reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuje za słowa wsparcia

Agnieszko, śliczne ciuszki i ładny wózek

Kiki super, ze dzidzia zdrowo się rozwija, Madziu a moze to dziewczynka ? :-)

Pyszczku a dlaczego nie rajstopki dla niemowlaczka ? Ja właśnie takie kupowałam, super sprawa pierwsze miałam na 56 rozmiar :-):tak: ubierałam pod spód body, na górę koszulkę z dł. rękawkiem i rajstopki :-) wygodnie i milusio.

Dzisiaj cały dzień piecze mnie zgaga, dobrze, że mleko pomaga.

Jutro o 14.45 wizyta u lekarza prowadzącego :eek: Połknęłam nospę forte, moze coś poluźniło.

Witam :-)

Ja wczoraj byłam w domku, wzięłam urlop na żądanie bo Kacper w nocy dostał gorączki i oczka mu całe zaropiały a białka zaczerwieniały :-( wczoraj bylismy u lekarza i Kacper ma zapalenie spojówek spowodowane ogólnie infekcją katar, kaszel :-(
kiedy wkońcu skończą się te wszystkie infekcje?????????????!!!!!!!!!!!

Ale dziś zimno!!!! :eek: ja pod koniec czerwca mam iść na urlop mam nadzieje że pogoda się poprawi do tej pory :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia!!! :-)

Na początek spóźnione ale najszczersze i najgorętsze życzenia dla Anufifi :tak::zawstydzona/y:

Aniu wszystkiego najlepszego, najpiękniejszego, czego tylko pragniesz by się spełniło, dużo zdrówka i miłości, dużo radości, jak najmniej smutków, spełnienia marzeń i życzę Ci oczywiście upragnionej córeczki!:tak::tak::tak:

Aniu widzę że chłopaki się postarali :-) super! :tak: a jak kolacyjka się udała? ;-)​

Bershka kochana tulam Cię bardzo mocno Zobacz załącznik 138509 to najgorsze co może być dla matki jak coś się złego dzieje z jej dzieckiem, ale trzeba mieć nadzieje że wszystko będzie dobrze, bo przecież będzie :tak: oby ta optymistyczna diagnoza się sprawdziła, będę się o to modliła :tak:daj znac dzisiaj co Ci powie lekarz! Kochana jesteśmy z Tobą będzie dobrze! :tak:Zobacz załącznik 138509

Kochana opiekuję się dwuletnim Filipkiem - to moja praca jak na razie, jestem nianią:-)

Agniesiak to super, będziesz miała wprawe przed swoją pociechą ;-):tak::-)

Kiki super że malutka tak ładnie rośnie i przygotowuje już się do wyjścia :-) ale jeszcze trochę niech zaczeka :tak:

Madzia super że dzidzia/synek rośnie zdrowo :tak:

Agnieszka śliczne ubranka i wózek :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki!!

Kochane bardzo bardzo Wam dziękuję za cudowne życzenia :-):-):-):-):-):-)
Jesteście kochane :)

Miło mi bardzo :)
Moje chłopaki dzisiaj przyjechały do domu z kwiatami i tortem a M porywa mnie wieczór na kolacje :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:szaleństwo ...widać trzeba być cierpliwym ....do skutku:):) a opłaci się :)

Sciskam Was mocno ...
Aniu super ze chlopaki Cie zaskoczyli!!napisz jak sie kolacyjka udala:-)
Patrysia a ja sobie postanowiłam, że jak poznamy już płeć naszego dzieciątka, czyli na początku lipca, to wtedy wezmę się za zakupy :-):-):-D będę już wtedy mam nadzieję po egzaminach, chciałabym miec już napisany drugi rozdział pracy mgr, więc można powiedzieć będę już miała wakacje ;-) więc będę mogła oddać się przyjemności robienia zakupów :-D a przynajmniej porobię jakieś listy, porozglądam się po sklepach, po allegro za wózkiem, łóżeczkiem, a ubranka mam zamiar na bieżąco dokupywać, może mi się uda wciągnąć tez M w te zakupy, żeby też miał troche radochy z wybierania :tak:
Pyszczek ja tez dopiero po poznaniu plci bede cos kupowac ale mam przeczucie ze druga babeczka wiec duzo nie bede kupowac:-)No wozek napewno:-)
a co do imienia dla syneczka to raczej Gabriel ( Gabryś ) a niżeli Kubuś :-);-)
No pieknie bedzie sie synek nazywal:-)
Kupiłam jeszcze dwa zestawy ubranek uzywanych ale od sprawdzonej sprzedawczyni sa cudowne bo juz je upralam i wyprasowalam;
74-80cm Śliczna córeczka~~Mega zestaw~ 70%NEXT (640591088) - Aukcje internetowe Allegro

Agnieszka rewelacyjne wszystkie ciuszki:-)wozek tez fajny:-)

Do góry