A Wasze dzieci ile mialy jak sie oduczyly pieluch uzywac??I kiedy przestalyscie dawac pieluchy na noc??
z dziennej pieluszki zrezygnowalismy jak mały mial 2 lataka i 3 miesiące
a z nocnej dopiero rok poźniej
Chodzą mi po głowie jeszcze dwa imiona dla chłopczyka
Gabriel i Marcel
co o tych imionach sądzicie ? tak serio
ja własnie sie też zastanawiam nad kolejnym imieniem dla chłopca i tez tak mi po głowie chodzi Marcel, bo chyba uparłam sie aby było na M ....... chyba, że okaże sie, że to jednak Martynka ....
jarzebinko jak u ciebie samopoczucie?
a dziękuję, całkiem całkiem
chociaż wczoraj stwierdziłam,że jednak ciąża w upały to nie najlepszy pomysł
ogólnie bardzo lubie słoneczko i upały i wydawało mi sie, że jakos je zniose w ciązy, ale wczoraj zrobiło mi sie nieciekawie w autobusie, chociaż siedziałam i jechałam bardzo krótko, bo tylko 10 minut ale jednak, upały chyba nie dla mnie
Dziewczyny piszecie o swoich rosnących brzuszkach....wkleily byscie fotkę
Zawsze milo poparzec na domek dzidzi))
własnie dzisiaj namawiałam M, aby mi zrobił jakąs fotkę, wiec myślę, że na dniach wstawie swój brzuszek, bo w sumie jest juz sie czym pochwalić
witam sie i ja z wami.wczoraj bylam na usg d3 i malutka zle bylo widac doslownie chwilke sie odwrocila do nas a potem juz nie chciala sie pokazac...juz dostaje brzuszka i tak bardzo ciesze sie z tego powodu....
nieśmiała czy wstydliwa ???? ale najważniejsze, że wszystko OK i gratulacje za brzuszek, w koncu i Ty bedziesz mogła sie nim pochwalić
a jak przedstawia sie sytuacja z M... wszystko sie ułozyło ????
royanna, co do nocnej nauki spania na sucho, to u mnie akurat wstawanie w nocy i wysadzanie małego na nocnik nie zdało rezultatu, mały wstawał tak zaspany, że nie kojarzył o co chodzi, wiec ja nie wybudzałam
starałam sie aby nie pił później jak do 18.00, a spac chodzi ok. 20.00
i chyba poprostu dorósł do przesypiania całej nock na sucho, zdarzyło mu sie kilka wpadek, nie powiem, ale to były raczej wpadki ranne i popuszczenia, bo nie zdąrzył na czas ze wstaniem, a i zdarzyło mu sie, że sam wstał z kilka razy w nocy, aby pojś do łazienki
POWODZENIA