reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ja dzisiaj kupiłam sobie super sukieneczke na lato :-) wczoraj ją zobaczyłam i potem żałowałam że nie kupiłam jej, naszczęście dzisiaj jeszcze babeczka ją miała :-) to tak na poprawę humoru w taką okropną pogodę ;-)

Wklej zdjątko:tak:
A ja byłam w łazience bo myślałam, że @. Mokro mam cały czas i sikac mi się chce.. Ale patrzę a tu na papierze biały śluz:eek: Mógłby wreszcie się zrobic brązowy i w końcu @ a nie tak.. co to ciuciu babka czy jak?:-D

reklama
Wklej zdjątko:tak:
A ja byłam w łazience bo myślałam, że @. Mokro mam cały czas i sikac mi się chce.. Ale patrzę a tu na papierze biały śluz:eek: Mógłby wreszcie się zrobic brązowy i w końcu @ a nie tak.. co to ciuciu babka czy jak?:-D

Wiesz co, ja wprawdzie temp nie mierzylam, ale na 100% bylam przekonana, ze przyjdzie do mnie @, bo bolaly mnie cycuchy i brzuch jak na @. Co chwila chodzilam do wc i sprawdzalam. Dziweczyny Gosia i Anufifi przekonaly mnie i zrobilam test i byly II:szok::tak::-D:-D:-D
A sprawdzalam palcem gleboko sluz, i caly czas byl bialy, i wyczuwalam zamknieta szyjke-tak mi sie wydaje...
Wiec moze jednak i Tobie sie uda???

Cześć dziewczynki ,.,,ja was ciagle czytam ale ze u mnie nic nowego to nie piszę ....

Ciesze sie ze u was ogólnie wszystko ok.

Aguś ...biały sluz i ciagle chce ci sie sikac ...hmmm...ja bym pewnie zatestowala...fakt tempka niska ale z nia roznie bywa...

trzymam kciuki, bo póki nie ma @ jest nadzieja:)

Agniesiak-TESTUJ!!! Jak nie dla siebie, to dla nas! Przeciez my jajko zniesiemy z niecierpliwosci!!! TESTUJ i wszystko bedzie wiadomo!!!

Kurcze, mialam odkurzac a czekam czy @ przjdzie do Ciebie czy nie...Kobieto, zlituj sie, bo mi mieszkanie kurzem obrosnie!!! Testuj!

witam

w sumie to ja tez nie mam o czym pisać :-p

dzisiaj jade do ginka więc trzymajcie kciuki napiszę wiczorkiem

papatki

Wiesz co, ja wprawdzie temp nie mierzylam, ale na 100% bylam przekonana, ze przyjdzie do mnie @, bo bolaly mnie cycuchy i brzuch jak na @. Co chwila chodzilam do wc i sprawdzalam. Dziweczyny Gosia i Anufifi przekonaly mnie i zrobilam test i byly II:szok::tak::-D:-D:-D
A sprawdzalam palcem gleboko sluz, i caly czas byl bialy, i wyczuwalam zamknieta szyjke-tak mi sie wydaje...
Wiec moze jednak i Tobie sie uda???

Agniesiak przymierze i jak będzie dobra to mąż mi zrobi fotke i wkleje :tak:

Agniesiak rób test!!! :tak::tak::tak:

Cześć dziewczynki ,.,,ja was ciagle czytam ale ze u mnie nic nowego to nie piszę ....

Ciesze sie ze u was ogólnie wszystko ok.

Aguś ...biały sluz i ciagle chce ci sie sikac ...hmmm...ja bym pewnie zatestowala...fakt tempka niska ale z nia roznie bywa...

trzymam kciuki, bo póki nie ma @ jest nadzieja:)

Agniesiak-TESTUJ!!! Jak nie dla siebie, to dla nas! Przeciez my jajko zniesiemy z niecierpliwosci!!! TESTUJ i wszystko bedzie wiadomo!!!

Kurcze, mialam odkurzac a czekam czy @ przjdzie do Ciebie czy nie...Kobieto, zlituj sie, bo mi mieszkanie kurzem obrosnie!!! Testuj!

Aga testuj ale juz!!!my nie wytrzymamy tego napiecia!!!
Oj dziewczyny... mąż przekonany, że @ będzie i nie robimy testu:-) Jeszcze poczekamy parę dni:tak:

witam

w sumie to ja tez nie mam o czym pisać :-p

dzisiaj jade do ginka więc trzymajcie kciuki napiszę wiczorkiem

papatki
Odezwij się jak po wizycie:tak:

reklama
Oj dziewczyny... mąż przekonany, że @ będzie i nie robimy testu:-) Jeszcze poczekamy parę dni:tak:

Testuj, skoro jestescie przekonani, ze i tak @ przyjdzie, to negatywny wynik nie bedzie dla Was bardzo przykry, ale jesli beda II to b
edziecie miec super niespodzianke!!! A my tez bedziemy spokojniejsze! Bialy sluz, sikanie....Testuj. Do lazienki marsz i z 10 minut czekamy na wynik!

Do góry