reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beti kochana mam sniadanko..juz zjadlam rogalika i bulke i w sumie jesc mi sie chce nadal i chetnie byym zjadlta ten Twoj obiadek;-)
to co mam jutro isc do tego mojego starego gina czy poczekacdo srody i isc do nowego bo juz nie wiem??
ten bol sie teraz rozszedl na boki takjakby pieklo teraz:-)
kurcze nie wiem czy mam isc jutro i zawracac glowe tej mojej lekarcebo wyglada na to ze jestem panikara;-)

Gosia zadzwoń już dziś, powiedz co i jak i , że chcesz się jak najszybciej umówić bo się boisz, że coś nie tak
to chodź na obiadek maleńka, mam dużo, zrobiłam na dwa dni jakby mnie jutro leń złapał:-)

Pati ja nie dziękuję i Tobie też życzę:tak::-) daj znać jakby co:-)

Beti kochana mam sniadanko..juz zjadlam rogalika i bulke i w sumie jesc mi sie chce nadal i chetnie byym zjadlta ten Twoj obiadek;-)
to co mam jutro isc do tego mojego starego gina czy poczekacdo srody i isc do nowego bo juz nie wiem??
ten bol sie teraz rozszedl na boki takjakby pieklo teraz:-)
kurcze nie wiem czy mam isc jutro i zawracac glowe tej mojej lekarcebo wyglada na to ze jestem panikara;-)
Przepraszam ze sie wtrace bo widze ze sie pytasz Beti ale ja mysle ze powinnas isc do lekarza i nie czekac:tak:

Tak lepiej niedziekowac:-)no a my tak chcemy od lipca dopiero bo chcialabym tak na wiosne urodzic:-)ale bede tu zagladac co na pewno dam znac:-)

hej , nie mam sił pisać ....myśle ze powinnam sie zaczać godzin z takim stanem rodziny jaki mam bo ja już chyba dzieci mieć nie będę ...:(....z resztą kolejny raz mi to powiedział lekarz ze trzeba miec tą świadomość ....nie mam juz sił....na dodatek Filip bardzo chory ....muszę się wyryczeć .....

reklama
witaj patrycja zycze corki z calego serca,zagladaj tu do nas bardzo milo tu jest z nami..

ANUFIFI o moj boze ale wiadomosc ja juz sama nie wiem co pisac,pocieszac latwo,ja juz sama nie mam pojecia co myslec o tym wszystkim,czemu tak jest,ty tak bardzo chcesz kruszynki i nie wychodzi a inne kobiety wredoty rodza dzieciaczki i zostawiaja w parkach lub wrzucaja do smieci,czemu tak jest,czasami tak ciezko zrozumiec to zycie,anufifi zycze ci naprawde z calego serca by sie udalo,nadzieja umiera ostatnia,badz wytrwala i moze los splata ci figla moze wtedy kiedy bedziesz najmniej sie tego spodziewac to bedziesz w ciazy,kochana juz nie wiem co napisac zal mi ciebie i to bardzo.badz dumna z tego ze masz dwuch wspanialych synow jestes mamusia poczulas ciaze dzieciaczka w sobie co to macierzynstwo,a inne kobiety walcza latami i nigdy tego uczucia nie doznaly,to dopiero jest smutne..kiedy kochana masz nastepna wizyte u ginekologa?co powiedzial ci dokladnie lekarz jest pecherzyk czy co?tulam cie mocno..

Do góry