłaszcza za życzenia zdrowia...:tak: takich nam nigdy za wiele...
Zdrowie dziecka to wielkie szczęście....mam nadzieję że nasze drugie maleństwo będzie zdrowe...A z Filipka sercem nic złego sie nie będzie działo...

Trzymajcie sie i miłego dnia :-)

reklama
nie powinnam była wchodzic na ta strone .....nie powinnam była tam szperać ....
zdołowałam sie tak ze nie moge sobie ze soba poradzic ....chyba zamknę sklep i ide do moich dzieci

każdego dnia dziękuje Bogu za zdrowe dzieci , ale to chyba za mało.....

anuffi spokojnie....masz swoje dzieci przy sobie...zdrowe...nic sie nie dzieje!
A takie małe choruszki się też rodzą...nie słyszymy o takich przypadkach często...ale tak sie dzieje. Ja przeżyłam OGROMNY szok kiedy Filip sie urodził chory...kiedy leżał w szpitalu i rozmawiałam z innymi rodzicami- słyszalam wiele historii....
My tak naprawdę mieliśmy wielkie szczęście w tym wszytskim- Dzieki Bogu! Ale niestety nie zawsze tak jest...nie każdemu dziecku się udaje...
Na forum walczyliśmy o Maję...teraz o Zosię....a takich walczących dzieci jest więcej....takie jest życie.:-:)-( Choc to brzmi okropnie...ale taka jest prawda...
nigdy nic nie wiadomo...Ja wczoraj np. dowiedziałam się ze mój 20 letni sąsiad 3 tyg temu dowiedział sie że ma raka pluc...3 tygodnie..i nie żyje...:-:)-:)-(
Zdrowy, wysportowany..nie palący....szok...

Dlatego tak wazne jest cieszyć się każdym dniem...co nie znaczy że mamy żyć w strachu!!!

WITAM:-)
Super pogoda co byłam na spacerku obiadek zjedzony a teraz pranko się robi:-)ale podobnoz ma byc burza i deszcz po południu hmm co nie zafajnie ale chociaz do południa super pogoda:tak:

Dziewczyny a ja w ciązy to sobie chyba bede kupowac ubarania firmy Happy Mum :) bo są bombowe :)
b594.jpg

d257.jpg

t150a.jpg

suuuper ciuszki:-)ja teraz sobie sweterek chce zamówić i potem jakieś spodnie i może jeszcze jeden sweterek i w sumie to na tym koniec bo mam jeszcze po poprzedniej ciąży jakiś ciuszek;-)aaa no i zobaczymy ale podobnoż we wrzesniu na wesele co wtedy jakis ciuszek będzie trzeba kupic taki bardziej uroczysty;-)

I my juz po spacerku. Ponad 2godziny na placu zabaw :) ale milo patrzec na te wszystkie szkraby. Teraz wcinamy wczorajsze nalesniczki a na deser mam truskawki-piewrsze w tym roku! Wczesniej jeszcze nie kupowalam. Tylko Macio nie chce ich jesc :(

I my juz po spacerku. Ponad 2godziny na placu zabaw :) ale milo patrzec na te wszystkie szkraby. Teraz wcinamy wczorajsze nalesniczki a na deser mam truskawki-piewrsze w tym roku! Wczesniej jeszcze nie kupowalam. Tylko Macio nie chce ich jesc :(

Royankka a co tak pozno u Was truskawki??U nas sa juz od mca i powoli sie koncza:-(a Maja tez nie chce jesc truskawek takich z miski ale za to jak idziemy na dzialke do jej babci to wcina wszystkie truskawki i poziomki ale musza byc z krzaczka:-)i Majka krzyczy jak widzi ze ktos jej zjada truskawyz krzaczka:-)Bandytka jedna:-)

Royankka a co tak pozno u Was truskawki??U nas sa juz od mca i powoli sie koncza:-(a Maja tez nie chce jesc truskawek takich z miski ale za to jak idziemy na dzialke do jej babci to wcina wszystkie truskawki i poziomki ale musza byc z krzaczka:-)i Majka krzyczy jak widzi ze ktos jej zjada truskawyz krzaczka:-)Bandytka jedna:-)
U nas pozniej, bo u nas chlodniej niz dalej w Polsce. Sezon zaczal sie jakies 2 tyg temu, ale ceny byly po 6.5-8zl. Teraz kupilam kolo domu za 5.5, tez nie malo. Mysle, ze wysyp dopiero bedzie u nas:tak:. Macio dal sie skusic, ugryzl, pote wielka truskawke podzielilam mu na kawalki i dalam z cukrem, zjadl 2 kawalki i wiecej nie chcial. Ale dobrze, ze choc sprobowal.

U nas pozniej, bo u nas chlodniej niz dalej w Polsce. Sezon zaczal sie jakies 2 tyg temu, ale ceny byly po 6.5-8zl. Teraz kupilam kolo domu za 5.5, tez nie malo. Mysle, ze wysyp dopiero bedzie u nas:tak:. Macio dal sie skusic, ugryzl, pote wielka truskawke podzielilam mu na kawalki i dalam z cukrem, zjadl 2 kawalki i wiecej nie chcial. Ale dobrze, ze choc sprobowal.

ehh te nasze dzieci nie wiedza co dobre:-)u nas truskawy ciagle po 5zl ale na poczatku to nawet po 12zl byly!!

Bershka ciesze sie strasznie że wszystko u Ciebie wporzadku;-)
Madzia wspołczuje tego co musiałas przejsc ale teraz juz bedzie dobrze:happy:
Czarodziejko wlasnie z tej firmy mam duzo rzeczy pokupionych sa fajne praktyczne ale strasznie drogie:baffled: ale warto w ciazy zafundowac sobie takie cacka ... bo przeciez w ciazy nie jest sie wiecznie;-)

WSZYSTKIE WAS KOBITKI POZDRAWIAM I UDANEGO DŁUGIEGO WEEKENDU ZYCZE:-)

reklama
Witam :-)

Ja dzisiaj robiłam porządki w domu, pomyłam wszystkie okna :tak: jutro chyba rękami nie rusze :baffled:
Piękna pogoda była to Kacperek na dworze z dziadkiem chodził :tak:a teraz już się zachmurzyło i pewnie burza będzie tak jak wczoraj :baffled:

Śniło mi się dzisiaj że jestem w ciąży, że staraliśmy się i że się udało, ale jak wstałam to trochę smutno mi było :-(

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę Wam miłego długiego weekendu! :tak:

Do góry