reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

aaa i co do tych bóli miesiączkowych w ciązy to normalne. Ja tak miałam przez kilka m-cy w jednej i w drugiej ciązy

reklama
:-D ok, dziewczyny pogadam z M i może tak damy na imię :-)

a sygnatura jest na Kubuś bo to była wstępna propozycja ale tez jej nie wykluczamy

co do pichcenia to rzeczywiście pichcę ale pewnie tylko dlatego, zeby od nauki się odciąć :-) i szukam jakiegoś innego zajęcia

mam 31 lat i do tej mojej starej głowy już mi nauka nie wchodzi :-D

dziękuje Pyszczku.staram sie ale te głupie myśli jakoś same w łepetynke włażą.:wściekła/y:
a jak patrze GIE-OSKA na ten napis MAJA ach pękam z zazdrości(oczywiście pozytywnie).Jak uda mi sie zmajstrować córe,a właśnie otym marze to dam jej na imie
MAJA.:-):tak:

dziękuje Pyszczku.staram sie ale te głupie myśli jakoś same w łepetynke włażą.:wściekła/y:
a jak patrze GIE-OSKA na ten napis MAJA ach pękam z zazdrości(oczywiście pozytywnie).Jak uda mi sie zmajstrować córe,a właśnie otym marze to dam jej na imie
MAJA.:-):tak:

TUSIA teraz tyle Mai jeest ze hoho:-)Moja sie nazywa Maja Anastazja:-)ja chcialam Anastazja na pierwsze no ale jest inaczej:-)

witam sie i ja z wami.wczoraj bylam na usg d3 i malutka zle bylo widac doslownie chwilke sie odwrocila do nas a potem juz nie chciala sie pokazac...juz dostaje brzuszka i tak bardzo ciesze sie z tego powodu....

reklama
WITAM:-)
Nie czytałam co naskrobałyście bo nie mam siły wybaczcie:-(

Jestem na chwilke tylko powiedzieć co u mnie słychac:tak:Już jest lepiej jeśli chodzi o plamienie bo tylko brudze ale rzadko i to ze śluzem a czasem tylko sam śluz leci co krwi nie ma:-)ale gorzej ze samopoczuciem:baffled:jestem osłabiona często kręci mi się w głowie mam co chwile mdłości i jestem strasznie śpiąca:baffled:dużo M mi pomaga a niedługo siostra przyjeżdza:tak:za dwa tygodnie mam wizyte no chyba że by się coś działo ale tfu tfu odpukać;-)dupka i ten folik biore 3 razy dziennie co jak mam to brać to już na samą myśl mnie mdli bo ja nienawidze tabletek:sorry2:wczoraj mnie bolał brzuszek co wziełam no-spe ale to przez to że mniałam wzdęcia a jeszcze głupia zjadłam grochówke:wściekła/y:to się ma głowe co:sorry2:leże leże ale też czasem wstane bo to pisiu co chwlile mi sie chce no i czasem małemu zrobić pić no niestety ale tak to leże bo M nawet mi jeść poda:tak:brzuszek pomału rośnie juz widze duże zgrubienie na dole nawet M mówi że sie pokazuje:-)

POZDRAWIAM WAS I DZIĘKUJE ZA WSPARCIE JESTEM SILNA DLA FASOLKI WARTO:tak::-)

Do góry