reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kicia i jak staranka juz sie zaczely czy jeszcze nie?

tak juz zaczelismy :tak:

Witam:)

zajełam się bardziej teraz moją pracą i chcę troszkę rozkręcic moj interes latem:) (robię zdjęcia)

ooo fajnie! a co konkretnie robisz ???

Paula wiesz co jak ja ogladam sobie zdjecia lasek na bb to niektore maja juz takie wielkie brzuchy w 12tc ze szok:szok: a ja jeszcze nic:-(

nadrobisz spokojnie! u mnie prawie do 6 mca nic nie bylo widac!

boli mnie mocno brzuch i aż po krzyże:eek:dlaczego a rano jak wstałam to kuło mnie mocno w jajnikach co jest grane dlaczego tak mi ta owulacja tak mnie boli:eek:

mnie tez dzisiaj boli krzyz! to pewnie jest zwiazane z owulka!

mnie tez się podoba Kacper ale u nas w rodzinie już jest. U mnie będzie albo Kubuś, Karol, no albo Antoś :zawstydzona/y:;-)

tez mi sie Karol podoba !!

Kochane stara ekipa tu zagląda....i buziaki zostawia

i ja rowniez z tej starej ;-)

pozdrawiam

mnie tez dzisiaj boli krzyz! to pewnie jest zwiazane z owulka!
i ja rowniez z tej starej ;-)

pozdrawiam

oooo ciesze się że nie jestem sama:-):tak:zaglądać jak najwięcej i pisać;-)

Kochane stara ekipa tu zagląda....i buziaki zostawia

bardzo sie ciesze bo mi także was tu brak:tak:

Ja to już mam chyba urojoną ciążę;-):-D
Normalnie od dziś tak mnie zaczeły cycuchy bolec.. że normalnie szok, ale nie na górze tylko z boku jakby od pachy.. ale pewnie przed @ i to dlatego:tak:
Ja i tak na nią czekam z utęsknieniem bo na nowej kanapie jeszcze nie fikalismy i postanowiliśmy, że od maja ruszymy pełna parą:-D
Tak, żeby teraz tej sprężyny wyskoczyły, haha:laugh2::rofl2:

hehe no jeszcze troche i okaże się ze fasolka jest cały czas z wami:tak:a powiedz czy to są pierwsze staranka czy może jednak były szybciej co wiesz możliwe że jesteś w ciąży:eek:;-)

hehe no jeszcze troche i okaże się ze fasolka jest cały czas z wami:tak:a powiedz czy to są pierwsze staranka czy może jednak były szybciej co wiesz możliwe że jesteś w ciąży:eek:;-)
W tym miesiącu tylko 2 razy serduszkowaliśmy. Ale już od 2008 roku się staraliśmy ale z przerwami, także dokladnie ile się staramy to nie umiem powiedziec:-D
Tak intensywnie to od tego miesiąca zapadła decyzja ale baliśmy sie,że juz nie zdążymy, że po owólce.. i wogóle. A tu chyba jednak było przed:-p:-D
11dc i 13dc (przy ostatnich 3) cyklach 28dniowych.

reklama
W tym miesiącu tylko 2 razy serduszkowaliśmy. Ale już od 2008 roku się staraliśmy ale z przerwami, także dokladnie ile się staramy to nie umiem powiedziec:-D

Tak intensywnie to od tego miesiąca zapadła decyzja ale baliśmy sie,że juz nie zdążymy, że po owólce.. i wogóle. A tu chyba jednak było przed:-p:-D
11dc i 13dc (przy ostatnich 3) cyklach 28dniowych.

w owulke na pewno trafiliście:tak:(na chłopca:-p)hmm może jakos sie trafiło:-)ale @ dostałaś ostatnio:eek:chociaż zdarza sie i tak że czasami na początku ciąży jest;-)

Do góry