reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziendoberek!
U nas od rana pochmurnie i leje deszcz, ale ma sie po poludniu wypogodzic. Musi, bo musze isc do apteki i do spozywczego, wiec elepiej aby faktycznie sie wypogodzilo, albo choc przestalo padac.

u nas też pięknie od rana, tylko troche chłodno, ale słonko świeci, niebo błękitne :tak: tylko w radiu mówili że po południu pogoda ma się popsuć :baffled:

Witam

odstawiłam synka do przedszkola a ja w końcu musze ogarną chatę
mam zaległą od 9 m-cy :zawstydzona/y: parapetówkę dla przyjaciół ( w sobotę). Nie mam pomysłu co na stół gorącego postawić :confused2: może zdam się na Wasze sprawdzone pomysły :tak::sorry:
jutro wizyta u ginka :eek:

dziewczyny poradźcie mi coś, mam ofertę z Orange za 87 zł 370 minut to dobra oferta czy sa jeszcze lepsze na rynku :confused2::baffled: plus do jednej osoby za darmo rozmowy przez cały okres oczywiście w tej sieci.

miłego dnia

u nas śliczna słoneczna pogoda :tak:

piekłyście babeczki w foremkach z dr Oetkera ? pychota!!!!!!!!!!!! teraz wcinam na śniadanie z gorącym kakao :-):-)

reklama
Bershka u mnie wśród znajomych sprawdziło sie danie kurczak z brzoskwiniami na ostro albo skrzydełka w miodzie :tak: pychota :-p
babeczek nie robiłam, ale skoro takie dobre to muszę wypróbować :tak:
co do telefonu to nie pomogę niestety, wogóle tego nie sledze :zawstydzona/y:

Royanna fajnie masz że macie tak blisko nad morze :tak: od nas jest 500km ale mam teściów nad morzem ;-)

Do góry