Witajcie wieczorową porą :-)
Gosia jak to 4ty miesiąc, przecież zaczęłyśmy 17 tydzień, w 13tym tygodniu zaczynałyśmy II trymestr czyli 4 miesiąc, a już minął 13,14,15,16ty tydzień więc kolejne 4 więc teraz zaczynamy kolejny miesiąc - własnie 5ty
Kiki sama się zastanawiam nad płcią, mam przeczucie na chłopca i wszyscy mi mówią że ładnie wyglądam, ale Ty też ładnie wyglądasz a masz dziewczynkę, więc zobaczymy
Anetrix witaj w naszym gronie :-) ale piszesz dłuuuugie posty!
Margaritta Buziaki! :-)
Nie wiem, mam nadzieję że nikogo nie pominęłam
U nas dzisiaj rano było gorąco, a jadac na uczelnię wzięłam w rękę jeszcze kurtkę, ale po południu już cieszyłm się że ją mam :-) Jak się rozpadało i ochłodziło! A ja dzisiaj na egzaminie 5 zarobiłam
:-) I jak mnie mój ulubiony wykładowca, Pan Dr, komplementował że tak pięknie wyglądam, że bije ode mnie taka energia, że bardzo ładnie mi w ciąży ( powiedziałam mu o ciązy bo od razu chciałam ustalić sposób zaliczenia tego przedmiotu w kolejnym semestrze, w związku z moją wyjątkową sytuacją
Normalnie uwielbiam tego człowieka, zaczął mi opowiadac że jego syn też urodził się w listopadzie, trochę duszno się w pokoju zrobiło więc poleciał okna otwierać, żebym się dobrze czuła, heh
Po południu zaliczyłam jeszcze bibliotekę, zrobiłam lasagne na obiad i teraz mam chwilę czasu, ale jeszcze muszę kilka artykułów przeczytać. A jutro od rana ostro siadam do pisania pracy, więc niestety nie zajrzę tutaj, bo jak zajrzę to zaraz sie zaczytam i dużo czasu zleci
Chyba że samym wieczorkiem przed pójściem spać
Pozdrowionka, trzymajcie się ciepło!