reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc Laski
Ja docieram do Was dopiero teraz:))))
U nas ok poza tym ze mlody ma gila....
Caly czas mysle o Usg Agnieszki.....niesamowite to wszystko :)))
Kiki- daj znac co u Cię?

reklama
Patrysiu ja na szczescie z obiadem juz się ogarnelam zanim młody poszedł spac.teraz błogo leniszkuje
12_4_60.gif

Beti miesiac byl spokój. Ale we wtorek wieczorem siedzielismy 2 godziny na placu zabaw a byl chlodny wiatr i wtedy go przewialo...
15_6_25.gif

Jakby co to jutro lekarza jestemy zapisani
3_2_2.gif

Ostatnia edycja:
na gluty to inhalacja dobra, tylko Maciuś pewnie nie będzie chciał:-)a na kaszel jakby dostał to zrób mu syropek z buraka jest naprawdę dobry

i ja sie witam w ten słoneczny dzionek :tak::-D:tak:

ale ostatnio wogóle mam mało czasu na kompa a co za tym idzie i na BB - w pracy do końca kwietnia muszę pozałatwiac wszystkie sprawy, bo od 1 maja zmieniam stanowisko i miejsce pracy ( pracodawca pozostaje ten sam) więc jest sporo roboty :tak: a popołudnia zajmuje mi mały i plac zabaw, wiec z utęsknieniem czekam na wieczór, a wieczorkiem już mi się nie chce odpalac laptopa....... :tak:

Beti, kolejna wizyta 27 kwietnia, więc może maluszek juz sie ujawni ..... :tak:

Anuffi, bardzo pozytywne wieści tutaj przeczytałam... po prostu super..... :tak:

Agnieszka, a jednak dziewczynka, super ..... :tak:

a całą resztę oczywiście pozdrawiam i zycze słonecznego popołudnia :cool2::cool2::cool2:

reklama
Kurka no fakt teraz te chorubska panują mój synek też katar kaszel na szczęście już mija ale za to mnie złapało:crazy:ps.ja zawsze staram się na 14 robić amu amu:tak:mój M ma warsztat u nas na podwórku co chce obiad jeść na 14 zreszta ja też bo tak to już głodna się robie:-D

Do góry