reklama
ok, dziewczyny pogadam z M i może tak damy na imię :-)
a sygnatura jest na Kubuś bo to była wstępna propozycja ale tez jej nie wykluczamy
co do pichcenia to rzeczywiście pichcę ale pewnie tylko dlatego, zeby od nauki się odciąć :-) i szukam jakiegoś innego zajęcia
mam 31 lat i do tej mojej starej głowy już mi nauka nie wchodzi
a sygnatura jest na Kubuś bo to była wstępna propozycja ale tez jej nie wykluczamy
co do pichcenia to rzeczywiście pichcę ale pewnie tylko dlatego, zeby od nauki się odciąć :-) i szukam jakiegoś innego zajęcia
mam 31 lat i do tej mojej starej głowy już mi nauka nie wchodzi
BERSHKA nie przesadzaj ze nic Ci do glowy nie wchodzi:-)
przepisy ciast wchodzą, to prawda
T
Tusia.
Gość
dziękuje Pyszczku.staram sie ale te głupie myśli jakoś same w łepetynke włażą.
a jak patrze GIE-OSKA na ten napis MAJA ach pękam z zazdrości(oczywiście pozytywnie).Jak uda mi sie zmajstrować córe,a właśnie otym marze to dam jej na imie
MAJA.:-)
a jak patrze GIE-OSKA na ten napis MAJA ach pękam z zazdrości(oczywiście pozytywnie).Jak uda mi sie zmajstrować córe,a właśnie otym marze to dam jej na imie
dziękuje Pyszczku.staram sie ale te głupie myśli jakoś same w łepetynke włażą.
TUSIA teraz tyle Mai jeest ze hoho:-)Moja sie nazywa Maja Anastazja:-)ja chcialam Anastazja na pierwsze no ale jest inaczej:-)
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dziewczyny piszecie o swoich rosnących brzuszkach....wkleily byscie fotkę
Zawsze milo poparzec na domek dzidzi))
Zawsze milo poparzec na domek dzidzi))
kiki750321
Fanka BB :)
witam sie i ja z wami.wczoraj bylam na usg d3 i malutka zle bylo widac doslownie chwilke sie odwrocila do nas a potem juz nie chciala sie pokazac...juz dostaje brzuszka i tak bardzo ciesze sie z tego powodu....
reklama
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
Nie czytałam co naskrobałyście bo nie mam siły wybaczcie:-(
Jestem na chwilke tylko powiedzieć co u mnie słychacJuż jest lepiej jeśli chodzi o plamienie bo tylko brudze ale rzadko i to ze śluzem a czasem tylko sam śluz leci co krwi nie ma:-)ale gorzej ze samopoczuciemjestem osłabiona często kręci mi się w głowie mam co chwile mdłości i jestem strasznie śpiącadużo M mi pomaga a niedługo siostra przyjeżdzaza dwa tygodnie mam wizyte no chyba że by się coś działo ale tfu tfu odpukać;-)dupka i ten folik biore 3 razy dziennie co jak mam to brać to już na samą myśl mnie mdli bo ja nienawidze tabletekwczoraj mnie bolał brzuszek co wziełam no-spe ale to przez to że mniałam wzdęcia a jeszcze głupia zjadłam grochówketo się ma głowe coleże leże ale też czasem wstane bo to pisiu co chwlile mi sie chce no i czasem małemu zrobić pić no niestety ale tak to leże bo M nawet mi jeść podabrzuszek pomału rośnie juz widze duże zgrubienie na dole nawet M mówi że sie pokazuje:-)
POZDRAWIAM WAS I DZIĘKUJE ZA WSPARCIE JESTEM SILNA DLA FASOLKI WARTO:-)
Nie czytałam co naskrobałyście bo nie mam siły wybaczcie:-(
Jestem na chwilke tylko powiedzieć co u mnie słychacJuż jest lepiej jeśli chodzi o plamienie bo tylko brudze ale rzadko i to ze śluzem a czasem tylko sam śluz leci co krwi nie ma:-)ale gorzej ze samopoczuciemjestem osłabiona często kręci mi się w głowie mam co chwile mdłości i jestem strasznie śpiącadużo M mi pomaga a niedługo siostra przyjeżdzaza dwa tygodnie mam wizyte no chyba że by się coś działo ale tfu tfu odpukać;-)dupka i ten folik biore 3 razy dziennie co jak mam to brać to już na samą myśl mnie mdli bo ja nienawidze tabletekwczoraj mnie bolał brzuszek co wziełam no-spe ale to przez to że mniałam wzdęcia a jeszcze głupia zjadłam grochówketo się ma głowe coleże leże ale też czasem wstane bo to pisiu co chwlile mi sie chce no i czasem małemu zrobić pić no niestety ale tak to leże bo M nawet mi jeść podabrzuszek pomału rośnie juz widze duże zgrubienie na dole nawet M mówi że sie pokazuje:-)
POZDRAWIAM WAS I DZIĘKUJE ZA WSPARCIE JESTEM SILNA DLA FASOLKI WARTO:-)
Podziel się: