reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja na razie zmykam, wroce okolo 14tej i mam nadzieje, ze juz bedzie po tesciku :)
Pewnie jak mnie nie bedzie, to wszystko sie rozegra...
Do pozniej :)

Dzień Dobry! :-)

Royannka a ja tez dzisiaj rano byłam badac morfologię i mocz :-):tak:
Gosia chyba wszystkie tu do lekarza w poniedziałek idziemy :-D co raz któraś pisze że ma wizyte 1go czerwca ;-)
Bershka trzymam kciuka oczywiście .Pozdrawiam serdecznie :-)
Kiki Twoja mała od początku prawdziwa kobieta - taka tajemnicza :-D;-) może w końcu się pokaże mamusi. A jak Twoje samopoczucie?
Anufifi może napisz chociaz przybliżoną datę rozpoczęcia Twoich staranek, żebyśmy wiedziały kiedy zacząć kibicowanie ! Buziaki
Agniesia ale Cię namawiają Dziewczyny! Ja się swego czasu nie dałam namówić i zrobiłam test później a i tak wyszła fasolka :-) Oby i u Ciebie @ się nie pojawiła ;-)

Chciałam powiedzieć że mi Ptasiorka brakuje...ciekawe co u niej..:eek:

Patrysia a Ty jak się czujesz? Pozdrówki! :-)

A ja musze jeszcze do sklepu skoczyć w ten deszcz po wędlinkę bo mieli dowieść świeżą, a dzisiaj wieczorem moja Mami przyjeżdża więc na kolację muszę nas zaopatrzyć :-) A jutro odwozimy z M moją Mami do domu i będziemy tam nocować, przy okazji zobaczymy pomnik mojego Taty bo wczoraj już został zamontowany ... cieszę się, zawioze Tacie świeże kwiatki do wazonu :tak: niedawno był Dzień Ojca..

Aha i jeszcze muszę niedlugo łazienkę posprzątać i moge już się potem brac do pisania - wczoraj naskrobałam 5 stron i dzisiaj też chce 5 napisac i pierwszy rozdział gotowy! Trochę się schodzi, gdybym miała pisac po polsku byłoby znacznie szybciej.

Miłego dnia, mimo że pochmurno i pada! :-)

Pyszczku , tylko że ja nie wiem kiedy będą te staranka ...może w lipcu ...wszystko zalezy od tego czy torbiel zniknie ...póki co męczę się przy tabletkach które źle znoszę.....

Kochana a dzien ojca to nie jakos 23 czerwiec???

WITAM:-)
A ja się ciesze bo przyszła paczka z moimi spodniami:-Dsuper pasuja i fajnie się tez będą rozciągac na brzusiu:tak:
No to kochane czekamy na wizyty:-)
Ach no widze że tu gorąco sama się ciekawie czy nasza AGNIESIAK ma fasolke:-)
POZDRAWIAM ps.ja się dobrze czuje:tak:

reklama
WITAM:-)
A ja się ciesze bo przyszła paczka z moimi spodniami:-Dsuper pasuja i fajnie się tez będą rozciągac na brzusiu:tak:
No to kochane czekamy na wizyty:-)
Ach no widze że tu gorąco sama się ciekawie czy nasza AGNIESIAK ma fasolke:-)
POZDRAWIAM ps.ja się dobrze czuje:tak:
Super Kochana, że sie dobrze czujesz i że spodenki takie wspaniałe:tak:
No ja jeszcze z tescikiem poczekam..:sorry::tak:;-)

Do góry