reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny!a ja sie z rana zdolowalam bo przeczytalam na watku listopad 2009 ze dziewczyna bedaca w 9tyg stracila swoje dziecko bo miala wczesniej plamienie i byla w szpitalu:-(coraz bardziej boje sie mojej piatkowej wizyty:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
GIEOSKA nie stresuj sie i nie zamartwiaj to na pewno nie słuzy dobrze tobie i dzidzi:tak:ty masz inny organizm i to nie znaczy że twoje plmienie oznacza że poronisz:tak:będzie dobrze ,uśmiechnij się i bądz dobrej myśli:tak:

Patrysia wiem ze sie nakrecam i dlatego czasami sie zastanawiam czy jest sens czytac forum???nie mowie o naszym watku!!w pierwszej ciazy nie maialm takich stresow:-(

Gosia bo cie zaraz opierdziele no!!!!! nie mozna takich rzeczy uogólniac....plamien nie masz juz , w szpitalu z tego powodu nie byłaś , dobrze sie czujesz ....MYŚL POZYTYWNIE dla swojej dzidzi....bo dooopsko zleje :)

No fakt co za dużo to niezdrowo:tak:zaczynamy czytać o dolegliwościach gadać i przekładamy to na siebie a z tym większy stres:tak:trzeba patrzeć na to jak ty sie czujesz i ginekolog mówi,a innym to inaczej przechodzi dlatego nie powinnyśmy tak bardzo do siebie brać:tak:

Aniu nie bij plizzzzzzzzzzzz:p juz nie bede czytac tamtego watku za duzo mnie to nerwow koszuje!!czasami mnie brzusio kluje a to chyba zle...fakt plamienia nie mam tylko lekko zolte uplawy!!i tak sie stresuje piatkowa wizyta!!
W pierwszej ciazy nie udzielalam sie na takim forum i nie maialm powodow do zmartwien....bede sie udzielac tylko na tym watku i na watku listopad ZAKUPY!!!!!OD DZIS NIE CZYTAM WATKU LISTOPAD I SAMOPOCZUCIE:p:p:p:p:p:p:p:p

reklama
dZIEWCZYNY podobaja wam sie takie mebelki Meble dziecięce Baggi - Forum, sklep online, porady dla rodziców, gry dla dzieci - STRONA STARTOWA lub Meble dla dzieci - meble młodzieżowe - pokój dziecięcy - meble dziecięce - łóżeczka dziecięce - łóżka dla dzieci - Meblik.pl bo moja Maja ma skarbonke wypelniana pieniazkami bo zbiera na mebelki i chce jej kupic takie typowo dzieciece...takie ze zdobieniami...i myslicie ze lepiej na sciany polozyc tapete z motywami z bajek,czy naklejki nakleic takie duze czy moze narysowac cos??doradzcie...

Do góry