reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paula no to super ze lepiej sie czujesz:-):-)bardzo sie ciesze:-):-)

Bershka super zdjecie a cyce do pozazdroszczenia:-):-):-):-)

reklama
a to ja grubaśna z wielkimi cycami, które urosły mi w ciązy :-D mój syneczek i moja mała chrześnica :-):tak:

Tez uwazam, ze slicznie wygladcie:tak:, a ciaza Ci:tak: wyraznie sluzy:-)

Co do brzusia, u mnie dopiero trwa 4miesiac, a on jest z dnia na dzien coraz wiekszy!!!:-) Ale wagowo duzo nie przybralam, mysle, ze max1kg, ale to sie okaze za tydzien na wizycie u gin:-D

witam ....:tak::-D;-)

u mnie też pogoda mało ciekawa, pomimo,że sie wyspałam, to nie pogardziłabym łózeczkiem, a do 15.00 tak daleko ...:tak:

co do brzuszka, to mi też wyskoczył dopiero ok. 18-20 tygodnia , a co do kg to teraz mam 7 na plusie .... :tak:

A u nas wlasnie grzmi i pada...
A juz pokazywalo sie sloneczko...
Ale doszly do mnie moje bolerka-przed praniem wygladaj super, zobaczymy jak bedzie po praniu.

HEJKA LASECZKI:-)
U mnie deszcz deszcz deszcz:baffled:a za tym senność i humor do bani i jeszcze mój synek zechciał sobie skakać po krześle i BOOM ma przecięte czoło :wściekła/y:wogóle nie rozumie że nie karze najlepsze że po wszystkim dalej chciał wchodzic:crazy:

U nas dzisiaj rano było gorąco, a jadac na uczelnię wzięłam w rękę jeszcze kurtkę, ale po południu już cieszyłm się że ją mam :-) Jak się rozpadało i ochłodziło! A ja dzisiaj na egzaminie 5 zarobiłam :tak::-) I jak mnie mój ulubiony wykładowca, Pan Dr, komplementował że tak pięknie wyglądam, że bije ode mnie taka energia, że bardzo ładnie mi w ciąży ( powiedziałam mu o ciązy bo od razu chciałam ustalić sposób zaliczenia tego przedmiotu w kolejnym semestrze, w związku z moją wyjątkową sytuacją :) Normalnie uwielbiam tego człowieka, zaczął mi opowiadac że jego syn też urodził się w listopadzie, trochę duszno się w pokoju zrobiło więc poleciał okna otwierać, żebym się dobrze czuła, heh :)
Po południu zaliczyłam jeszcze bibliotekę, zrobiłam lasagne na obiad i teraz mam chwilę czasu, ale jeszcze muszę kilka artykułów przeczytać. A jutro od rana ostro siadam do pisania pracy, więc niestety nie zajrzę tutaj, bo jak zajrzę to zaraz sie zaczytam i dużo czasu zleci :-D:szok: Chyba że samym wieczorkiem przed pójściem spać :)

Pozdrowionka, trzymajcie się ciepło!

WIELKIE GRATKI:-)hehe nono to chłopina milutki jest:-D

Witajcie z rańca;-);-)

Czekam cierpliwie na @ bo dziś tempka 36,65. Gwałce M dzień w dzień i tylko dam mu spokój na czas @:-D Potem znów do roboty aż do skutku:tak::-D:-D

podejście na plusie to super czerwiec jest wasz:-D:rofl2:

Royanna fajnie masz że macie tak blisko nad morze :tak: od nas jest 500km ale mam teściów nad morzem ;-)

ja mam tez bliziutko bo mieszkam koło Trójmiasta a za tym morza:-D

a ja chyba dostalam uczuleniana truskawy bo duuuuzo ich jej ale co tam i tak niedlugo sie skoncza wiec kozystam:-)

truskawki ciężko odmówić mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:-p

u mnie jeszcze tydzień i będę w 7 m-cu :szok::eek::-)

tak, polecam te babeczki :-)

Pyszczek zdał a ja oblałam zaliczenie :eek::-) no ale jak się czyta dzień wcześniej notatki to mogę być sama sobie winna :angry:;-)we wtorek za tydzień poprawka
ale Wam dobrze z tym morzem. Ja mam tylko same góry na około ;-):tak:

nie martw sie poprawka na bank będzie zaliczona:tak:

a to ja grubaśna z wielkimi cycami, które urosły mi w ciązy :-D mój syneczek i moja mała chrześnica :-):tak:

śliczne zdjęcie i normalnie wyglada że to jak by oba dzieciaczki były twoje takie rodzinne:-)chociaż chrześniaczka to jak przybrana córeczka:-)oj cycuchy tak to super sprawa w ciąży można się nacieszyć big balonikami:-D

Patrysiu biedy Dominiś :-( mój Kacper też niedawno zaliczył bliskie spotkanie z drzwiami a co za tym idzie wielkiego guziola, teraz pozostał mu zółty siniak

reklama
Patrysiu biedny ten Dominis..a podejście.. no wiem, że super:-D Nie ma co się załamywac:tak: Jak na razie @ nie widac ale ma jeszcze troche czasu wredota:-D Ja sobie ręczne pranie robię teraz, suszarke wstawiłam do domku a jak rozwieszę na niej pranie to wyniosę na balkonik tam szybciej wyschnie:tak::-D

Do góry