reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No ja zmykam dzisiaj godzinkę wcześniej :-) jedziemy z Kacprem do cyrku a chcę zjeść wcześniej obiadek w spokoju :tak:

Trzymajcie się, do jutra Kochane!!!

Paaaa....

reklama
paula sporo masz tych foteczek,siedze i ogladam,fajna rodzinka maly fajniutki a te twoje loki-super..paula ja drobna kobitka zobacz ino ile tam nadwagi,daje rade daje i czwarty tez napewno bedzie chlopczyk to wianuszkiem mezczyzn jestem otoczona..

no tak do Pyszczka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-):-)
a to dlatego,że latam z kuchni:-):-):-) bo obiadek robie:-):-)
a i mój przyszedł, latał od rana po mieście i załatwiał dokumenty ide posłuchać co załatwił:-):-)zrobie mu kawuche i nakarmie głoda:-):-):-)

Beti ja was podczytuje!!nie odzywam sie bo mi smutno bo plamienie mam i brzuszek boli ale jak go naciskam to nie boli wiec chyba dobrze bo juz nie wiem??i nie wiem jak ja do srody wytrzymam...no chyba ze jutro pojde do mojego starego gina ale nie sadze aby cos nowego mi mogla powiedziec??przeciez brzuch boli w ciazy nie??chyba tylko jak sie nacisnie brzuszek i boli to zle co??

Paula tak wyslalam Ci zaproszenie zaraz lookne zdjecia!!
Czarodziejka ja tez chce zobaczyc zdjecia z wakacji??

gieoska bedzie diobrze,idz do lekarza zobaczy co i jak i cie uspokoji ten srtes co teraz przechodzisz za wiele ci nie pomaga,musisz pozytywnie myslec,wiem ze ciezko ale prosze badz dobrej mysli..

Gosiula musisz do lekarza, nie denerwuj się za mocno, bo na zdrówko Ci to nei wyjdzie, wiem,że łatwo pisać, ale postaraj się, będzie dobrze, tylko idź i niech Cię gin uspokoi i nie smutaj już, przytulam mocno
chodź kochana Ciebie głoda też nakarmię:-), a śniadanko do pracy wzięłaś?:evil:
ja mam dziś gulasz z warzywami i ziemniaczkami,nic innego nei chce mi się robić;-):-):-):-)

Kiki udanego popołudnia, buziaczki do wieczorka:-)

Witam!mam juz synka co z mezem teraz marzymy o coreczce.Prosze napiszcie mi w jakich dniach plodnych sie kochac aby wyszla dziewczynka slyszalam ze w pierszych no ale juz sama nie wiem.:no:jak bedzie chlopczyk to takze bedziemy sie cieszyc wazne zeby bylo zdrowe :tak:ale tak pocichu marzymy teraz o dziewczynce;-)

reklama
witaj Pati:-) ja akurat mam dwie dziewuszki i teraz marzymy o chłopaczku:-),a na dziewuszkę to tak na 2 dni przed owulką najlepiej:-)

Do góry