reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny, ja uciekam do domku. Od jutra mam wolne aż do wtorku. Postaram się w miarę możliwości do Was zagladnąć. Buziaki wielkie

Kruszyna tak celuje w faceta:-)ale czy wyjdzie jak planuje, zobaczymy:-), a laski mam nadzieje, że czasem pomogą:-):-):-)

fajnie że celujesz w facecika oni też są tacy słodcy i mój synek to jest typowy synek mamusi. Mój M bardzo sie cieszy że teraz bedzie dziewczynka bo mówi że będzie córeczka tatusia w końcu.
:-):-):-)

Aniu koniecznie sie odezwij po wizycie:p

Bershka ale Ci fajnie ja jeszcze jutro musze isc do pracy!!

babeczki milego popoludnia zycze:-)

Jaki ruch się tu zrobił! :szok::-D Dobrze, dobrze! :-)

okruszynko właśnie ja wolę zrobić to dodatkowe usg żeby być spokojniejsza :tak: a przecież spokój służy dzieciaczkowi. czyli Ty masz usg w czwartek a ja w sobotę po Świętach - to się wymienimy relacją z wizyty :-) eh...kiedy mnie będzie maleństwo mogło "skopać" :) mam nadzieję że szybko minie czas do drugiego trymestru i będę spokojniejsza, ja teraz tez żyję od wizyty do wizyty albo do usg :tak: wcześniej podczas staranek żyłam od @ do owulki, od owulki do spodziewanej @ i tak w kółko, teraz martwię się między kolejnymi wizytami usg, potem będę się pewnie nad ruchami zastanawiać, potem nad porodem, potem nad pielęgnacją dzidziusia, heheh i tak już zawsze...:-D Współczuję Ci że te 15 tygodni miałaś wyjte z życiorysu, ale warto było skoro teraz już jest wszystko oki :tak:
Okruszynko a jak Ty miałaś tego krwiaka to leżałaś cały czas? czy jak postępowałaś żeby wypędzić to paskudztwo? Pozdrawiam ciepło

Bershka nie martw się, zaufaj swojemu lekarzowi, trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze :tak:

Gosia to mówisz żeby się już oliwką smarować? Tzn tylko brzuch? Ja smaruję się balsamem po kąpieli szczególnie brzuch, cycuchy i uda bo cała nie lubię byc taka tłusta od balsamu, choć używam takich które powinny szybko się wchłaniać, ale zawsze jakoś czuję na sobię warstewkę i mnie to wkurza, mój M też tego nie lubi

Anufifi myślę o Tobie....:)

reklama
Kobitki ale się ucieszyłam:-)
Pogadałam z moim M i wiecie co teraz już wiem o co chodzi że nie chciał teraz robić:tak:bał się o mnie i dziecko bo mówi że to bedą pierwsze tygodnie latem co są upały owady itp.co może żle wpływać na mnie i dziecko:tak:ale tak sobie porozmawialiśmy i wiecie co zaczynamy od czerwca sie starać:-Dpoprostu mam uważać na siebie i dzidziusia,nie przemęczać się bo lato daje troche w kość,no i filtry używać bo cera też jest ważna:tak:tak jak my to i dziecko:tak:itp.
ANUFIFI daj nam znać czekamy:tak:

Do góry