reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aniu kochana czekałam na wieści....Aniu co powiedział lekarz dokładnie?? Znowu to samo co w tamtym miesiącu? Kochana nie załamuj się... Filipek na pewno wyzdrowieje...Współczuję Ci...Pamietaj ze my tu wszystkie jesteśmy z Tobą ...

reklama
Troche sobie poryczałam i juz moge o tym mówic ...czy pisać...
Pęcherzyk owszem jest ...ale ma 29 mm według niego owulka za rogiem , ale zastrzyku nie dał bo za szybko urósł i przy takim rozmairze sie nie daje wiec trzeba liczyc na to ze sam peknie....ale ja już znam swój organizm ...nie peknie sam....

Jak po usg powiedział do mnie : Pani ma juz dwójkę dzieci ??? to juz wiedziałam wszystko ....:( ...
potem dodał ze kolejny cykl to powinien być ostatni jak sie tak satarm ...że potem sa dwa wyjścia :
-alebo pogodzic się z tym stanem
- lub wyciąć mięsnika , co jak wiemy zabiera w moim przypadku niemal całkowiecie szanse...
Zrobił mi jeszcze kolejne hormony
zostawiłam 300 zł i wyszłam z chusteczkami do nosa
w takim stanie nie byłam , takiego doła jeszcze nie miałam....
Muszę od tego wszystkiego odpocząć bo już psychicznie wysiadam

Ptasiorek mam nadzieje ze u Ciebie dobrze

Niedziekuje mam nadzieje ze sie uda:-)no tak racja Anufifi nie martw sie masz synków kochanych dwóch co trzeba się z tego cieszyc:tak:Życze zdrowia!!!

Anufifi no rzeczywiście ciężką miałaś rozmowę z lekarzem..ale skąd wiesz że pęcherzyk sam nie pęknie? Może akurat tym razem Cię zaskoczy i pęknie...Trzeba w to wierzyć bo co innego pozostaje...Masz dwójkę cudownych chłopców, kochającego Męża=wspaniałą rodzinę. Wiem że marzysz o kolejnej kruszynce i może jednak Twoja sytuacja nie jest beznadziejna...skoro lekarz widzi szansę w kolejnym cyklu...A ewentualnie taki zabieg niszczy wszelkie szanse? Może nie do konca..Co to znaczy pogodzić się ze stanem rzeczy, jejku może tak się zdarzy że teraz w tym cyklu zajdziesz w ciążę, albo w następnym.
Aniu spójrz na swój napis pod avatarkiem.............skoro wszystko z Bogiem możliwe, to możliwe że będziesz znowu mamą... jakiekolwiek byłyby koleje naszego losu...Bóg tak chce...ale trzeba mieć NADZIEJĘ i wierzyć że będzie dobrze.
Pomyśl co teraz, co dalej, ja myślę żeby serduszkować, może akurat Twoj organizm sprawi Ci niespodziankę! Anufifi nie poddawaj się !

Ptasiorek daj znać jak tam wrażenia po wizycie u Swatowskiego ;-)

Anufifi nie załamuj się! Jeszcze wszystko może się zdarzyć. Wiem, że jest Ci bardzo ciężko ale przetrwasz to i pójdziesz do przodu, dasz radę. Wiem, że mi łatwo mówić, bo jestem w ciąży, ale ja naprawdę wierzę, że Ci się uda. To napewno ciężkie chwile, ale masz kochającego męża i napewno będzie dla Ciebie oparciem.Trzymam kciuki i pamiętaj NIGDY NIC NIE WIADOMO.:-)
Dziewczyny ja tak rzadko sie wypowiadam bo bardzo źle się czuje, muszę cały czas leżeć, ale Was podczytuję. Trzymam kciuki za Wszystkie dziewczyny. Powodzenia. Myślcie o mnie czasami.

Gratuluje Madziu:)Ja pamiętam jak ja miałam wymioty przy mojej ciąży długo je miałam i co chwile:-(no ale jak minęły to super było:-)

Anufifi

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    2,3 KB · Wyświetleń: 58
  • uscisk.gif
    uscisk.gif
    9,1 KB · Wyświetleń: 62
a teraz kochana nosek do góry i walczymy dalej !!!
jeszcze nic nie przesądzone, pamiętaj,nadzieja jest, więc walczymy!!

reklama
Do góry