reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczku , a może jest jakis sposób żeby sie skontaktowac z lekarzem...ja słyszałam ze takie bole sie zdarzają , ale wiem że jakbys usłyszała od swojego gina o tym to byłabys spokojniejsza....

Błagam nie denerwuj sie ....

reklama
Dzięki Dziewczyny że jesteście ze mną...wizyt.ę u mojego ginka mam tak czy inaczej dokładnie za tydzień w poniedziałek, może jakoś przetrwam do tego czasu...

Kurcze może wezmę się za jakąś książkę żeby nie myśleć, to szybciej dzien minie. A poza tym nie opuszczają mnie oczywiście mdłości - coś czuję że zaraz wyląduję na stałe w toalecie...:baffled::baffled::baffled: nieciekawie to wszytko wygląda..

Aniu tak bardzo bym chciała być spokojniejsza,
Pozostałe dziewczyny - wybaczcie że nie będę wymieniać - ale wszystkim z całego serca dziękuję za troskę..:sorry2:

Ostatnia edycja:
PYSZCZKU, on przyjmuje w szpitalu na Staszica, może tam próbuj... a zanalazłam jeszcze w necie inne miejsce gdzie nasz gin przyjmuje prywatnie:
Special-Med · Popraw dane · Pokaż na mapie
woj. lubelskie · Lublin, ul. Weteranów 46, tel. (0 81) 537-19-75 (0 81) 533-82-65

może tam go jeszcze złapiesz...
Ja bym zadzwoniła do Luxmedu, czy tego Special-Medu, kiedy zapytała kiedy dziś przyjmuje i zadzwoniła o tej porze i poprosiła żeby połaczyły z gabinetem, bo źle się czujesz, a jesteś w ciąży...
Sądzę, że w tej sytuacji recepcjonistka nie będzie robiłą problemów i połaczy :tak:

Dziewczyny a Wy macie nr tel komórkowych do swoich ginków ? Mnie każe dzwonić zawsze jak czuję coś niepokojącego o kązej porze dnia i nocy. Może Pyszczku skonsultuj się z nim telefonicznie i zobaczysz co Ci powie.

Ptasiorek tak myslisz że mnie połączą? Hmm myślałam że nie ma takiej mozliwości, ale skoro tak to dzięki, zaraz zobaczę na stronie czy dzisiaj przyjmuje i jeśli będzie mnie bolał brzuch to zadzwonie, bo na razie jest jeszcze znośnie...Dziękuję za ten numer na Weteranów, nie wiedziałam że on tam przyjmuje..

PYSZCZKU będzie dobrze nie stresuj się;-):tak:ps.u mnie piękne słoneczko wyszło po obiadku pójde na spacerek z moim synkiem:-)

PYSZCZKU, dzwoń... pacjentki doktora z bólem w ciąży nie połączyć :no: nie sądzę, żeby w rejestracji panie były takie wredne...gdyby to był szpital, to pewnie by były, ale to prywatne centrum medyczne....... Także dzwoń, spróbować trzeba :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Anufifi mój gin mówił że mdłości i ewentualne wmioty to dobry znak bo to znaczy że dziecko produkuje hormony czy coś takiego... i że mój organizm na to reaguje, a na bóle brzucha kazał mi brac nospę, więc jakos mi głupio mu teraz dooope zawracać znowu tymi bólami brzucha....może głupoty opowiadam, ale strasznie bolał mnie w nocy, a teraz troche pobolewa, więc może zadzwonię jesli ból się wzmoże...nie chcę tez panikować, ale jesli ból się wzmorze nie będę się nawet zastanawiać..

Do góry