reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kochana jestes pod jego opieka nie tylko Ty ale i Twoje dzieciatko, a on od tego jest...Powiedz że bole sa duże i sie martwisz ....naprawde ....mój mi z każdym pytaniem kaze dzwonic chocby o 2 w nocy ....

reklama
PYSZCZKU, ten lekarz należy do takich, że raczej zły by był za to, że nie podjęłaś próby kontaktu z nim, mając niepokące bóle.
Lepiej doopę niepotrzebnie 5 razy zawrócic, niz potem żałować, że się wstydziło zadzwonić.... jak to mówią, ... mądry...po szkodzie :tak:

Ptasiorek, Ania chyba macie rację....może chociaż zapytam czy co robić czy brać tę nospę czy jeśli ból się wzmoże czy od razu do szpitala i czy w ogóle do tego szpitala co on pracuje, bo ja tu mam blisko inny szpital...

Pyszczek zadzwon musza cie polaczycc...ja jak dostalam plamienie dzwonilam do swojego i jak krew sie tydzien pozniej pojawilo glupio bylo mi dzwonic znowu ale dziecko jest najwazniejsze lekarka nie miala nic przeciwko ze dzwonilam...w koncu po to sa lekarze i za to biora kase...napewno sama rozmowa z lekarzec Cie uspokoi i poradzi Ci co dalej masz robic...bedzie dobrze:-):-)

czy jeśli ból się wzmoże czy od razu do szpitala i czy w ogóle do tego szpitala co on pracuje, bo ja tu mam blisko inny szpital...

Moja rada i radzę posłuchać ;-)
Najbliżej masz szpital przy al.Kraśn. ... ale tam nie jedź!!! :no:
Nie masz tam lekarza prowadzącego, to cię na bank spławią,
albo będą traktować jak cień...i nie będą przejmować się, bo to wczesna ciąża nie ich pacjentki...:sorry2::no:
Nie warto ryzykować zdrowia twojego i dziecka...
Taka jest niestety brutalna rzeczywistość w lubelskich szpitalach...
Musisz jechać tylko na Staszica!!! bo tam jest twój lekarz :tak:

reklama
Dzwoniłam do luxmedu i powiedziała mi pani że teraz lekarz ma usg, ale od 14 zaczyna wizyty normalne więc jesli mogę to żebym wtedy zadzwoniła to mnie połączą z jego gabinetem. ale zaznaczyła że lekarz nie zawsze odbiera w gabinecie jak ma pacjentkę akurat, ale mam spróbować :tak:

Ptasiorku a Ty masz jakies złe doświadczenia ze szpitalem na kraśnickiej?? Bo ja tak sobie myślałam że skoro chodze do naszego ginka to i na poród do niego na Staszica i jeśli coś by się działo...więc pewnie tam jakby co..

Do góry