reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Aga ja jednak 3mam kciuki aby @ nie przyszla:-)
Kochana.. ale niska tempka i wogóle:-( Nie ma złudzeń-przyjdzie wredota
Kochana.. ale niska tempka i wogóle:-( Nie ma złudzeń-przyjdzie wredota
a moze nie przyjdzie:-)
Paula25
szczęśliwa :)
Agniesiak póki @ nie ma jest nadzieja ;-) ale jeśli przyjdzie to te kilka dni szybko minie i znów będziecie fikać
Royanna w takim razie życzę Wam udanego wyjazdu i pogody, żeby chociaż nie padało i słoneczko dla Was wyszło
my pojedziemy za tydzień (w dniu moich imienin:-)) u nas to wyjazd taki jednodniowy więc możemy poczekac na ładniejszą pogodę
a nad morze jedziemy pod koniec czerwca na urlop, już mam zaplanowane 2 tygodnie tydzień w czerwcu i tydzień w lipcu mam nadzieje że pogoda będzie ładna naszczęście nie musimy rezerwować kwatery więc możemy pojechac kiedy będziemy chcieli :-)
Royanna w takim razie życzę Wam udanego wyjazdu i pogody, żeby chociaż nie padało i słoneczko dla Was wyszło
my pojedziemy za tydzień (w dniu moich imienin:-)) u nas to wyjazd taki jednodniowy więc możemy poczekac na ładniejszą pogodę
a nad morze jedziemy pod koniec czerwca na urlop, już mam zaplanowane 2 tygodnie tydzień w czerwcu i tydzień w lipcu mam nadzieje że pogoda będzie ładna naszczęście nie musimy rezerwować kwatery więc możemy pojechac kiedy będziemy chcieli :-)
Ostatnia edycja:
Paula25
a ja w poniedzialek na 12 ide do ginka i sie stresuje juz czy wszystko jest ok??
kochana wiem że się stresujesz ale trzeba myśleć pozytywnie! napewno wszystko bedzie dobrze!
R
rouż
Gość
Ide zaraz robic ciasto na nalesniki-niech dojrzewa
Potem troche poodkurzam-kurcze, ostatnio zauwazylam, ze w naszym domu tylko ja odkurzam z pomoca synka-trzeba to zmieniac! W pierwszej ciazy moj M nawet nie pozwolil dotknac mi odkurzacza, ateraz jakos nic o tym nie mowi :/
Potem troche poodkurzam-kurcze, ostatnio zauwazylam, ze w naszym domu tylko ja odkurzam z pomoca synka-trzeba to zmieniac! W pierwszej ciazy moj M nawet nie pozwolil dotknac mi odkurzacza, ateraz jakos nic o tym nie mowi :/
Agniesiak85
a moze nie przyjdzie:-)
Agniesiak póki @ nie ma jest nadzieja ;-) ale jeśli przyjdzie to te kilka dni szybko minie i znów będziecie fikać
dziękuje Kochane, że tak odganiacie moją @..
Ja jednak ja przywołuję by jak najszybciej zacząc fikac
Kochane a ja przed chwilką zakupiłam sobie na allegro testy owulacyjneJa jednak ja przywołuję by jak najszybciej zacząc fikac
TESTY OWULACYJNE - 17szt+3ciąż. wysyłka w 24h ! (645938098) - Aukcje internetowe Allegro
dziękuje Kochane, że tak odganiacie moją @..Kochane a ja przed chwilką zakupiłam sobie na allegro testy owulacyjne
Ja jednak ja przywołuję by jak najszybciej zacząc fikac
TESTY OWULACYJNE - 17szt+3ciąż. wysyłka w 24h ! (645938098) - Aukcje internetowe Allegro
Aga kupilas testy owu a jak sie okaze ze w ciazy jestes to kaska w bloto poszla:-)
Agniesiak85
Aga kupilas testy owu a jak sie okaze ze w ciazy jestes to kaska w bloto poszla:-)
Niemożliwe, że w ciązy bo tempka 36,6
Przydadzą się na pewno;-)
Przydadzą się na pewno;-)
reklama
Paula25
A ja dzisiaj kupiłam sobie super sukieneczke na lato :-) wczoraj ją zobaczyłam i potem żałowałam że nie kupiłam jej, naszczęście dzisiaj jeszcze babeczka ją miała :-) to tak na poprawę humoru w taką okropną pogodę ;-)
Podziel się: