reklama
P
patrysia*
Gość
tu jeden zestaw do 10kg {Bambinex} Zestaw Startowy, rozmiar 1 (3-10 kg) :: Pieluszkarnia
a tu drugi do 20kg: {Bambinex} Zestaw Startowy, rozmiar 2 (10-20 kg) :: Pieluszkarnia
a one tak przemakaja jak tetrowe,bo wiesz szkoda wtedy jak tak no a wogóle pampersy chłona pisie co tez ta pupa tak nie jest opszczypana(co ja wogóle przy nich nie miałam problemu nawet cała noc śpi i super jest wymieniam i dalej se chodzi:-))czy jest tam te z na zasadzie pampersów;-)
Paula25
szczęśliwa :)
PAULA ja widze że ty masz tak jak ja 2 suwaczki zdjęcie synka i bobo i plus imie ja musiałam zmazać imie aby suwaczka wkleićczemu ja nie moge tyle co ty i GIEOSKI tez nie idzie jak to robisz ze ci sie udaje:-(
Patrysia nie wiem dlaczego nie możesz wstawić, ale własnie może są za duże wymiary albo imienia albo zdjecia. Ja próbowałam wstawić do siebie jeszcze jedno zdjęcie to nie moge bo wtedy mi bobasek znika
P
patrysia*
Gość
Kobitki nie idzie zmiejszyłam zdjecie i w różny sposób robiłam i nic nie idzie tylko 4 moge juz 5 nie:-(no cóż bede robić raz zdjęcie raz imie i tak na przemian;-)
Paula25
szczęśliwa :)
Gosia ja mam taki wózek po Kacperku tylko inne kolorki niebiesko-morski NAJTANIEJ NA ALLEGRO WÓZEK DZIECIĘCY MIKADO!!! (617804825) - Aukcje internetowe Allegro
tyle że my mieszkamy w domku i wózek trzymaliśmy w piwnicy a Kacperka w samej gondolce transportowalismy do domu
tyle że my mieszkamy w domku i wózek trzymaliśmy w piwnicy a Kacperka w samej gondolce transportowalismy do domu
Szkoda, ze stara ekipa nie pisze z nami :-----(
skąd Wy macie takie linki z tymi pieluszkami ;-) ja też jednak będę używać pampersów. Nie miałam z nimi żadnych problemów. Synek nie był odparzony więc spoko ;-) Raz spróbowałam jakiś zastępczych pieluszek typu z Biedronki i Huggiens i nie sprawdziły się. Przeciekały i zostawiały na skórce czerowony ślad po odparzeniu.
skąd Wy macie takie linki z tymi pieluszkami ;-) ja też jednak będę używać pampersów. Nie miałam z nimi żadnych problemów. Synek nie był odparzony więc spoko ;-) Raz spróbowałam jakiś zastępczych pieluszek typu z Biedronki i Huggiens i nie sprawdziły się. Przeciekały i zostawiały na skórce czerowony ślad po odparzeniu.
Agniesiak85
Fanka BB :)
A ja Kochane czytałam, że do lask wracaja pieluszki tetrowe tzw. ekologiczne. Mój mąż powiedział, że on by bardzo chciał by maluszek w domku w tetrowej był. Mówił, że mu sie podoba gdy na balkonie się wiesz i tak dumnie fruwają na wietrze..
Tylko nie wiem czy to dla dzieci są te pieluszki dobre, czy pupa się im nie odparzy?
Tylko nie wiem czy to dla dzieci są te pieluszki dobre, czy pupa się im nie odparzy?
Paula i tu jest problemu ze ja juz po porodzie nie bede mieszkac w domu i musze miec jakis lekki wozio:-)
Bershka to ja dalam linki do tych pieluch..znajoma uzywa dla synka i jej sie sprawdzaja..ja nie mowie ze pampersy sa zle wrecz przeciwnie rowniez uwazam ze pampers to najlepsza firma wsrod jednorazowek i ja na poczaatku tez bede ich uzywac:-)a potem moze potestuje z wielorazowymi??
Wiecie co dziewczyny przed ciaza uwielbialam popcorn moglam go jesc codzienie a teraz lipa wczoraj zrobilam i co obrzydliwy sie zrobil:-(ehh te zmiany smakow:-)
Szkoda ze nie ma Beti,Anufifi,Pyszczka,Ptasiorka,Kiki i reszty:-(
Bershka to ja dalam linki do tych pieluch..znajoma uzywa dla synka i jej sie sprawdzaja..ja nie mowie ze pampersy sa zle wrecz przeciwnie rowniez uwazam ze pampers to najlepsza firma wsrod jednorazowek i ja na poczaatku tez bede ich uzywac:-)a potem moze potestuje z wielorazowymi??
Wiecie co dziewczyny przed ciaza uwielbialam popcorn moglam go jesc codzienie a teraz lipa wczoraj zrobilam i co obrzydliwy sie zrobil:-(ehh te zmiany smakow:-)
Szkoda ze nie ma Beti,Anufifi,Pyszczka,Ptasiorka,Kiki i reszty:-(
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Ja to już mam chyba urojoną ciążę;-)
Normalnie od dziś tak mnie zaczeły cycuchy bolec.. że normalnie szok, ale nie na górze tylko z boku jakby od pachy.. ale pewnie przed @ i to dlatego
Ja i tak na nią czekam z utęsknieniem bo na nowej kanapie jeszcze nie fikalismy i postanowiliśmy, że od maja ruszymy pełna parą
Tak, żeby teraz tej sprężyny wyskoczyły, haha
Normalnie od dziś tak mnie zaczeły cycuchy bolec.. że normalnie szok, ale nie na górze tylko z boku jakby od pachy.. ale pewnie przed @ i to dlatego
Ja i tak na nią czekam z utęsknieniem bo na nowej kanapie jeszcze nie fikalismy i postanowiliśmy, że od maja ruszymy pełna parą
Tak, żeby teraz tej sprężyny wyskoczyły, haha
Podziel się: