reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A my juz po szybkim spacerku. Macio mial pierwszy raz kalosze i oczywiscie wszystkie kalluze jego! W kazdej musial poskakac, tak, ze na koniec mial juz spodnie mokre do kolan:)
Co do prezentu na dzien dziecka-nie wiem, czy bedziemy cos -moze jakis drobiazg, jakies zwykle klocki lub puzzle...

reklama
Ach super normalnie bo ze synkiem sobie po obiedzie szliśmy pospac i tak do 18 jestem wypoczęta i synek tez a teraz siedzi sobie we waniennce i robi kapu kapu:-)M jechał mi po krakersy bo mam ochote dużą :-)

GIEOSKA hmm sama nie wiem co myśle że jakiś samochód bo Dominiś uwielbia się nimi bawić lubi pchać je patrze ć jak jeżdzą:tak:

A my z M wróciliśmy z mega zakupów spozywczych i M robi teraz kolacyjkę:tak::-D:-D Dziś będziemy oglądac Dr Housea i moment prawdy:tak::-)
A @ zbliża się wielkim krokiem..:) Jak wróciliśmy z zakupów to myslałam,że przyszła i biegusiem do łazieneczki a tam tylko śluzik przedmałpowy:) Niech ona wreszcie przyjdzie a nie tak.. w ciuciu babke sie bawi;P

Ostatnia edycja:
A my z M wróciliśmy z mega zakupów spozywczych i M robi teraz kolacyjkę:tak::-D:-D Dziś będziemy oglądac Dr Housea i moment prawdy:tak::-)

A @ zbliża się wielkim krokiem..:) Jak wróciliśmy z zakupów to myslałam,że przyszła i biegusiem do łazieneczki a tam tylko śluzik przedmałpowy:) Niech ona wreszcie przyjdzie a nie tak.. w ciuciu babke sie bawi;P​

oj jak ja kocham takie zakupy kiedy ja sie wybiore pewnie tak szybko nie:sorry:no tez się zgadzam jeśli ma przyjść to niech przyjdzie:tak:

Hejka :-)

Ale pogoda sie zrobiła paskudna :baffled: ech...

ale i tak dobrze że dziś już piątek :-) przynajmniej się wyśpie :tak:

nasz wyjazd do Częstochowy przełożyliśmy na przyszłą sobotę, właśnie z powodu pogody :baffled:

Agniesiak strasznie jestem ciekawa czy @ przyszła czy też teścik dzisiaj zrobisz :tak:

Pozdrawiam

Hejka :-)

Ale pogoda sie zrobiła paskudna :baffled: ech...

ale i tak dobrze że dziś już piątek :-) przynajmniej się wyśpie :tak:

nasz wyjazd do Częstochowy przełożyliśmy na przyszłą sobotę, właśnie z powodu pogody :baffled:

Agniesiak strasznie jestem ciekawa czy @ przyszła czy też teścik dzisiaj zrobisz :tak:

Pozdrawiam
Kochana nie testuje bo czuję, że zbliża się @:tak:Cycuchy już mniej bolą i tempka niska więc nie mam złudzeń;-) Szkoda testu:tak:
U nas też pogoda paskudna:crazy: pochmurno i deszczowo, brr:baffled:

Witajcie
I u nas pogoda nieciekawa. Wczoraj gradobicie duuuze i do samego wieczorka burze, w nocy burze i deszcz, a od rana silny wiatr. Teraz jest slonecznie, ale chmurki sie klebia na niebie-ciemne chmurki. A ja od 6 spac nie moglam, bo musialam isc na morfologie i mocz badania robic, i po 7wychodzilam, ale sie stresowalam juz od rana. Stresowalam sie, bo musialam tak wrocic, aby maz zdazyl do pracy, a stwierdzilam, ze malego nie bede z soba tachac.
Agniesiak- czekamy na Twoja @ aby staranka zaczac intensywne!!!
Paula- a my wyjazdu nie przelozylismy. Stwierdzilismy, ze i tak jedziemy nad morze, bo lepiej tam byc niz siedziec w blokowisku :), nawet jesli pogoda bedzie kiepska, to i tak na jakis spacer sie wybierzemy, nawet krotki :)

Witajcie
I u nas pogoda nieciekawa. Wczoraj gradobicie duuuze i do samego wieczorka burze, w nocy burze i deszcz, a od rana silny wiatr. Teraz jest slonecznie, ale chmurki sie klebia na niebie-ciemne chmurki. A ja od 6 spac nie moglam, bo musialam isc na morfologie i mocz badania robic, i po 7wychodzilam, ale sie stresowalam juz od rana. Stresowalam sie, bo musialam tak wrocic, aby maz zdazyl do pracy, a stwierdzilam, ze malego nie bede z soba tachac.
Paula- a my wyjazdu nie przelozylismy. Stwierdzilismy, ze i tak jedziemy nad morze, bo lepiej tam byc niz siedziec w blokowisku :), nawet jesli pogoda bedzie kiepska, to i tak na jakis spacer sie wybierzemy, nawet krotki :)
Kochana my z M już się nie możemy doczekac tej @:tak::-D:-D
Udanego wyjazdu Ci życzę:tak: Morze, piękne morze:-)

reklama
Witajcie

Royankka ale ja Ci tego wyjazdu zazdroszcze....ahh morze poza tym od jutra ma sie pogoda poprawic a w poniedzialek ma byc juz cieplo:-)

U nas dzis tez leje obrzydliwei jest:-(

Aga ja jednak 3mam kciuki aby @ nie przyszla:-)

Do góry