reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ja urodzilam tam gdzie chcialam a tak straszyli ze szpitale sa przepelnione a jak ja szlam do porodu nikt nie rodzil i dlatego mialam rodzinna sale do porodu polecam!!

Pyszczek czekam na info co Ci lekarz powiedzial:-)

Dziewczyny już jestem po rozmowie z ginem :-) Cieszę się bo w sumie mnie uspokoił, bez problemu nic nie mówił że dzwonię, tylko był miły i uprzejmy :)
Powiedziałam o wszystkich moich objawach, powiedziałam o tym bolu w nocy i mówił że takie silne bóle brzucha nie są normalne, więc mam brać nospę 3 razy dziennie po 2 tabletki przez kilka najbliższych dni i te bóle powinny ustąpić, a jesli by nie to jechać do niego do szpitala. Ale mówił że w szpitalu w sumie te same leki mi podadzą, ewentualnie jakby stan się pogarszał to wtedy dodatkowe leki. Ale ja myśle że będzie ok, bo teraz mnie trochę tylko boli, tylko się bardzo wystraszyłam tym nocnym bólem...No i mam leżeć i odpoczywać i ma być dobrze. I na wizycie za tydzień ustalimy kiedy znowu tego krwiaka monitorować. Jestem dobrej myśli po tej rozmowie :tak: Dzięki że mnie namówiłyście.

Ptasiorek fajnego mamy gina :)

Bardzo się ciesze PYSZCZKU:-)a Tobie ANUFIFI życzę maleństwa:happy2::-)ide na spacerek z Dominisiem:-)papasiu,odezwe się póżniej:-)

Anufifi ja cały czas leżę ;-) i jedną ręką do Was piszę :) Ale się odstresowałam idę po herbatkę, coś wezmę do jedzenia i z powrotem do łóżka! Może sobie jakiś film włączę... Będzie dobrze, prawda?? Aniu Ty wiesz, więc Tobie ufam.... :)

Patrysia miłego spacerku!

Od razu nastrój lepszy... Buziaki!

Dziewczyny już jestem po rozmowie z ginem :-) Cieszę się bo w sumie mnie uspokoił, bez problemu nic nie mówił że dzwonię, tylko był miły i uprzejmy :)
Jestem dobrej myśli po tej rozmowie :tak: Dzięki że mnie namówiłyście.

Ptasiorek fajnego mamy gina :)

:tak::-):tak::-)

.... i po strachu :-)

A numer komórkowy wzięłaś sobie jakby co? :-)

Ptasiorku nie wzięłam bo wiedziałam że ma pacjentkę i nie chciałam żeby przez telefon podawał, ale za tydzien mam wizytę to wtedy wezmę :)

Po strachu :) Tzn stres nadal jest w związku z tym krwiakiem, ale mniejszy niż kilka godzin temu :tak:

Anufifi ja cały czas leżę ;-) i jedną ręką do Was piszę :) Ale się odstresowałam idę po herbatkę, coś wezmę do jedzenia i z powrotem do łóżka! Może sobie jakiś film włączę... Będzie dobrze, prawda?? Aniu Ty wiesz, więc Tobie ufam.... :)

Patrysia miłego spacerku!

Od razu nastrój lepszy... Buziaki!

Oczywiscie , że będzie dobrze...wszystko bedzie bardzo dobrze....mocno tulam

reklama
Oki to miłego popołudnia Dziewczyny, odpocznę sobie trochę od kompa ;-)
Ściskam mocno :)

Ptasiorek, Anufifi i reszta Dziewczyn - Buziaki! Dzięki za wszystko :)

Do góry