reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny

i ja sie witam po pracy :)

Royanna ja robiłam dokłądnie jak Bershka ...nastawiałam budzik i wysadzałam Filipa niemal ze na śpiąco .....to chyba najlepszy sposób....\

naskrobałyscie ze nie nadrobie ...

wszystkie pozdrawiam

reklama
Dziewczyny ja powoli sie zawijam do domku cos dzis slabo mi od rana:-( nie wiem czemu sie tak dzieje!!

MILEGO DNIA:baffled:

A my na spacerku w koncu nie bylismy, bo Macio nie chcial a mi sie nie chcialo z nim klocic. Zrobilismy razem pyszny obiadek, przygotowania do kolacjii i bawilismy sie klockami. Macio zasnal o 20tej, ja siedze przy kompie, bo moj maz oglada mecz.

a ja dzis mam spadek formy...absolutny.. od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze- jak pisalam..a dzis- jakbym @ miala dostac....:-(i dziwnie mokro mialam- ze az zdziwiona sprawdzalam, czy oby nie przyszla ...(bo jeszcze tydzien do@ planowanej ..a przychodzi co 26 dni- zawsze rowno- jak w zegarku!...tym sposobem dzis moj 20 dc(ok tyg. po owulce)...Daje mi nadzieje to co napisala - kroptusia- ze moze to zagniezdzanie..i stad to povbolewanie gl. w lewym jajniku(skad byla obserwowana owulka)- ale jak przychodzi to uczucie jak n a @..pobolewanie...to az mi sie wyc chce....ze dupa z tego:-(

mam pytanie do mam ktore niedawno zafasolkowaly- moze tez mialy takie odczucia?- jakby @ nadchodzila..takie napiecie miesiaczkowe...(w tydzien po owulce)- klucie-bol jajnika (u mnie lewego - niby w tym cyklu aktywnego)...ja nie pamietam jak to bylo ze mna 3 l temu...

bede wdzieczna za kazda odpowiedz

Ja jeszcze w dnui robienia testu mialam uczucie, ze @ przyjdzie. Pobolewal mnie brzuch, klulo mnie w jajnikach. Objawy wiec moga byc i na @ i na fasolke, ale trzymajmy sie wersji, ze na fasolke!

Ale tu pustoooo.....
Maz dalej oglada dogrywke tym razem, ja ogladam spodnnie i spodniczki na allegro, ale zaraz idziemy lulu, bo ocuka same sie zamykaja...
Dobranoc wszystkim!

hej dziewczyny!!U nas dzis calkiem zachmurzone nieba az nic saie nie chce:-(a mowili ze bedzie piekna pogoda!!

Gracjaska ja tez mialam takie objawy jak \=TY wiec ciezko jest okreslic czy @ przyjdzie czy fasolka...trzymam kciuki aby to byla fasolka:-)

A tutaj co tak pusto??

Royankka znalazlas jakies spodnie na allegro??Ja musze sie rozejrzec za jakimis rybaczkami bo dzis ubralam rybaczki i co ciasno:-(

AHA ZApomnialam Bershka mi tez bardzo sie podoba imie Gabriel...jesli bedzie mi dane miec synka to wlasnie tak go bym,nazwala bo Antos juz jest zarezerwowany przezz znajomych...a jak bedzie dziewczynka(bo cos mam takie odczucic)to bedzie Nadia:-)

reklama
Do góry