reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziekuje Wam za odpowiedzi...w takim razie pozostaje mi czekanie....:blink:

Kochana a kiedy testujesz? Bo jesteśmy w podobnych dc:-D Tylko ja jak na razie nie odczuwam nic:-( Może wczoraj lekki ból brzucha, ale przed @ pare dni zawsze tak mam więc..:-(

a ja po @27.5-zaczynam staranka.ale dziewczyny bardzo sie boje.:baffled:
pierwszą ciąże miałam trudną i stąd obawy.
pozdrawiam.

Kochana będzie dobrze:tak: Sama przyjemnośc:-D Nie martw się na zapas.. w tej ciąży moze byc zupełnie inaczej:tak:;-)

reklama
Dziendoberek Kochane!
U mnie dzis dobrze, moj maz w domku i od razu humor lepszy :)
Pogoda ladna, nareszcie naprawde cieplo, ale od poludnia juz pochmurnie ale bez deszczu.
A oto fotki mojego brzusia-ale smiesznie sterczacy do przodu jest :)

A Wasze dzieci ile mialy jak sie oduczyly pieluch uzywac??I kiedy przestalyscie dawac pieluchy na noc??

z dziennej pieluszki zrezygnowalismy jak mały mial 2 lataka i 3 miesiące :tak::-D:tak: a z nocnej dopiero rok poźniej :tak:

Chodzą mi po głowie jeszcze dwa imiona dla chłopczyka

Gabriel i Marcel

co o tych imionach sądzicie ? tak serio :tak:

ja własnie sie też zastanawiam nad kolejnym imieniem dla chłopca i tez tak mi po głowie chodzi Marcel, bo chyba uparłam sie aby było na M ....... chyba, że okaże sie, że to jednak Martynka ....:tak:

jarzebinko jak u ciebie samopoczucie?

a dziękuję, całkiem całkiem :tak: chociaż wczoraj stwierdziłam,że jednak ciąża w upały to nie najlepszy pomysł :szok: ogólnie bardzo lubie słoneczko i upały i wydawało mi sie, że jakos je zniose w ciązy, ale wczoraj zrobiło mi sie nieciekawie w autobusie, chociaż siedziałam i jechałam bardzo krótko, bo tylko 10 minut ale jednak, upały chyba nie dla mnie :szok:

Dziewczyny piszecie o swoich rosnących brzuszkach....wkleily byscie fotkę

Zawsze milo poparzec na domek dzidzi:)))

własnie dzisiaj namawiałam M, aby mi zrobił jakąs fotkę, wiec myślę, że na dniach wstawie swój brzuszek, bo w sumie jest juz sie czym pochwalić :tak:

witam sie i ja z wami.wczoraj bylam na usg d3 i malutka zle bylo widac doslownie chwilke sie odwrocila do nas a potem juz nie chciala sie pokazac...juz dostaje brzuszka i tak bardzo ciesze sie z tego powodu....

nieśmiała czy wstydliwa ???? ale najważniejsze, że wszystko OK i gratulacje za brzuszek, w koncu i Ty bedziesz mogła sie nim pochwalić :tak: a jak przedstawia sie sytuacja z M... wszystko sie ułozyło ???? :tak:

royanna, co do nocnej nauki spania na sucho, to u mnie akurat wstawanie w nocy i wysadzanie małego na nocnik nie zdało rezultatu, mały wstawał tak zaspany, że nie kojarzył o co chodzi, wiec ja nie wybudzałam :tak: starałam sie aby nie pił później jak do 18.00, a spac chodzi ok. 20.00 :tak:i chyba poprostu dorósł do przesypiania całej nock na sucho, zdarzyło mu sie kilka wpadek, nie powiem, ale to były raczej wpadki ranne i popuszczenia, bo nie zdąrzył na czas ze wstaniem, a i zdarzyło mu sie, że sam wstał z kilka razy w nocy, aby pojś do łazienki :tak: POWODZENIA

Hallo, jest tu kto???
Znowu jestem sama?

Gosia, gdzie sie podziewasz??? Wczoraj pisalas, ze zle sie czujesz, a dzis od rana nie ma Cie na obydwu watkach choc zawsze bylas od rana...martwie sie!!!

witaj Royannka...milo ze sie o mnie martwisz czuje sie ok ale od wczoraj mam mase innych problemow dlatego sie nie odzywam:-(wszystko co mialobyc ok sie pokrzyzowalo:-(ale takie zycie!!

Fajne te rybaczki co dalas moze tez sobie takie kupie??jesli bede miec za co??Masz malutki brzusio ja mam troszke wiekszy:-)

Pozdrawiam Gosiaa

reklama
Do góry