reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama

a one tak przemakaja jak tetrowe,bo wiesz szkoda wtedy jak tak no a wogóle pampersy chłona pisie co tez ta pupa tak nie jest opszczypana(co ja wogóle przy nich nie miałam problemu nawet cała noc śpi i super jest wymieniam i dalej se chodzi:-))czy jest tam te z na zasadzie pampersów;-)

PAULA ja widze że ty masz tak jak ja 2 suwaczki zdjęcie synka i bobo i plus imie ja musiałam zmazać imie aby suwaczka wkleić:eek:czemu ja nie moge tyle co ty i GIEOSKI tez nie idzie jak to robisz ze ci sie udaje:-(

Patrysia nie wiem dlaczego nie możesz wstawić, ale własnie może są za duże wymiary albo imienia albo zdjecia. Ja próbowałam wstawić do siebie jeszcze jedno zdjęcie to nie moge bo wtedy mi bobasek znika :no:

Kobitki nie idzie zmiejszyłam zdjecie i w różny sposób robiłam i nic nie idzie tylko 4 moge juz 5 nie:-(no cóż bede robić raz zdjęcie raz imie i tak na przemian:tak:;-)

Szkoda, ze stara ekipa nie pisze z nami :-:)-:)-:)-:)-(

skąd Wy macie takie linki z tymi pieluszkami :confused2: ;-) ja też jednak będę używać pampersów. Nie miałam z nimi żadnych problemów. Synek nie był odparzony więc spoko ;-) Raz spróbowałam jakiś zastępczych pieluszek typu z Biedronki i Huggiens i nie sprawdziły się. Przeciekały i zostawiały na skórce czerowony ślad po odparzeniu.

A ja Kochane czytałam, że do lask wracaja pieluszki tetrowe tzw. ekologiczne. Mój mąż powiedział, że on by bardzo chciał by maluszek w domku w tetrowej był. Mówił, że mu sie podoba gdy na balkonie się wiesz i tak dumnie fruwają na wietrze..:-D
Tylko nie wiem czy to dla dzieci są te pieluszki dobre, czy pupa się im nie odparzy?:eek:

Paula i tu jest problemu ze ja juz po porodzie nie bede mieszkac w domu i musze miec jakis lekki wozio:-)

Bershka to ja dalam linki do tych pieluch..znajoma uzywa dla synka i jej sie sprawdzaja..ja nie mowie ze pampersy sa zle wrecz przeciwnie rowniez uwazam ze pampers to najlepsza firma wsrod jednorazowek i ja na poczaatku tez bede ich uzywac:-)a potem moze potestuje z wielorazowymi??

Wiecie co dziewczyny przed ciaza uwielbialam popcorn moglam go jesc codzienie a teraz lipa wczoraj zrobilam i co obrzydliwy sie zrobil:-(ehh te zmiany smakow:-)
Szkoda ze nie ma Beti,Anufifi,Pyszczka,Ptasiorka,Kiki i reszty:-(

Aga te linki co ja dalam to nie jest tetra tylko jakos one tak dzialaja ze pupka nie jest wilgotna jak sie siusiu zrobi:-)moj m tez jest bardziej za tetra!!

reklama
Ja to już mam chyba urojoną ciążę;-):-D
Normalnie od dziś tak mnie zaczeły cycuchy bolec.. że normalnie szok, ale nie na górze tylko z boku jakby od pachy.. ale pewnie przed @ i to dlatego:tak:
Ja i tak na nią czekam z utęsknieniem bo na nowej kanapie jeszcze nie fikalismy i postanowiliśmy, że od maja ruszymy pełna parą:-D
Tak, żeby teraz tej sprężyny wyskoczyły, haha:laugh2::rofl2:

Do góry