reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kicia trzymam kciuki bardzo mocno!!!! :tak: wczoraj usiłowałam wysłać do Ciebie wiadomość na priva ale nie dało rady, nie wiem dlaczego :-(

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Piszę,żeby Wam podrzucic pewien temat...

Naturalne metody planowana rodziny - Lady-Comp, Baby-Comp, pearly - Chłopiec czy dziewczynka?

poczytajcie bo to podważa wszystko...całą wiedzę na temat planowania płci...właśnie to znalazłam i nie mogę się nadziwic :szok:

no to teraz ja sama nie wiem ja myślałam że na odwrót a teraz jak to przeczytałam hmm no cóż będzie jak będzie:tak:

Chciałam Wam życzyć miłego dnia bo zaraz zmykam na badania, jade pobrać krew :baffled:

Kacperek wczoraj namalował mi laurkę :-) a na niej samochód z przyczepą :-D i nawet zapakował ją w papier :tak: a jak rozmawialiśmy o święcie mamy to powiedział: "a kiedy będzie moje święto, święto dziecka?" :eek::blink: :-D

na pewno wyniki będą lepsze:tak:a synek zrobił bardzo miłą niespodzianke:-)

hej laseczki wczoraj 30stopni dzis zimno i pada:-(

moja Maja dala mi buzi przytulila sie i powiedziala ze mnie kosia:-)(kocha)

u mnie już rano burza była:baffled:ach ta pogoda teraz robi sobie figle raz tak a raz tak:confused2:córeczka także miłą niespodzianke dała:-)

Kochane już jestem po rozmowie:tak:
Miałam miec autobus o 10:10. Poszłam na dworzec a okazuje się, że ten autobus to już z miesiąc czasu nie jeździ do tej miejscowości:szok: Szybko przyszłam do domku. Akurat była u nas kolezanka i przyjechała samochodem 9wpadła do nas na okienku bo pracuje jako nauczycielka) i z M pojechaliśmy na moją rozmowę. Okazało się, że poszukują kogos z prawkiem a ja niestety nie mam:-( Kurna.. prawo jazdy było napisane w dodatkowych umiejętnosciach..eh.. no cóż.. ale babeczka ok, powiedziała, że od stycznia rusza jakiś projekt i zapytala czy może zatrzymac moje dokumenty by miec ze mną kontakt bo bardzo potrzebują pracownika socjalnego a z takim wykształceniem mało jest osób. Więc jej zostawiłam te papiery i już.
Trochę się wkurzyłam bo tyle zachodu miałam by usłyszec, że prawa jazdy nie mam:wściekła/y:Mogła mi to przez telefon powiedziec jak do mnie dzwoniła:crazy:
No ale cóż..

Kochane już jestem po rozmowie:tak:

Miałam miec autobus o 10:10. Poszłam na dworzec a okazuje się, że ten autobus to już z miesiąc czasu nie jeździ do tej miejscowości:szok: Szybko przyszłam do domku. Akurat była u nas kolezanka i przyjechała samochodem 9wpadła do nas na okienku bo pracuje jako nauczycielka) i z M pojechaliśmy na moją rozmowę. Okazało się, że poszukują kogos z prawkiem a ja niestety nie mam:-( Kurna.. prawo jazdy było napisane w dodatkowych umiejętnosciach..eh.. no cóż.. ale babeczka ok, powiedziała, że od stycznia rusza jakiś projekt i zapytala czy może zatrzymac moje dokumenty by miec ze mną kontakt bo bardzo potrzebują pracownika socjalnego a z takim wykształceniem mało jest osób. Więc jej zostawiłam te papiery i już.
Trochę się wkurzyłam bo tyle zachodu miałam by usłyszec, że prawa jazdy nie mam:wściekła/y:Mogła mi to przez telefon powiedziec jak do mnie dzwoniła:crazy:

No ale cóż..

ale babka się pośpieszyła z powiadomieniem o prawku:confused2:ale jest szansa że dostaniesz prace:tak:

Tak Kochana, szansa jest ale dopiero od stycznia bo wtedy rusza jakiś projekt unijny:tak: No ale na razie i tak się Filipkiem opiekuję do końca sierpnia:-D

no fakt szkoda że dopiro od stycznia ale miejmy nadzieję że wtedy gdzie indziej szybciej znajdziesz prace:tak:a jak mówisz do sierpnia i tak masz co robić;-)

A my dzis siedzimy w domku bo myslalam, ze przyjdzie listonosz z paczka i opiekunka malego na kawke, a tu nicic. Paczka chyba dopiero jutro, a Baska dzwonila, ze musiala isc pilnie do dentysty, wiec bedzie jutro do poludnia. W takim razie robie pranko, na obiad znowu salatka kebebowa, wysprzatalam wszystkie dokumenty i wsciekam sie, bo nie moge znalezc paragonu za tv, co kupowalam w lutym. Za dobrze go ukrylam-szkoda, ze nie od razu na swoim miejscu.
Caly dzien wieje wiatr, jest dosc chlodno, ale swiecilo slonce. Ale teraz robilo sie bardzo ciemno, i chyba bedzie lalo...

Czesc Dziewczynki!
U nas dziś szaro i deszczowo na maxa..chodzę śnieta ryba..niech mnie ktos walnie!:)
Jarzębinko- gratuluje ci syneczka. Najwazniejsze ze zdrowy chlopaczek!!!!!
Kiciula- TY wiesz ze bedzie wszystko dobrze...musi :))))) A ja bede Cię dzielnie wspierala..i kibicowala
Agniesiak85- patrze po suwaczku ze za 2 dni tescik!!! Jakies brzuszkowe objawy?

reklama
Czesc Dziewczynki!
U nas dziś szaro i deszczowo na maxa..chodzę śnieta ryba..niech mnie ktos walnie!:)
Jarzębinko- gratuluje ci syneczka. Najwazniejsze ze zdrowy chlopaczek!!!!!
Kiciula- TY wiesz ze bedzie wszystko dobrze...musi :))))) A ja bede Cię dzielnie wspierala..i kibicowala
Agniesiak85- patrze po suwaczku ze za 2 dni tescik!!! Jakies brzuszkowe objawy?
Kochana objawy typowe na @. Czasem brzuszek pobolewa i cycuszki i nic więcej:-D

Do góry