reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiki ja czuje ruchy ale bardzo słabo, wczoraj dostałam dwa kopniaczki wyczuwalne aczkolwiek nie były mocne. Wiesz u mnie dopiero 16 tydzień ciąży.

ale podobno dziewczynki są mniej ruchliwe wiec się nie martw :tak:;-)

ja nie liczyłam dni płodnych i niepłoednych, miałam serduchowanie w 13 dc a kiedy była owulka nie wiem, Wychodzi, ze blisko tego dnia skoro jest chłopak :-)

Agnieszka już się powoli przyzywczajam do tej myśli. Ale dalej jakoś mi tak "dziwnie".

Wolny mam dzień, Oli u babci a ja spać nie mogę :wściekła/y:

reklama
Witam kobitki:-)Ja wam powiem że u mnie było śmieszne bo ja w 4 miesiącu myslałam że bedzie dziewczynka bo tak lekarz sugerował że mozliwe dziewczynka no chyba że coś tu dynda ale to było nikłe co tez pokój mam różowy a okazało sie w 6-7 miesiącu że mam chłopca:confused:Teraz mój synek śpi w różowym pokoiku:-DAle będzie mieć w innym pomieszczeniu co zostawiliśmy bo może drugie dzieciątko to będzie dziewczynka;-)Hmm ale powiem że to nie jest żle mieć dwóch chłopaczków bo i bawic się razem będą a to ciuszki ma się po pierwszym no chyba że macie porozdawane,no ale to zabawki itd.co same zalety ,więc jak ja bym miała drugiego broja to też nie jest żle:-)No u mnie jeszcze troche bo dopiero latem będziemy sie starać no ale żyje już ciążą myśle o niej dlatego np. jestem tu z wami:-)Pozdrowienia dla was wszystkich:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oczywiście przyłączam się do życzeń:-)Wszystkiego naj naj naj naj.........................................lepszego:-)

Patrysia kazdy mi własnie tak to tłumaczy, ze zabawki są etc. Wiecie co, już mi lepiej jak Was czytam :-) a Ty Patrysia nieźle z tym pokoikiem wyskoczyłaś :-D a zresztą kto powiedział, ze chłopak w rożu nie moze mieć pokoju :tak:;-)

Ja ciuszki wyrzuciłam mam jedynie kombinezony, butki etc no i wózek który będzie pasować pod drugiego chłopczyka :-)

M powiedziałam, ze wszędzie czytam jak mezowie moich koleżanek robią im śniadanie kolacje a On nic :wściekła/y: no i ambicja go wzięła, zrobił mi pyszne śniadanko :-D

A co do imienia no tak dla chłopca też nie wiem mój nazywa się Dominik co można i to imie dać:blink:Bo u nas to było tak że myśleliśmy że bedzie dziewczynka co miała być Dominika a że chłopczyk to Dominik:-)A jak uda nam się teraz dziewczynka to Nikola chcemy dać a jak chłopczyk to na początku myśleliśmy o Nikodem ,Sergiusz ,Fabian,Klaudiusz no i narazie na tym:-)

Patrysia myślałam o Dominiku :tak: Podoba mi się rownież Oskar i Gabriel ( Gabryś) no i nie wiem. Może Mateusz, Kamil i Kacper już są w rodzinie. Ale Oskar pasuje do Oliwiera :tak:

reklama
No tak tylko, ze mój Oliwier nie potrafi powiedzieć swojego imienia i mówi Oliwielek :) teraz ma znowu być Oskalek ? :confused::-D:-D:-D

Do góry