reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czarodziejko to widzę że nie tylko ja się martwię o swojego dzieciaczka, to chyba już taka przypadłość wszystkich mam :-) ale masz rację że należy cieszyć się każdym dniem i myśleć pozytywnie z optymizmem podchodzić do tych rzeczy - i ja się wlasnie bardzo staram :tak:

Kiki cieszę się że mała dobrze się rozwija :-) super ;-)

okruszynko my na początku staraliśmy się na dziewczynkę, ale jak się kilka cykli nie udawało to zaczęłam się bać że może coś nie tak i stwierdziliśmy że po prostu pragniemy dziecka, chłopca czy dziewczynkę - aby było zdrowe :tak:

Anufifi kurcze no szkoda....:crazy: ale może posłuchaj swojego ginka i daj sobie szansę jeszcze w następnym cyklu, jak torbielka nie będzie, tak żeby były najdogodniejsze warunki do zajścia ;-) Aniu ja wierzę że Ci się w końcu uda...! a może będzie trzeci kochany synek, może lepiej celujcie już w owulkę...;-)

Gosia to w takim razie i ja sobe muszę tę oliwkę zakupić :-) Tylko to taka jak dla dzieci? Jakiej firmy?
A przede wszystkim baaaaaaaaaaaaardzo cieszę się razem z Tobą że z maleństwem wszystko w porządku!!! :-):-D:-) widzisz wszystko dobrze się ułożyło, super, ja też mam zamiar w Święta powiedzieć rodzince tę radosną nowinę :tak:

Patrysia i ja bym chętnie zaczęła sezon grilowy...mmmmniam :-D:-D

jarzębinko Witaj :-) a jak Twoje samopoczucie? Masz rację żeby wypoczywać, to jest najważniejsze dla nas i naszych dzieciaczków ;-)

Paula cieszę się że jesteś spokojniejsza :tak: dobrze że przynajmniej nie zyjesz w nieświadomości, bo wiedząc że ma się za wysoki wynik toxo można go skutecznie leczyć ;-) nie martw się, lekarze wiedzą co robią i lepiej wziąć antybiotyk i zwalczyć choróbsko od razu! Będzie dobrze, a rodzinka będzie mile zaskoczona dobrą wiadomością o dzidzi w Święta :-)

Pozdrowionka serdeczne dla wszystkich Koleżanek!

Wesołego Alleluja!!!
wiel5.jpg

Życze,aby zafasolkowanym dobrze dzidzie sie rozwijały i tak do porodu,a tym którzy się starają,aby się udało w jak najszybszym czasie zajść w ciąże i także,aby się dzidzie dobrze rozwijały:tak:
BUZIAKI WIELKIE DLA WAS WSZYSTKICH:-)

Wiecie co kochane byłam weszła na wątek"Kwiecień 2009"już niektóre urodziły,a niektóre jeszcze czekają:tak:achhhhhhhhhhhhhhh kobitki jak tak czytałam ciekawe jak to bedzie ze mną jak do porodu zostanie tylko kilka dni:tak::-)lub już w domciu z pociechą:-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wielkanoc018.jpgdziecko_w_jajku.jpg

Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja".

Życzę wszystkim wymarzonych
i zdrowych fasolek :)

Juz Wielkanoc blisko i wiosna na świecie..
Więc żółciutki kurczaczek życzenia Wam niesie..
Zdrowia,szczęścia,pomyślności..
w pierwsze świeto dużo gości..
W drugie święto dużo wody..to dla zdrowia i urody;)
Dużo jajek kolorowych..
Świąt pogodnych,miłych,zdrowych:)
Pozdrowienia dla wszystkich..

Kochane ja Wam zyczę ZDROWIA I MIŁOŚCI...bez tego ani rusz...
Starającym się spełniania tego marzenia , zafasolkowanym spokoju i radości przez całą ciąże i szczęśliwego rozwiązania :)

BUziaki

images

reklama

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje.
Mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

BUZIAKI

Do góry