reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak tych imion jest dużo:tak:jak narazie Kacper:tak:chociaż chciałabym Nikolcie mieć w rodzinie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale też myśle o synku;-):tak:
GIEOSKA pierwszy raz zobaczyłam te pieluszki:tak:a ta cena to za jedna pieluszke:szok::szok::szok:ja używam"Pampers"ta firma jest jak dla mnie super i te także pieluszki jednorazowe tej firmy będe używać przy drugim dziecku:tak:

reklama
Gosia ja nigdy nie stosowałam takich otulaczy nawet nie wiedziałam ze jest coś takiego :zawstydzona/y:;-)

Ja narazie nie mam pomysłu na imię....na chłopca wogóle nie wiem...a na dziewczynke to poprzednim razem miała być Nikola ale wyszedł Kacper :-) a teraz już Nikola mi sie nie podoba tak jak wtedy ale mój M jest nadal za Nikolą

Bershka Antos jest moj:-)co do Anastazji to ja chcialam corke tak nazwac ale m sie nie podobalo wiec ma Anastazja na drugie dlatego taki suwaczek:-)ale jakbym miala corke druga to myslicie ze glupio bybylo dac jej Anastazja na imie skoro pierwsza corka ma tak na drugie??

Bershka ja jakos mam przeczucie ze bedzie druga babeczka ale mam nadzieje ze sie rozczaruje:-)

Patrysia tak to cena za sztuke..ale one sa ekologiczniejsze i wychodzi taniej kupic taki zestaw nic pampersy...ja wiem ze pampersy sa super ale one maja duzo chemi w sobie tj wszystkie pieluchy jednorazowe..poza tym w takich wielorazowych latwiej dziecko oduczyc siusiania w majty:p Ja sie zastanawiam czy nie lepiej bedzie mi kupic takich pieluch wielorazowych bo sa zestawy po 179zl

Paula ja o tych pieluchach dowiedzialam sie tez ostatnio od dziewczyny ktora mieszka w usa i uzywa dla synka i mowi ze sa super:-)
co do imion to jeszcze Nadia mi sie podoba:-)ale jakos myslalam tylko nad imieniem dla chlopca:-)wiec moze jednak chlopiec bedzie:-)jeszcze 9tyg i bede wiedziec kto sie urodzi:-)

PAULA ja widze że ty masz tak jak ja 2 suwaczki zdjęcie synka i bobo i plus imie ja musiałam zmazać imie aby suwaczka wkleić:eek:czemu ja nie moge tyle co ty i GIEOSKI tez nie idzie jak to robisz ze ci sie udaje:-(

reklama
Mój synek ma drugie imie po tacie czyli moim M i jak bede mieć drugiego synka to ja tez tak samo dam na drugie po tatusiu bo chce aby każde dziecko miało imię po nas:tak:

Do góry