reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
martwię się :-( już zaczęłam 19 tydzień a ruchy takie, ze wcale. Mogę powiedzieć, ze żadne :-( nic nie czuję od pewnego czasu :-:)-:)-:)-:)-(

we wtorek wizyta, juz mam dość. Choćby mnie tak troszkę dziecko kopnęło byłabym cała szczęsliwa. Jem słodkie, zeby je pobudzić a tu nic. Z synkiem czułam już wyraźne od17 tygodnia. Tak bardzo się martwię !!!!!!!

OKRUSZYNKO,BETI duża różnica wieku to nie jest żle a dużo zalet:tak:
Dzisiaj wieczorem pogadam z M i dam wam jutro znać:tak::-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BERSHKA to ja pamiętam dobrze że ja w 20 tyg.nie czułam takich ruchów co się takze martwiłam a ginekolog patrzał na USG i wszystko wporządku i tak skończył się 21 tyd. i ruchy sie pojawiły:-):tak:może dzidzia śpi akurat:tak:

Bershka nie martw sie napewno bedzie dobrze...ale w ogole nic nie czujesz??

A ja chcialam kupic sobie balsam/oliwke do smarowania brzucha i nie bylo w dwuch sklepach:-(

BERSHKA nie martw sie a kiedy masz wizyte u ginekologa?wiesz najlepiej ruchy wyczuć w nocy jak się śpi bo wtedy tak sie nie ruszasz i wtedy sie wyczuwa:tak:
GIEOSKA no ja także już smarowałam brzuszek:tak:

reklama
Do góry