reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry

Gosiu, moja koleżanka po zabiegu czuje się już dobrze, fizycznie bo psychicznie raczej kiepsko. Tyle, ze krew jej się cały czas leje ale mówi, że podpaski jej póki co wystarczają. Znieczulili ją całkowicie, podobno zapytała się lekarza czy moze sobie piwo wypić już po wszystkim :-) tego mówi, ze nie pamięta :-D
Póki co nie myśli a nawet nie chce już drugiego dzidziusia :-(

Patrysia te sny masz chyba prorocze :tak: szkoda czekać do wiosny :-) Styczeń też jest fajnym miesiącem na poród ;-) a Koziorożce to fajni ludzie, wiem o tym bo moja mama jest taką osobą :tak: Urodziła się 1 stycznia :rofl2::-D

Kiki jak samopoczucie ? :confused2:

Mój synuś ma chyba zapalenie spojówek albo na coś jest uczulony. Dzisiaj rano oczy miał czerwone i zaropiałe,ech....oby mu przeszło do piątku bo w piątek............ :-):-):-)
Wielkanoc w górach :-)

Tak sobie z M zrobiliśmy niespodziankę
Pierwszy raz spędzamy święta poza domem a co ! :-)
Przywitanie gości jest w piątek od 16tej, później postna kolacja, na drugi dzień zielony kulig, animacje dla dzieci, dojazd na święconkę bryczkami, dyskoteka z dj-em :-D w cenie sauna mokra, sucha, basen. No i śniadanie wielkanocne. Jedziemy do Piwnicznej Zdroju. Niedaleko jest granica ze Słowacją a tam same piękne widoki : góry i jeziora. Polecam Wam te rejony. Kiedyś tam byłam i byłam zachwycona :tak:

reklama
Bershka ale Ci fajnie z tym wyjazdem:-)

Patrysia bierz sie do roboty:-)moja Maja jest ze stycznia:-)

Kiki jak samopoczucie??

A gdzie Beti,Ania,Ptasiorek i spolka?nie ladnie

ja jestem ....czytam was....ale nie mam wam co poopowiadac ....
wczoraj przyszla @ ....miała czas własnie do wczoraj , gdyby nie przyszłą miałam juz odpuścic całkiem te staarania bo to by znaczylo ze cos jest nie tak....a że przyszła to spróbuje ostatni cykl ....ale trudno mi uwierzyc w mozlwiość powodzenia....
pracy mam sporo ...no i to by było na tyle
Miłego dnia kochane

Aniu to ja bede 3mac kciuki aby Ci sie udalo:-) ale co lekarz mowi np.moglabys odczekac troche i znowu sie starac czy juz w ogole nie masz szans na bobaska??
ja za to nie mam za duzo pracy i odliczam godziny do piatku bo biore wolne chce troche odpoczac bo strasznie sie mecze 8godz przed kompem..brzusio mnie boli od tego ciaglego siedzenia!!i chyba juz powoli zaczne myslec o zwolnieniu:-)

Cześć Dziewczyny :-)

Ale dzisiaj piękny dzień i słoneczny!

Bershka ale super pomysł z tym wyjazdem! Naprawdę, super, odpoczniecie, poużywacie pogody i pięknych krajobrazów i takie inne Święta, ale fajne! :tak:

Anufifi widzisz Twój organizm nie jest jeszcze całekiem rozregulowany, musi być dobrze! Tulam Cię mocno ;-)

A ja dzisiaj byłam u ginka i cieszę się z tej wizyty, bo lekarz mnie uspokoił z tym krwiakiem, mówił że mój krwiak jest mały i że widział wiele takich krwiaków i się wchłaniały , więc i u mnie wszystko idzie ku dobremu :tak::-) Macica się powiększa, badania krwi i moczu dobre, zrobił mi cytologię, zważył, zmierzył ciśnienie i założył kartę ciąży ;-) No i leki mam kontynuować, ale zmniejszać dawkę nospy. I nie muszę leżeć plackiem tylko powoli chodzić po domu i siedzieć, co dla mnie jest ogromnym plusem bo mogę się na balkonie na słoneczku wylegiwać - M kupił wczoraj nowe krzesełka z poduszkami więc jest na czym siedzieć :-)

Pozdrawiam wszystkie Dziewuszki, wiem że korzystacie z pogody dlatego ostatnio nasze forum mniej aktywne, ale nic straconego, nadrobimy :)

Buziaki!

Pyszczku tak sie ciesze ze u Ciebie dobre wiadomosci:-)widzisz bedzie dobrze musi byc!!ja ide w piatek i juz sie denerwuje czy wszystko ok!!

Witajcie:-)
BERSHKA taki wypad jak najbardziej,niezła niespodzianka:-):tak:
PYSZCZEK cieszę się że lekarz ci to powiedział co i nastawienie będziesz miec inne a z tym same plusy dla was;-):tak:będzie dobrze:-)
GIEOSKA tez tak o tym myślałam,ale jakoś korci mnie ta wiosna juz Dominisia miałam na pażdziernika co teraz inaczej bym chciała,ale to już nie długo w sumie juz mówiłam mojemu M że tak od czerwca:-D
ANUFIFI super że przyszła @ to jest duża oznaka że nie wszystko stracone:tak:;-):-)

reklama
PYszczku znów powiem ...a nie mówiłam :):) bardzo sie cieszę ze jest dobrze i tak juz pozostanie ....znów ja Ci to mówie :)
a Ty podzielisz sie z rodzinka w świeta nowinka?

Gosiu lekarz powiedziiał ze ten powinien byc ostatniim i powinnam zaczać sie godzic z myslą ze na tych moich dwóch urwiskach koniec ...
a ty moja droga nie martw sie ...napewno ok

Bershka zazdroszcze tego wyjazdu ....czasem marze o takim ale nie moge zostawic mojej mamusi..

Patrycja zrobiłas mi ochotę na kotleta kurcze :)

Do góry