reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
WITAJCIE KOBITKI:-)
AGNIESZKA no tak podobnie było u mnie bo mówił ginekolog że możliwe dziewczynka no chyba że soś tu dinda,ale co nastawienie miał na dziewczynke a potem pod koniec 6 miesiąca chłopak był:tak:
BERSHKA no ja też uwielbiałam słodycze podczas ciąży i do dziś tak jest:-Di wogóle strasznie uwielbiałam zimne mleko jak go nie miałam to dostawałam jobla bo też to lato było dlatego zimne no a mleko sama nie wiem dlaczego miałam taką chętkę:eek:teraz ju.ż nie:-)
PYSZCZKU,PAULA,KICIA,BETI,GIEOSKA I TYCH KTÓRYCH POMINEŁAM WITAJCIE:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A i zapomniałam się was spytać bo tak ja mam dzisiaj 6 dzień @ no i to jest końcówka co lada dzień będą staranka:tak:no ale i tu jest problem bo ja dostałam katar:baffled:i teraz nie wiem czy czasem nie przełożyć staranek na maja bo nie wiem czy lekarstawa bądz ogólnie że mam ten katar nieprzeszkodzi w zapłodnieniu:confused:bo ogólnie pije gripex i biore rutinacea tylko to bo niechce przesadzać no i powiedzcie bo chciałabym wiecie aby zdrowo dzidzia się zapłodniła:tak:i prosze powiedzcie czy to coś przeszkodzi w tym odrazu powiem że po serduszkowaniu chce zaprzestać jakie kolwiek leki brać jedynie homeopatyczne takie co się bierze w ciąży bądz jak się karmi badz jak dziecko małe jest chore bo podobnoż bezpieczne są,ale wole się was spytać o rade:tak:;-)no chyba że do czasu serduszkowania fajnie mi minie katar!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
I ja sie melduje Kochane!!!
Jestem, jestem:-)

Po swietach wypoczelam, potem 2 dni w pracy po 12 godzin prawie caly czas przy kompie:-(, teraz 2 dni wolnego:-D. Powiem Wam, ze teraz bedac w pracy tyle godzin, piszac te umowy, aneksy itd prawie caly czas na nogach, poczulam zmeczenie. Brzusio mi sie rozroslo:-D, i stwierdzam, ze faktycznie pora mi isc na zwolnienie, bo klienci mnie irytuja i praca rowniez:szok:.

Patrysia, serduszkuj, serduszkuj i serduszkuj! Katar nie jest przeszkoda! Mi lekarz nawet mowil jak bralam antybiotyk, ze nic nie stoi na przeszkodzie! Katar minie a fasolka sie zagniezdzi!:tak:

Agnieszko, trzymam ogromne kciuki aby usg sie potwierdzilo na coreczke! To by znaczylo, ze planowanie sie sprawdza! I najwazniesze aby bylo zdrowe baby! A to wiercenie w brzuchu to z emocjii:tak::-D

Gosiu- przyjemnego momentu odbioru kluczy!

Pyszczku, a jak u Ciebie? Wszystko dobrze? Nastroj widze masz dobry:tak:

Bershka-ja tez mam ochote na slodycze:-DA na gotowane ziemniaki i mieso patrzec nie moge:szok:Ale wedlinki jem chetnie. Ciekawe co z tego bedzie...Ale w pierwszej ciazy mialam tak samo. Ale chyba mialam mniejsze mdlosci:baffled:

Anufifi, Betti, witajcie!

I pozostale niewymienione kobietki tez witam i pozdrawiam!

ROYANNA witaj,to pracy masz w ogrom:szok:ps.to będziemy serduszkować tak się nie mogę doczekać(w sumie lepiej tak się nie cieszyć bo jak się nie uda to kurcze bedzie zawód;-))
ANUFIFI no tak racja nasza KIKI coś się nie odzywa:confused:

reklama
Gosia gratuluje mieszkanka:-):-)później chcemy fotki Waszego gniazdka:-)
Aga napisałam Ci na 28 jak baaardzo bardzo się cieszę kochana:-):-):-):-)
Pati wydaje mi się, że katar starankom nie zaszkodzi:-)
Margaritka a Ty babo gdzie już zwiałaś?:-p:-p:-):-):-)
Royanna masz rację idź odpoczywać:-)
Anufifi dziubolek dla Ciebie:-):-)
kogo pominęłam?:baffled:
buziaki dla każdej:-)

Do góry