reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam rodzicow, dziadkow i ciotki nad morzem-Dziwnow, Swinouscie...
A tesciow prawie w gorach, bo w Lubaniu :) a to juz niedaleko :) (dlatego 2lata temu mieszkalam w Zgorzelcu)
Dzieci beda mialy gdzie jezdzic na wakacje :)

reklama
Witajcie wieczorową porą :-)

Gosia jak to 4ty miesiąc, przecież zaczęłyśmy 17 tydzień, w 13tym tygodniu zaczynałyśmy II trymestr czyli 4 miesiąc, a już minął 13,14,15,16ty tydzień więc kolejne 4 więc teraz zaczynamy kolejny miesiąc - własnie 5ty :-D

Kiki sama się zastanawiam nad płcią, mam przeczucie na chłopca i wszyscy mi mówią że ładnie wyglądam, ale Ty też ładnie wyglądasz a masz dziewczynkę, więc zobaczymy :-D
Anetrix witaj w naszym gronie :-) ale piszesz dłuuuugie posty! :-D:szok:
Margaritta Buziaki! :-)

Nie wiem, mam nadzieję że nikogo nie pominęłam :) U nas dzisiaj rano było gorąco, a jadac na uczelnię wzięłam w rękę jeszcze kurtkę, ale po południu już cieszyłm się że ją mam :-) Jak się rozpadało i ochłodziło! A ja dzisiaj na egzaminie 5 zarobiłam :tak::-) I jak mnie mój ulubiony wykładowca, Pan Dr, komplementował że tak pięknie wyglądam, że bije ode mnie taka energia, że bardzo ładnie mi w ciąży ( powiedziałam mu o ciązy bo od razu chciałam ustalić sposób zaliczenia tego przedmiotu w kolejnym semestrze, w związku z moją wyjątkową sytuacją :) Normalnie uwielbiam tego człowieka, zaczął mi opowiadac że jego syn też urodził się w listopadzie, trochę duszno się w pokoju zrobiło więc poleciał okna otwierać, żebym się dobrze czuła, heh :)
Po południu zaliczyłam jeszcze bibliotekę, zrobiłam lasagne na obiad i teraz mam chwilę czasu, ale jeszcze muszę kilka artykułów przeczytać. A jutro od rana ostro siadam do pisania pracy, więc niestety nie zajrzę tutaj, bo jak zajrzę to zaraz sie zaczytam i dużo czasu zleci :-D:szok: Chyba że samym wieczorkiem przed pójściem spać :)

Pozdrowionka, trzymajcie się ciepło!

No ok skoro mowisz ze to juz 5mc to niech tak bedzie:-)ale u mnie prawie w ogole brzuska nie ma:-)
Pyszczku ja tez mam przeczucice ze u Ciebie bedzie synek:-)

Gratulacje ze udalo Ci sie tak ladnie zaliczyc:-)

a ja chyba dostalam uczuleniana truskawy bo duuuuzo ich jej ale co tam i tak niedlugo sie skoncza wiec kozystam:-)

u mnie jeszcze tydzień i będę w 7 m-cu :szok::eek::-)

tak, polecam te babeczki :-)

Pyszczek zdał a ja oblałam zaliczenie :eek::-) no ale jak się czyta dzień wcześniej notatki to mogę być sama sobie winna :angry:;-)we wtorek za tydzień poprawka
ale Wam dobrze z tym morzem. Ja mam tylko same góry na około ;-):tak:

Witam :-)

dobrze że dziś juz czwartek :tak: jeszcze tylko jutro!!! a w sobote wybieramy się do Częstochowy
new_splash.gif
o ile pogoda będzie w miare...
paula ja tez sie bardzo ciesze ze dzis juz czwartek:-)Jak Twoje samopoczucie juz lepiej??
Witam

odstawiłam synka do przedszkola a ja w końcu musze ogarną chatę
mam zaległą od 9 m-cy :zawstydzona/y: parapetówkę dla przyjaciół ( w sobotę). Nie mam pomysłu co na stół gorącego postawić :confused2: może zdam się na Wasze sprawdzone pomysły :tak::sorry:
jutro wizyta u ginka :eek:

dziewczyny poradźcie mi coś, mam ofertę z Orange za 87 zł 370 minut to dobra oferta czy sa jeszcze lepsze na rynku :confused2::baffled: plus do jednej osoby za darmo rozmowy przez cały okres oczywiście w tej sieci.

miłego dnia

u nas śliczna słoneczna pogoda :tak:

piekłyście babeczki w foremkach z dr Oetkera ? pychota!!!!!!!!!!!! teraz wcinam na śniadanie z gorącym kakao :-):-)
Bershka Ty tylko siedzisz w domku i pieczesz hehe zazdroszcze:-)z telefonem Ci nie pomoge bo mam na karte wiec w :-)abonametach sie nie orentuje:+
:-):-):-) Ja jeszcze ich nie piekłam ale na pewno:tak: wypróbuje skoro takie pyszne:tak::-):-)
Aga a moye tesciora zrobisz???:-D:-D:-D:-D:-D:-D moze sie udalo???

Ja mam rodzicow, dziadkow i ciotki nad morzem-Dziwnow, Swinouscie...
A tesciow prawie w gorach, bo w Lubaniu :) a to juz niedaleko :) (dlatego 2lata temu mieszkalam w Zgorzelcu)
Dzieci beda mialy gdzie jezdzic na wakacje :)

Royanka ale Ci fajnie z ta rodzina nad morzem:-):-):-):-)

Pyszczek czujesz juz ruchy dziecka??

u mnie jeszcze tydzień i będę w 7 m-cu :szok::eek::-)

tak, polecam te babeczki :-)

Pyszczek zdał a ja oblałam zaliczenie :eek::-) no ale jak się czyta dzień wcześniej notatki to mogę być sama sobie winna :angry:;-)we wtorek za tydzień poprawka
ale Wam dobrze z tym morzem. Ja mam tylko same góry na około ;-):tak:

zdasz zdasz zobaczysz:-):-):-)Bershka pamietasz kiedy Ci brzuch zaczal sie pojawiac??

a to ja grubaśna z wielkimi cycami, które urosły mi w ciązy :-D mój syneczek i moja mała chrześnica :-):tak:

reklama
Berska przecudne zdjęcie :-):-):-) a Ty śliczny masz już brzusio:tak: synek przesłodki :-)

Gosiu można powiedzieć że już lepiej się czuje :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry