reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Obfitych Łask i Błogosławieństw, od Chrystusa Zmartwychwstałego oraz pełnych pokoju Świąt Wielkanocnych, z radosnym "Alleluja"

reklama
Szczęście nadaje sens życiu,
to magia w Twym sercu zaklęta.
Nie pozwól mu zostać w ukryciu,
podaruj je bliskim na święta.
Wesołych Świąt !zycze wam dziewczyny i waszym rodzina zdrowych wesolych swiat wielkanocnych,smacznego jajeczka mokrego dyngusa.

23881_3383.jpg

hej dziewczyny!!Bylam u lekarza i moje male szczescie miewa sie bardzo dobrze,serducho bije jak dzwon,pomachalo mi raczka:-)Ma juz 2,5cm:-)Ogolnie lekarka powiedziala ze wszystko jest super i nastepna wizyta ok 10maja:-)dupka mam wziasc do konca opakowania czyli jeszcze 3dni i koniec:-)strasznie sie ciesze:-)mam juz karte ciazy termin na 9listopada...
M byl ze mna i na usg widzial swoje malenstwo i serduszko:-)strasznie jestem szczesliwa i juz chetnie bym powiedziala rodzicom ale musze do niedzieli wytrzymac:-)no chyba ze jutro powiem po swieceniu jajek:-)

Wesolych Swiat:-):-):-):-):-):-):-)

Gie-oska, czyli Gosia ???? to super te wiadomości .........

Jaj przepięknie malowanych,
Świąt słonecznie roześmianych,
W poniedziałek dużo wody,
Zdrowia, szczęścia oraz zgody,
Z okazji Wielkiej Nocy życzy...

Kasia z Kacperkiem

aha a na nastepnej wizycie zrobi mi przezornosc karkowa czy jakos tak i mam zrobic wr i toxo reszte wynikow mam super:-)ale jestem szczesliwa!!W jakich tyg sie robi ta przezornosc karkowa??

aha a na nastepnej wizycie zrobi mi przezornosc karkowa czy jakos tak i mam zrobic wr i toxo reszte wynikow mam super:-)ale jestem szczesliwa!!W jakich tyg sie robi ta przezornosc karkowa??
Gie-oska Gratuluję i bardzo sie cieszę że wszystko w porzadku z Twoją fasolinką:-)Znam ten ból z własnego doswiadczenia bo sama na poczatku miałam cały czas "jakies schody":-)I doskonale wiem jak teraz musisz sie cieszyć!!!!!Super ze bedziesz mogła w Święta podzielić się z rodzina taką NOWINĄ.
Przezierność robi się chyba pomiedzy12-14 tygodniem w kazdym razie ten 14 to tak najpóźniej. Ja miałam w 14tc i wszystko było ok i wtedy dowiedziałam sie że moja fasolinka to na 80% dziewczynka, pożniej potwierdzone w 18 tc na 95%.
Także może Ty też już sie dowiesz. Życze duzo zdrówka.:-);-);-)

reklama
Do góry