reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam w piątkowy poranek :-)
uwielbiam ten dzień :-) tylko jak pomyśle że mogłabym teraz leżeć w cieplutkim łóżeczku to mam chęć na kolejne zwolnionko :-p a dziś po południu ide na wizyte do mojej ginki więc może się skuszę :tak: najgorsze jest to że muszę wstawać o 5 rano:-(

Okruszynko cieszę się że wszystko jest wporządku :tak:ale domyślam sie co przezyłaś :szok: no i gratulacje potwierdzonej dziewczynki :-):-):-) konieczniej daj znac po wizycie usg.

Gosia gratuluje mieszkanka teraz to sama przyjemność urządzanie go :-) pod warunkiem że ma sie na to pieniądze ;-) też chętnie zobacze jak się urządzisz :tak:

to co myslicie ze ta mala kolka po jednej stronie corano mi sie pojawila w dole brzuszka to byl FASOLEK??

Gosiu nie sądze żeby to była fasolka, w tym wieku ciąży nie czuć jeszcze dzidzi jest malutka i schowana głęboko w macicy, przynajmniej ja sie nigdy z czymś takim nie spotkałam :no:

Jarzębionko podziwiam Cię z jakim zapałem mówisz o pracy :tak: 27 już niedługo może tym razem sie dowiesz kto w Tobie mieszka :-)

Czarodziejka zdrówka dla synka!

I ja mam nadzieje że u Kiki wszystko wporządku! :eek:

Beti i co odezwała się Kiki na n/k?

Royanna masz racje nalezy Ci sie odpoczynek :tak:

Agnieszko gratulacje jednak dziewczynki :-):-):-)

Anufifi cieszę się że u Ciebie jest szansa na fasolkę :-) dobrze że wróciłaś do tego starego gina :tak: mocno trzymam kciuki za Ciebie!

Bersha ja też mam taką prace że cały czas przy kompie...a Ty planujesz do końca pracować?

Pozdrawiam wszystkie bardzo gorąco i życzę miłego dzionka! :-)

WITAM

Okruszynko nie wyobrażam sobie co czułaś, dobrze, ze wszystko ładnie się skończyło. Może rzeczywiście za dużo pracujesz :no: gratuluję dziołszki :-):tak::tak::tak::-)

Paula
, nie planuje pracować do końca ciąży bo chciałam sobie coś też odpocząć tak sobie myślę, ze może do końca maja :confused2: zobaczymy też jak będę się czuć. Wtedy będe już na początku 7 m-ca wiec chyba najwyższa pora :tak: a jak Twoje plany z pracą ?

miłego dnia

jak dobrze, ze dziś piątek :sorry::-p

hej!!jestem i ja:-)tez sie bardzo ciesze ze dzis piatek:-)
Jutro idem ogladac mebelki dla Mai do pokoju...juz nie moge sie doczekac:-)
Bershka to juz u Ciebie niebawem 7mc ale ten czas leci hehe...ja tak mysle pracowac do konca czerwca moze..tez chce odpoczac zwlaszcza ze juz teraz jestem zmeczona:-(a jescze trzeba miec czas zeby mieszkanie urzadzic i przed porodem sie tam wprowadzic:-)
Paula a co wg Ciebie to ta kolka byla??ona sie poruszala poza tym jak podczytuje watek listopad to tam niektore tez mialy takie cos jak ja...moze powinnam sie tym martwic juz sama nie wiem??
Bershka a jak ruchy Twojego bobaska??

Okruszynko bardzo wspolczuje tego co przeszlas...ja tez obawiam sie kazdego dnia czy aby plamienie nie wroci bo juz od 2dni duphastonu nie biore ale jest ok...Moze faktycznie powinnas isc na zwolnienie przeciez dzidzia najwazniejsza:-)I GRATULUJE dziewczynki:-)mi marzy sie synus ale czuje ze babeczka bedzie:-)

Gosiu ja wprowadziłam się do nowiutkiego mieszkanka pod koniec zeszłego roku a później zaszłam sobie w ciążę :-D tak mówią, ze jak nowe gniazdko to i nowe dzidzi :-D;-) no ale Ty też się wyrobisz przed porodem i dzidziulka będziesz miałam już na nowym ;-)

a z ruchami..no cóż są wyraźniejsze ale wciaż skromne. Widziałam dziecko na USG i leżało główką w dół a od strony mojego brzucha miało plecki więc może kopie mnie ale od środka :-) czuję owszem ale na prawdę nie za dużo daje mi tej przyjemności :no:

WITAJCIE KOBITKI:-)
BERSHKA wow to juz tak daleko z ciążą ja pamiętam jak mówiłyśmy tu o 4 miesiącu a tu jeszcze troche i będzie siódmy:-)
GIEOSKA mi takze jest ciężko powiedzieć czy to fasolinka bo nie miałam tak,ale jeśli się ruszało to możliwe że to była zwłaszcza że jesteś szczupła co możliwe że szło się jej dopatrzyć:confused::-)
PAULA to czekamy na usg:tak:
KIKI-PATASIOREK co taka cisza,gdzie sie podziewacie:eek:;-)
PYSZCZKU mam nadzieję że dziś znajdzie troche dla nas czasu:tak:
ANUFIFI,OKRUSZYNKO,AGNIESZKA,BETI I INNNE KOBITKI KTÓRE NIE WYMIENIŁAM W MOIM POSCIE POZDRAWIAM:-);-):-)

Bershka a ja jeszcze nie wiem, narazie chciałam troche popracować może do czerwca a potem są wakacje i nie będe miała co z synkiem zrobić więc pewnie będe na L4 a potem to zobacze jeszcze.

Gosia nie mam pojęcia co to mogło być, ja nigdy o czymś takim nie słyszałam, najlepiej zapytaj gina na następnej wizycie czy to możliwe że to była fasolka :tak:

Bershka jeszcze masz 10 tygodni żeby być porządnie skopana ;-):tak:

Patrysia dziś mam samą wizyte usg będę miała dopiero 5 maja tak to niestety jest państwowo :-(

Patrysia dziś mam samą wizyte usg będę miała dopiero 5 maja tak to niestety jest państwowo :-([/QUOTE]

no tak ja też jak chodziłam z Dominisiem z początku państwowo to tak miałam z usg potem zaczęlam chodzić prywatnie co teraz przy drugiej też pęde chciała prywatnie ale też i z tego względu bo by było ciężko ze synkiem o 5 wstawa ć i jechać 45km i do tego tam siedzieć z 3 godziny bo niestety tam w Kościerzynie rejestracja o 6 a przyjmowanie o 8:baffled:dlatego prywatnie będziemy jeżdzić:tak:

reklama
Hej dziewczyny

Te które są na 28 dni wiedzą , ate które nie to sie własnie dowiedzą :)że wczoraj w 11 dc przyszła do mnie @ ponownie :sorry::sorry::sorry: chyba sie stęskniła szalona:rofl2::rofl2::rofl2:
tak więc zaczynam nowy cykl z Cilestem i odliczam 3 cykle ....

Ostatnia edycja:
Do góry