reklama
Aga to sobie mozesz poszukac takiego podobnego bobasa na tej str co jest moj Glitter Graphics: your resource for Myspace graphics and Myspace layouts!
Aga i jak Ci poszlo wczoraj na komisji bedziesz miec jakas kaske dodatkowa??
dziewczyny jak moge sobie tego potwarka wstawic w averteka?? Glitter Graphics: your resource for Myspace graphics and Myspace layouts! pomozcie plizzzzzzzzz
Paula25
szczęśliwa :)
Paula ja do marca od pazdziernika mialam umowe na pol etatu za 600zl brutto od 1kwietnia chce przejsc na caly etat zeby miec 1500netto i jesli popracuje do lipca to beda 4mce z wyzsza stawka wiec roznica w wyplacie z zusu bedzie!!
Gosia to mozesz przecież iść na zwolnienie na tydzień/dwa i odpocząć a potem wrócić do pracy i pracodawca będzie Ci płacił 100%
Paula wiem wiem ja mam o tyle dobrze ze moim "szefem"jest moj kolega hehe...mojego meza kolega z podstawowoki z jednej klasy wiec jak sie dowie o ciazy(w tym tyg)to juz w ogole nie bede pracowac tj teraz czyli 8godz tylko powiem mu ze chce do 1 max2 pracowac i juz:-) i tak mysle zeby wziasc sobie urlop jakos w maju aby odpoczac bo i tak musze wykorzystac urlop zeby mi nie przepadl nie??
Agniesiak85
Fanka BB :)
Aga to sobie mozesz poszukac takiego podobnego bobasa na tej str co jest moj Glitter Graphics: your resource for Myspace graphics and Myspace layouts!
Myślę, że dobrze mi poszlo. Za tydzien będzie decyzja
Paula25
Gosia urlop Ci nie przepadnie, możesz go wykorzystać dopiero po macierzyńskim ja tak miałam po Kacperku, że po macierzyńskim wykorzystałam cały urlop z zeszłego roku + ten z aktualnego roku dopiero poszłam na wychowawczy....zawsze to kilka tygodni dłużej z maluszkiem
ja w tym roku będe brała co prawda urlop 2 tygodnie ale tylko dlatego żeby dostać "grusze" w pracy bo taki jest warunek
ja w tym roku będe brała co prawda urlop 2 tygodnie ale tylko dlatego żeby dostać "grusze" w pracy bo taki jest warunek
Paula25
Myślę, że dobrze mi poszlo. Za tydzien będzie decyzja
no to trzymamy kciuki!!!
reklama
anufifi
tęsknię...
Cześć dziewczynki ....jak tam brzuszki ?
Podziel się: