reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No tak ,ale ja z M dopiero we wtorek zaczełam staranka co jeszcze do owulacji nie było:eek:
BERSHKA hmm może coś innego jest nie tak to rano i teraz kurcze siedze a mnie w krzyże idzie az i brzuch boli jak bym miała zaraz dostać @ a niedawno co miałam co też z tego były te staranka:-(nie wiem mam nadzieję ze nie jestem chora na coś:no:

No tak ,ale ja z M dopiero we wtorek zaczełam staranka co jeszcze do owulacji nie było:eek:
BERSHKA hmm może coś innego jest nie tak to rano i teraz kurcze siedze a mnie w krzyże idzie az i brzuch boli jak bym miała zaraz dostać @ a niedawno co miałam co też z tego były te staranka:-(nie wiem mam nadzieję ze nie jestem chora na coś:no:
Kochana wszystko bedzie dobrze, może ciało jakiegoś psikusa Ci robi, nie zamartwiaj sie bo tylko sie niepotrzebnie zdenerwujesz.

Kochana wszystko bedzie dobrze, może ciało jakiegoś psikusa Ci robi, nie zamartwiaj sie bo tylko sie niepotrzebnie zdenerwujesz.

a do tego nie ma śluzu:eek:wczoraj było a dziś to powinno być go dużo a tu majteczki suche:-(nie wiem @ miałam 11 kwietnia i mam nadzieje że nie dostane drugiej ja tak nigdy nie miałam:no:mam nadzieje że jednak to jest na tą owulke,ach ile my kobiety musimy mieć stresu nie nie:-(a ty jak się czujesz dalej masz zawroty,kurka my tu pierwsze staranka i juz coś nie gra:baffled:

a do tego nie ma śluzu:eek:wczoraj było a dziś to powinno być go dużo a tu majteczki suche:-(nie wiem @ miałam 11 kwietnia i mam nadzieje że nie dostane drugiej ja tak nigdy nie miałam:no:mam nadzieje że jednak to jest na tą owulke,ach ile my kobiety musimy mieć stresu nie nie:-(a ty jak się czujesz dalej masz zawroty,kurka my tu pierwsze staranka i juz coś nie gra:baffled:

Nie przejmuj się, może to naprawde taki mały psikus ze strony organizmu, nie raz tak jest.
Ja jeszcze nie raz mam zawroty ale szybko przechodzą. Jestem w 21dc więc nawet jakbym była w ciąży to za wczesnie na jakiekolwiek objawy więc się nie nakrecam. Gardło cos mnie dziś boli... chyba sie przeziebiłam.

AGNIESIAK no tak jest troche szybko,dlatego sie troche tu martwie o mnie,ale ja mówisz organizm potrafi dać psikusa hmm poczekamy zobaczymy może mi to minie:tak:a u ciebie przeziąbienie :baffled:ja też byłam na szczęście już mi przeszło:tak:

wiecie co laseczki ja tak naprawde to nigdy nie wiem kiedy mialam dni plodne i tak naprawde jak udalo mi sie zaciazyc to dawalam sobie znikome szanse w tamtym cyklu bo tylko 2razy bylo w okresie plodnym poza tym nie wiedzialam kiedy owulka jest hehe...moj m chcial poczekac jeszcze z bobasem aby sie po nowym roku urodzil a tu prosze..wiec Patrysia nie trzeba sie duzo starac aby sie udalo:-)moze i u Ciebie jeden raz starczy:-)

podoba wam sie ten wozio?? QUINNY BUZZ JAK NOWY OKAZJA (617583491) - Aukcje internetowe Allegro mi on sie strasznie podoba chodz wiem ze jest duzo zlych opini na jego temat ale sa tez i dobre:-)

GIEOSKA tak jak mówisz może zachodzi do zapłodnienia i dlatego tak mnie boli mam nadzieje ze to:confused2::tak:wózek super podoba mi sie podobny do V3 jajk pokazywałam:tak:;-):-)ps. w każdym wózku można się doszukac jak i wad i zalet!

reklama
Do góry