reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam dziewczyny pierwsze co to GRATULUJE PATRYCJAZ CALEGO SERCAI ZYCZE ZDROWYCH SZCZESLIWYCH ) MIESIECYZ DZIDIA POD SERDUSZKIEM:::

gieoska to nie do mnie mialo byco tym opuszczeniu watku to pisalachybakicia..

pozdrawiam was wszystkie i zycze milego wieczorku..

reklama
WIELKIE GRATULACJE PATRYŚKA.:tak:
oli a w jakie dni cyklu poczeło sie wasze dzieciątko.i ile trwa twoj cykl.bo ja też córe planuje:confused:

patrysia86 i ja dołączam się do gratulacji:tak: trzymaj sie zdrowo i uwazajcie na siebie;-)

congratulations%20ballonnen-16500-l.jpg

pozdrawiam wszytskie kobietki :-)​

dziekuje:-)tak teraz o siebie dbac i donieść ciąże co się boje że pójdzie coś nie tak ale od razu tfu tfu jest ok i bedzie ok tak musze myśleć:tak:

Patrysia gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!
Dawno na wątku nie byłam a tu taka wiadomość...:-D
My zaczynamy od czerwca..ochh,...jakbym chciała żeby się udało za pierwszym razem,,,
Ale troche sie zmartwiłam bo odkąd zaczęłam czytać forum i obserwować swój cykl to widzę że na owulacje faktycznie boli mnie brzuch ale ze śluzem już gorzej...nie zauważyłam wcale tego płodnego :-(

dziękuje:-)po mnie to wiem że idzie zajść szczęście jest w nas tylko musimy temu dopomóc:tak:

Witam Was serdecznie;-)
Przepraszam sie sie wcinam do Waszej dyskusji, ale ja strasznie chcialam teraz miec coreczke, mam juz synka Olivierka i teraz super jakby byla parka, ale nie jest:no:Ostatnio na usg okazalo sie ze to chlopczyk, plakalam, przyznaje:-:)zawstydzona/y:M tez polecialy lzy, nastawilismy sie na corcie, wszystko wskazywalo ze wlasnie ja bedziemy mieli, niestety nie pomogly obcisle majteczki noszone przez M, ani dieta nic!!! Swietnie napisala Bershka odnosnie plci dziecka!!!
Teraz kocham calym serdzuszkiem swojego szkrabika w brzuszku, wierze ze tak mialo byc, najwazniejsze ze jest zdrowiutki:-):tak:Juz nie moge sie doczekac kiedy go przytule...a marzenia??? M szepnal mi na uszko po wyjsciu od lekarza: "Jeszcze bedziemy mieli coreczke zobaczysz kochanie:-p:tak:;-):-)i nie smuc sie juz tak bo dzidzius w brzuszku slyszy i jest mu smutno:-(
Patrysia Gratulacje :-):-):-)Dbaj o Was;-)Macierzynstwo to najpiekniejszy okres w zyciu kobiety:tak:;-)
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie:tak:

dziekuje:-)ja tez planowałam córeczke bo już mam synka ale odkąd zobaczyłam dwie kreski mi juz tylko zależy na zdrowiu i dziecka i okresu ciąży:tak:chociaż nie powiem ciekawe czy się nie udało kobitke;-)

no proszę ,zaglądam , a tu taka super wiadomość:-):-):-)
Pati WIELKIE GRATULACJE!!! BARDZO BARDZO SIĘ CIESZĘ:-)
ZDROWYCH I SPOKOJNYCH 9 MSC Z KRUSZYNKĄ POD SERDUSZKIEM:-):-):-)

ps. ja w niedzielę..trzymajcie kciuki:sorry2:

dziękuje:-)trzymam kciuki:tak::-)

witam dziewczyny pierwsze co to GRATULUJE PATRYCJAZ CALEGO SERCAI ZYCZE ZDROWYCH SZCZESLIWYCH ) MIESIECYZ DZIDIA POD SERDUSZKIEM:::

dziekuje:-)

WIELKIE GRATULACJE PATRYŚKA.:tak:

dziekuje:-)

Pati i ja ci bardzo bardzo gratuluje ...życzę wyjątkowych szczęsliwych 6 miesięcy :)....

a mnie sie dzisiaj śniło że zobaczyłam dwie kreski na teście....czy to znaczy ze sie nie spełni??:(

witam was dziewczyny i zycze wam milej soboty..

anufifi moze to dobry znak i beda te dwie kreseczki na twoim tescie..zycze ci tego z calego serca..aby bog dal by sen sie spelnil..

Pati i ja ci bardzo bardzo gratuluje ...życzę wyjątkowych szczęsliwych 6 miesięcy :)....

a mnie sie dzisiaj śniło że zobaczyłam dwie kreski na teście....czy to znaczy ze sie nie spełni??:(

dziekuje:-)a sen no faktycznie może się sprawdzić mnie się śniło że ja z M staramy się o dzidziusia i że byłam w ciąży co widzisz udało się:tak:życze fasolki z całego serca:tak:

Cześć Dziewczyny! :-)

Od razu forum odżyło jak takie dobre wieści są, o kolejnej fasolce :-D:tak: Super, cieszę się do tej pory że Patrysi sie udało :-)

Anufifi może rzeczywiście śnią Ci się prorocze sny ;-) ja już się nie mogę doczekać do Twoich staranek, heh :tak:

Okruszynko mojej kuzynki synek też miał ułożenie pośladkowe, a kilka dni przed porodem (!) przekręcił się jej, i to w nocy tak że malo z bólu nie zemdlała, ale dobrze się ułożył i za parę dni był już na świecie urodzony sposobem naturalnym :tak: tak więc bądź dobrej myśli

Pozdrawiam Was wszystkie i miłej soboty :-)

PYSZCZKU ja też się cieszę że jestem już tak w śród zafasolkowanych:-)no ale boje się bo jestem dopiero w I trymestrze a same wiemy jak możemy się martwić czy donoszę ciąże:-(ale jestem pełna nadzieii i wiem że będzie dobrze bynajmiej tak musze myśleć:tak:;-)ps.a jak wy się czujecie zafasolkowane;-)

reklama
OKRUSZYNKA ja pierwszy poród miałam cc co i pewnie drugi tez bede mieć no i w sumie dobrze wole iść na umówione cc niż męczyć się z bólami bo wiem co to jest bo ja cc miałam robione bo nie mogłam wyprzeć synka a mu tętno spadało:-(co wole aby poszło odrazu cc i dzidzia z nami:tak:ps.czemu nie masz suwaczka:confused:załóż sobie:-)

suwaczka nie mam bo jeszcze nie rozpracowałam jak go zrobić tzn
nie bardzo mam czas na komputer teraz jak taka ładna pogoda ale sie poprawie i zrobię obiecuję:-D:-D:-D

Do góry