reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
BETI, widziałam twoją tempkę... :-) skoczyła ci już w dniu pozytywnego testu owu... czyli miałaś, to co ja w tym cyklu... tzw. przedwczesny skok, progesteron już z pecherzyka podniósł nam tempkę, jeszcze przed pęknięciem... Czyli mamy go w tym cyklu dużo... :-)
Teraz trzymam kciuki za pęknięty pęcherzyk na monitoringu :-)

A furka :-) HIGH SPEED, SEXY LOOKS, EVERYDAY PRACTICALITY... nic dodać, nic ując ;-)

Cześć Dziewczyny....ja leżę...teraz się podniosłam na łóżku żeby napisac do Was....moje samopoczucie średnie, martwię się bo brzuch mnie boli, biorę nospę, ale tak czy inaczej nie wiem czy takie bóle brzucha w 9tym tygodniu są normalne..:baffled: w dzień pobolewa, ale w nocy obudził mnie ból brzucha :confused: tak mnie bolał że już mieliśmy z M na pogotowie jechać, ale wzięłam nospę i przeszło, dzisiaj z rana wzięłam już nawet zapobiegawczo więc nie boli tak raczej pobolewa...
M mnie przekonuje żebym się nie martwiła, ale ja nie potrafię...

Pyszczku kochana wiem co czujesz...ale nie doluj sie bedzie napewno dobrze...lez i sie nie denerwuj sie!mnie tez pobolewa czasami brzuch ale nospy nie biore...tez bolal mnie brzuch wczoraj jak na@...i nie wiem czy to dobrze??

Gosiu wiesz ale mnie w nocy bolał bardzo, obudził mnie ten ból. Najgorzej że jak siadam to mniej boli, a przecież muszę leżeć....:-( jeśli dzisiaj w nocy tez tak bedzie bolał to jedziemy do szpitala...:-(

Ptasiorek nie dzwoniłam bo nie mam numeru do niego :( zapomniałam wziąć na ostatniej wizycie
Jak ból będzie się utrzymywał to pojade do szpitala, bo do luxmedu to wiesz musiałabym się zapisywać oddzielnie na usg i wizytę i to nie wiadomo kiedy. a w szpitalu jakby co to od razu kompleksowo pomogą i szybko..przynajmniej tak mi si.ę wydaje..

A poza tym to jest taki dziwny ból, bo nie boli na dole tam gdzie macica tylko tak cały wokół pępka jakby, a w nocy strasznie po lewej stronie...nie wiem może mi się gdzieś narządy uciskają od powiększającej się macicy..głupieje..

reklama
Pyszczku jak najwiecej leż, odpoczywaj i bierz tą nospę. Jezeli tak bardzo Cię boli udaj się do ginka. Kurcze ! w sumie to kto ma Ci pomóc jak nie On

Do góry